08 / 05 / 2024

Cityscape Turkey fuarına hangi firmalar katıldı

Cityscape Turkey fuarına hangi firmalar katıldı

Cityscape Turkey’e özel avantajlar ve lansmanlar nedeniyle, bireysel yatırımcılar ve konut alıcıları da fuara büyük ilgi gösteriyor. Türkiye gayrimenkul oyuncuları, konut alıcıları ve gayrimenkul yatırımcıları ile Cityscape Turkey’de buluşuyor.

Çiğdem Karaaslan, Dubai Cityscape Fuarı'na katıldı!

AK Parti Çevre Şehir ve Kültürden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı ve Samsun Milletvekili Çiğdem Karaaslan'ın, Dubai'de gerçekleştirilen Cityscape Global 2017 Yatırım ve Gayrimenkul Fuarı'na katıldığı bildirildi.

Mehmet Özhaseki, Cityscape Global İnşaat Fuarı'na katıldı!

Çevre ve Şehircilik Bakanı Mehmet Özhaseki, Ortadoğu'nun önemli gayrimenkul fuarları arasında yer alan Cityscape Global İnşaat Fuarı'na katıldı.

Tahincioğlu 2 projesiyle Dubai Cityscape Fuarı'na katıldı!

Dubai’de düzenlenen Cityscape Global 2017 Fuarı’na bu yıl da 2 nitelikli projesi ile katıldı. Cityscape Global 2017 fuarında Nidapark Bomonti ve Nidapark Küçükyalı projelerini görücüye çıkaran Tahincioğlu uluslararası platformda da yatırımcılarla buluştu.

Artaş İnşaat 10 projesiyle Expo Turkey By Qatar Fuarı'na katıldı!

Artaş İnşaat, Expo Turkey By Qatar Fuarı'na 10 projesiyle katıldı. Artaş İnşaat, fuarın ilk günü Katar Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Mohammed Bin Ahmed Bin Towar'ı ağırladı.

Cityscape Turkey 2017 yine kazandıracak!

İstanbul, Dünya’nın en önemli gayrimenkul platformlarından Cityscape’e ikinci kez ev sahipliği yapmaya hazırlanıyor. Cityscape Turkey 2017 Fuarı, İstanbul Kongre Merkezi’nde 23-25 Mart tarihleri arasında yapılacak. .

Özyurtlar İnşaat, Cityscape Cidde Fuarı'na katılıyor!

Gayrimenkul sektörünün öncü firmalarından Özyurtlar İnşaat, 2-4 Kasım 2016 tarihinde Suudi Arabistan'da düzenlenen Cityscape Cidde Fuarı'na katılıyor.

CitysCape Global Fuarı'nda ülke tanıtımına öncelik verildi!

Dubai'de her yıl yapılan dünyanın en büyük uluslararası gayrimenkul fuarlarından CitysCape Global Fuarı kapılarını açtı. Sıcak satış yapılan fuar olarak dikkat çeken CitysCape'te firmalar bu yıl sıcak satıştan öte ülke tanıtımına öncelik verdiler.

Artaş İnşaat, Dubai Cityscape Fuarı'na 6 projeyle çıkarma yapıyor!

Türk inşaat sektörünün önde gelen firmalarından Artaş İnşaat, Dubai Cityscape fuarına 6 projeyle çıkarma yapıyor.

Metropol İstanbul projesi Dubai Cityscape Fuarı’na katılıyor!

Uluslararası İstanbul Finans Merkezi’ne komşu konumda yer alan ve ticareti, finansı, modasıyla modern yaşamın tüm unsurlarını birleştiren Metropol İstanbul, bu yıl 6- 8 Eylül 2016 tarihlerinde Dubai’de düzenlenecek Cityscape Fuarı’na katılıyor.

Hashim Group lüks gayrimenkul ürünlerini Cityscape Turkey'de sergiledi!

HASHİM Group Yönetim Kurulu Başkanı Haşim Süngü, 3 günlük Cityscape Turkey fuarının çok yararlı olduğunu belirterek, "Organizasyon esnasında 100'ün üzerinde yabancı yatırımcı ile birebir temas ettik ve sıcak satışlar gerçekleştirdik'' dedi.

Cityscape Turkey 2016'yı 7 bin 612 kişi ziyaret etti!

Türkiye'de ilk kez gerçekleştirilen Cityscape Turkey 2016 Fuarı ziyaretçi akınına uğradı. 7 bin 612 kişini ziyaret ettiği fuarın ikincisi 2017 yılında gerçekleştirilecek. 54 ülkeden katılımcının katıldığı fuara Körfez yatırımcısı yoğun ilgi gösterdi.

Ege Yapı Cityscape fuarında ön talep topladı!

EGE Yapı, Cityscape Turkey fuarına satışları devam eden Batışehir, Pega Kartal, İzPark projeleri ile katılarak yeni geliştireceği Kağıthane, Çekmeköy ve Yedikule projeleri için de ön talep topladı.

Cihan İnşaat, Cityscape Turkey'de 25 milyonluk rezervasyon aldı!

Cihan'dan 25 milyonluk satış Cityscape İstanbul Gayrimenkul Fuarı'na katılan Cihan İnşaat, Körfez ülkelerinden konut satışı için 25 milyon liralık rezervasyon aldı. Bu rakamın üçte ikisini yatırımcılar oluşturdu.

Cityscape Turkey fuarına hangi firmalar katıldı Haberi

Cityscape Turkey fuarına hangi firmalar katıldı

Dünya gayrimenkul sektörünün en prestijli markalarından Cityscape’in, Türkiye'deki ilk fuarı başladı.


7 ülkeden gayrimenkul sektörüne yön veren 67 firma ve kurumun stant açtığı Cityscape Turkey’i, 60’a yakın ülkeden binlerce kişinin ziyaret etmesi bekleniyor.


Son yıllarda inşaat ve gayrimenkul alanında küresel devler ligine çıkan Türkiye, sektörün en önemli eksikleri arasında gösterilen markalı gayrimenkul organizasyonuna da kavuştu. İlk kez 2002 yılında Dubai’de organize edilen ve bugüne kadar 7 ülke ve 8 şehirde düzenlenen gayrimenkul sektörünün en prestijli küresel markalarından biri olan Cityscape, Türkiye’ye geldi.


Cityscape Turkey, İstanbul Kongre Merkezi'nde kapılarını açtı. 24, 25, 26 Mart’ta açık kalacak Cityscape Turkey’e, 59 ülkeden binlerce ön kayıt yaptırdı. 7 ülkeden gayrimenkul sektörüne yön veren 67 firma ve kurumun stant açacağı fuarı, binlerce ziyaretçinin gezmesi bekleniyor.


Cityscape Turkey’e bireysel...