01 / 05 / 2024

Cityscape nef satış

Cityscape nef satış

Ortadoğu' nun en önemli gayrimenkul fuarı olarak anılan Dubai Cityscape Global 2013, dünyanın dört bir yanından gelen ziyaretçileri ve Ortadoğulu yatınmcılanyla birkez daha kapılarını açtı...

Konut sektörü 2020'de canlanacak! 

Ekonomide yaşanan sıkıntıları değerlendiren uzmanlara göre 2020 yılında tüm sektörlerde düzelme yaşanacak. Nef Satış ve Pazarlama Genel Müdür Yardımcısı Selçuk Çelik, 2020 yılında konut satışlarının artacağını belirtti. 

Nef Satış Olimpiyatları başladı!

Nef yabancı müşterilere satış yapan broker ve danışmanlara özel bir olimpiyat düzenledi. Olimpiyatta 6 lüks otomobil, 4 motosiklet, 2 saat, sayısız iPhone XS verilecek. İşte Nef Satış Olimpiyatları'nın şartları...

Türkiye’nin En Etkin 50 CMO’su açıklandı!

Türkiye’nin en etkin 50 CMO’su açıklandı. Fortune Türkiye ve DataExpert işbirliği ile yapılan araştırmaya göre listede, Nef Satış ve Pazarlama Direktörü Selçuk Çelik ve Sur Yapı Genel Müdür Yardımcısı Barış Ekener'de listede yer aldı.

4 adımda Nef ev değiştirme kampanyası!

4 adımda Nef ev değiştirme kampanyası için Nef satış ofisiyle iletişime geçebilir detayları öğrenebilirsiniz. Nef'in projelerinde kampanyalı daire fiyatları 490 bin liradan başlıyor. 

Nef Satış Müdürü Selçuk Çelik evleniyor!

Nef Satış ve Pazarlama Genel Müdürü olan Selçuk Çelik, Gizem Önürmen ile dünya evine giriyor. Çiftin düğün töreni 28 Temmuz 2018 Cumartesi günü yapılacak. 

Nef son 3 yılda 60'tan fazla ödül aldı!

Nef Satış ve Pazarlamadan Sorumlu Genel Müdür Yardımcısı Selçuk Çelik, hem satış hem pazarlama hem de kurumsal sosyal sorumluluk alanlarında elde ettikleri pek çok ödülle işlerini iyi yaptıklarının sağlamasını aldıklarını belirtiyor.

Çekmeköy Nef satış ofisi!

Foldhome konseptte dizayn edilen Nef Çekmeköy projesi İstanbul Anadolu Yakası Çekmeköy'de inşa ediliyor. Çekmeköy Nef satış ofisi bilgileri haberimizin içinde yer alıyor.

Bahçelievler Nef satılık daire!

Toplam 1.023 daire ve 14 dükkandan meydana gelen Bahçelievler Nef satılık daire fiyatları 564 bin TL'den başlangıç gösteriliyor.

Nef, gayrimenkulde küresel marka olmayı hedefliyor!

Nef, Berlin, Londra, New York, Paris gibi 10 metropoldeki projeleriyle gayrimenkulde küresel marka olmayı hedefliyor. Nef Satış ve Pazarlama Genel Müdür Yardımcısı Selçuk Çelik, gayrimenkulde marka olan Trump'ın sadece 4 ülkede projesi olduğunu belirtti.

Nef, Keller Williams ve Remax ile işbirliği yapacak!

Foldhome ve Garantili Proje konseptlerinin yaratıcısı Nef, satış ve pazarlama kanalında yeniliklerini sürdürerek Ankara, İzmir, Bursa ve Adana'da Keller Williams ve Remax ile işbirliği anlaşması yaptı.

Nef projelerini lokal ofislere verdi!

Nef işbirliği anlaşması çerçevesinde İstanbul’daki projelerinin tanıtım ve satış yetkisini deneyimli lokal ofislere verdi. Foldhome ve Garantili Proje konseptlerinin yaratıcısı Nef, satış ve pazarlama kanalında da yeniliklerini sürdürüyor.

Inİstanbul Lokal Nef satılık daire!

Konum bilgisine göre Atatürk Havalimanı’naysa 10 kilometre uzaklıkta yükselen projede daireler 1+1'den 4+1'e kadra değişiyor. Inİstanbul Lokal Nef satılık daire teslimleri 2017 yılı sonunda yapılması öngörülüyor.

Inİstanbul Lokal Nef satış ofisi!

Inİstanbul Lokal Nef satış ofisi ile 444 72 21 numaralı telefondan görüşebilirsiniz. Teslim tarihi 2018 yılı olarak belirlenen projede daireler 1+1'den 4+1'e kadar farklı şekilde dizayn edildi.

Cityscape nef satış Haberi

Cityscape nef satış

Ortadoğu'nun en önemli gayrimenkul fuarı olarak anılan Dubai Cityscape Global 2013, dünyanın dört bir yanından gelen ziyaretçileri ve Ortadoğulu yatırımcılarıyla birkez daha kapılarını sektöre açtı. Türkiye'den 36 şirketin katıldığı fuar ilk gününde yoğun ziyaretçi ilgisiyle karşılaşırken,bu yıl fuara ilk kez 'Merterl2' ve 'Kağıthane03' projeleriyle katılan NEF, fuarın ilk gününde Singapurlu yatırırımcı sürprizi yaptı. Nef İnşaat Yönetim Kurulu Üyesi Erden Timur, fuann ilk gününde kapılannı çalanlardan birinin Singapurlu bir yatınmcı olduğunu belirterek, "Toplamda 200 milyon dolarlık blok satış için pazarlık aşamasındayız" dedi. Timur, aynca NEF Kağıthane 03'ün ofis binasını henüz satışa sunulmadığını belirtti. 


DUBAİ'YE SATIŞ OFİSİ 


Dünyanm farklı şehirlerinde satış ofisleri açmayı planladıklannı ifade eden s Dubai'deki emlak fuarı faş 200 farklı ülkeden 25 bin ziyaretçi ile kapılarını açtı. Timur, Dubai ve...