08 / 05 / 2024

Türk inşaat sektörü krizi çözmek için ibreyi Katar'a çevirdi

Türk inşaat sektörü krizi çözmek için ibreyi Katar'a çevirdi

Türk gayrimenkul şirketleri Dünya Kupası öncesi Katar'da yatırımcı arayışına çıktı. Türkiye'de artan inşaat maliyetleri nedeniyle çözüm arayışında olan sektör Katar'ın elit kesimine proje beğendirmek için yarışa girdi. İşte detaylar...



İŞTE TÜRKİYE'DEN KATAR'A ÇIKARMA YAPAN FİRMALAR

Türkiye, Katar Başbakanı Şeyh Halid bin Halife bin Abdulaziz Al Sani'nin himayesinde gerçekleştirilen fuara İTO öncülüğünde milli katılım organizasyonu gerçekleştiriyor.

Toplam 100'den fazla firmanın yer aldığı fuarda Türkiye'den 14'ü milli katılım bölümünde olmak üzere 17 şirket ürünlerini sergiliyor. Katar'da yatırımcılar ile bir araya gelen firmalar, iş bağlantıları kurmak için çalışmalar yapıyor.

Çoğu profesyonel olmak üzere 45 bin yatırımcının ziyaret etmesi beklenen fuarda milli ve bireysel katılımla yer alan firmalar şu şekilde:

Milli katılım: Aremas Gayrimenkul, BE Gayrimenkul, Boss4 Gayrimenkul, Delta Gayrimenkul, EMS Yapı, Fibo Travel Sağlık Turizm, İlk Adım Gayrimenkul, Londra Gayrimenkul, Msv Gayrimenkul, Pera Property, Property Turkey, Vartur Emlak, Viya Gayrimenkul ve Zebra Pro Danışmanlık. Bireysel katılım: Temel Taş Proje, Property Expo Gayrimenkul ve Casa Proje Pazarlama.

Altın fiyatlarını düşürecek ikinci dalga geliyor! Piyasa uzmanları o tarihi duyurdu

TOKİ'den 1562 lira taksitle ev sahibi olma fırsatı! Sözleşme tarihleri de açıklandı

İstanbul'da ekmeğe büyük zam geldi Halk Ekmeğin kaç liradan satılacağı belli oldu

Zam haberlerinden sonra TMO harekete geçti! Yeni fiyat belli oldu

 


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön