14 / 05 / 2024

Cityscape Qatar 2022

Cityscape Qatar 2022

Türk gayrimenkul şirketleri, İstanbul Ticaret Odası (İTO) önderliğinde Cityscape Katar Gayrimenkul ve Yatırım Fuarı'na (Cityscape Qatar 2022) çıkarma yaptı.

Türk müteahhitler Katar'da 19,1 milyar dolarlık proje üstlendi!

Türk gayrimenkul şirketleri, İstanbul Ticaret Odası (İTO) önderliğinde Cityscape Katar Gayrimenkul ve Yatırım Fuarı'na (Cityscape Qatar 2022) çıkarma yaptı.

Uçarlar Yapı 5 projesiyle Cityscape Qatar'a katıldı!

Uçarlar Yapı Yönetim Kurulu Başkanı Metin Uçar, "Öncelikle dünyanın en büyük yapı fuarlarından Cityscape'in Katar ayağında ülkemizi temsil etmekten ötürü çok mutluyuz." dedi.

Cityscape Global Fuarı'nın en büyük satışını Ağaoğlu yaptı!

Ağaoğlu Şirketler Grubu, Dubai'deki Cityscape Global'de fuarının en büyük satışını yaptı. Grubun Yönetim Kurulu Başkanı Ali Ağaoğlu, Maslak 1453'ten bir kuleyi 67 milyon dolara sattıklarını açıkladı.

Soyak, Cityscape Global'de 6,5 milyon dolarlık teklif aldı!

Soyak CEO'su Emre Çamlıbel, Soho projesi için Cityscape Global'de 3 kişiden, gelecek projeleri için de 35 kişiden ön rezervasyon aldıklarını ifade etti. Çamlıbel, bunun yaklaşık değerinin 6,5 milyon dolar olduğunu söyledi.

Pana Yapı, Cityscape'te kentsel dönüşümü anlattı!

Cityscape’i geride bırakan gayrimenkul sektörü, verimi işbirlikleriyle döndü. Fuarı değerlendiren Pana Yapı Yönetim Kurulu Başkanı Ufuk, Brooklyn Park ve Brooklyn Life projeleriyle katıldıkları fuarda yatırımcıya kentsel dönüşümü anlattıklarını söyledi.

Pana Yapı Cityscape'de kentsel dönüşümü anlattı!

Cityscape’i geride bırakan konut sektörü, verimi işbirlikleriyle döndü. Fuarı değerlendiren Pana Yapı Yönetim Kurulu Başkanı Kürşat Ufuk, Brooklyn Park ve Brooklyn Life projeleriyle katıldıkları fuarda yatırımcıya kentsel dönüşümü anlattıklarını söyledi.

Sinpaş Holding Cityscape Fuarı'da projelerini tanıttı!

Cityscape Fuarı'na katılan Sinpaş Holding, Bomonti Queen, Altın Oran, Aydos Country, Ege Yakası gibi projelerin yanı sıra özellikle Araplardan son dönemde ilgi çeken Bursa’daki Bursa Modern projelerini tanıttı.

Fortis İstanbul, Dubai Cityscape Fuarı’nda tanıtıldı!

Yiğit Group’un İstanbul’da hayata geçirdiği Fortis İstanbul, sektörün en önemli buluşması Dubai Cityscape Fuarı’nda uluslararası yatırımcılara tanıtıldı. Fortis İstanbul, metrekaresi 4 bin 100 TL’den satışa sunuluyor.

Nlogo İstanbul ve Nlive Bahçeşehir projesine Cityscape’te büyük ilgi!

Özyurtlar İnşaat’ın Nlogo İstanbul ve Nlive Bahçeşehir projeleri uluslararası yatırımcıdan tam not aldı. Dubai’de gerçekleştirilen Cityscape Global 2015’te her iki projeye de uluslararası yatırımcı yoğun ilgi gösterdi

Sinpaş, Cityscape fuarında 45 milyon TL'lik görüşme yaptı!

Dubai’deki Cityscape fuarında Queen projesini ilk kez tanıtan Sinpaş’ın Yönetim Kurulu Üyesi Mahmut Sefa Çelik, “Fuarın kuralları gereği satış yok, sadece rezervasyon alınıyor. Sıcak satışa dönmesini umduğumuz 45 milyon liralık görüşmemiz oldu” dedi.

Arap kadınlardan Cityscape Fuarı'na yoğun ilgi!

Dubai'deki Cityscape Fuarı'nın son gününde yoğun bir ziyaretçi trafiği yaşanırken, bu yıl Arap kadınların ilgisi dikkat çekiyor. Fuarda düne kadar 250 milyon dolarlık satış gerçekleştiren Türk firmaları da satışlarına devam ediyor.

​Veziroglu Gayrimenkul arazi portfoyünü ​Cityscape'te yatırımcıya sundu!

Veziroğlu Gayrimenkul, Körfez gayrimenkul yatırımcıları ve Türk İnşaat firmaları için önemli fırsatlar sunan Dubai ​​Cityscape Global fuarında arazi portfoyünü görücüye çıkardı.

Çalık Gayrimenkul, Cityscape Fuarı'nda 300 milyon dolar satış yapmayı hedefliyor!

Çalık Gayrimenkul Yönetim Kurulu Başkanı Feyzullah Yetgin, Cityscape Fuarı'nda Körfez yatırımcısına 300 milyon dolarlık satış yapmayı hedeflediklerini söyledi.

Cityscape Qatar 2022 Haberi

Cityscape Qatar 2022

İTO tarafından ilk defa milli katılım organizasyonu düzenlenen ve Körfez ülkelerinin en büyük gayrimenkul ve yatırım fuarlarından biri olan Cityscape Katar 2022, Katar'ın başkenti Doha'da başladı.

Fuar ile alakalı gazetecilere açıklamalar yapan İTO Başkanı Şekib Avdagiç, Cityscape Katar'ın, yatırımcılara, özel teklifleri, uluslararası gayrimenkul fırsatlarını, konut ve ofis projelerini ve yerleşim yerlerini keşfetme imkanı sağladığını belirtti!

Organizasyonun ülkenin en prestijli ve etkili gayrimenkul yatırım, geliştirme ve ağ oluşturma fuarı olduğuna dikkat çeken Avdagiç, konut, ticari ve endüstriyel olmak üzere gayrimenkulün tüm kategorilerinin Cityscape Katar'da bir arada bulunduğunu açıkladı.

Avdagiç, "Katar'da açılan gayrimenkul ve yatırım fuarı Cityscape'e 14 firmamızla ilk defa 'mili katılım' yapıyoruz. 3 firmamız da bireysel stantlarıyla ülkemizi temsil ediyor. Özellikle yüksek gelir grubuna hitap eden Türk gayrimenkul projelerinin tanıtılması...