04 / 05 / 2024

Cityscape Türkiye

Cityscape Türkiye

Cityscape’in Türkiye’deki ikinci buluşması öncesi bir basın toplantısı düzenlenecek. Toplantı 21 Mart 2017 Salı günü gerçekleşecek.

Suudi yatırımcıların Türkiye’ye ilgisi yeniden artmaya başlıyor

Aremas Gayrimenkul’ün Yönetim Kurulu Başkanı Vedat Arslan, Cityscape Global 2023 Emlak, Gayrimenkul, Yatırım Sektörü Fuarı’nın ilk gününde Suudi yatırımcıların Türkiye'ye ilgisinin yeniden canlanmaya başladığını gördüklerini açıkladı.

Murat Kurum Dubai'de, Türkiye’deki yatırım fırsatlarını anlattı!

Emlak Konut GYO, her yıl gayrimenkul sektörünün yoğun katılımıyla gerçekleşen ve dünyanın en büyük fuarlarından biri olan Cityscape 2017’de Türkiye’deki büyük gayrimenkul fırsatlarını katılımcılara anlattı

Dubai Cityscape, Türkiye ekonomisi için önemli!

Yeni Akit Gazetesi yazarlarından Sedat YILMAZ bugünki yazısında Türkiye’den 12 firmanın katılım gösterdiği Dubai Cityscape Fuarını değerlendirdi.

Cityscape ve MIPIM fuarları neden Türkiye'de yapılmadı?

Dünya Gazetesi köşe yazarı olan Leyla İlhan bugünkü yazısında Türkiye'deki gayrimenkul sektörünü değerlendirdi. İlhan, Cityscape ve MIPIM fuarlarının neden gerçekleşmediğini cevapladı.

Cityscape Türkiye öncesi basın toplantısı 21 Mart'ta düzenlenecek!

Cityscape’in Türkiye’deki ikinci buluşması öncesi bir basın toplantısı düzenlenecek. Toplantı 21 Mart 2017 Salı günü gerçekleşecek.

Dubai Cityscape Global, Türkiye’ye moral oldu!

6-8 Eylül’de Dubai’de düzenlenen uluslararası gayrimenkul fuarı Cityscape Global, Türkiye’ye moral oldu. Körfez yatırımcısı, darbe girişimi sonrası fuarda sergilenen projelerden toplam 1.2 milyar liralık konut ve ofis rezerve etti.

Gayrimenkul temsilcileri: Körfez, Türkiye’ye güveniyor!

Dubai Cityscape Global’e bu yıl 26’sı Türk 272 firma katıldı. 15 Temmuz hain darbe girişimi sonrasındaki ilk yurtdışı organizasyon olan fuarda, Türk şirketleri birlik ve beraberlik mesajı verdi. Körfez yatırımcısı da Türkiye’ye güven duyduğunu belirtti.

Türkiye, Körfez yatırımcısını bekliyor!

Gayrimenkul sektörünün önde gelen temsilcileri uluslararası gayrimenkul fuarı Cityscape’de buluştu. Dubai'den tüm dünyaya birlik mesajı veren sektör temsilcileri, "Türkiye 15 Temmuz sonrası hainlerden kurtuldu. Güçlü Türkiye Körfez yatırımcısını bekliyor" şeklinde konuştu.

Cityscape Global'de Türkiye'ye yoğun ilgi!

Dünyanın en önemli gayrimenkul fuarlarından Cityscape Global 2016 bu yıl 15’inci kez düzenleniyor. Fuara Türkiye’den toplam 26 firma katılırken, firmaların hemen hepsi Körfez yatırımcısının Türkiye’ye olan güvenlerinin tam olduğunu belirtiyor.

Körfezli yatırımcılardan Türkiye'ye güven mesajı!

Dubai’de düzenlenen uluslararası gayrimenkul fuarı Cityscape Global’e katılan Türk firmaları, Körfez’den tam destek aldı. Yatırımcılar Türkiye’ye yatırımda endişeleri olmadığını vurguladı.

Ev satmaya gelmedik, Türkiye’yi anlatmaya geldik!

Gayrimenkul sektörü temsilcileri, darbe girişimi sonrası yurtdışı tanıtım turuna başladı. Dün Dubai’de kapılarını açan Cityscape Global fuarına katılan şirketler “Ev satmaya gelmedik, Türkiye’yi anlatmaya geldik. Türkiye normalleşiyor. Fuarda, Körfez ilgisiyle moral bulduk." dedi.

Ali Ağaoğlu: Türkiye Ortadoğu’nun kalesi!

Cityscape Global dün Dubai’de kapılarını açtı. Fuarda Ağaoğlu 1453, Ağaoğlu Central Park projeleri ve Finans Merkezi’nin ön tanıtımını yapan Ağaoğlu Şirketler Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Ali Ağaoğlu, fuarda Türkiye’nin tanıtımı görevini üstlendiklerini söyledi.

Emaar Türkiye, Dubai Cityscape Global 2016’da!

Emaar Türkiye 6-8 Eylül tarihlerinde Dubai’de düzenlenecek ve gayrimenkul sektörünün en büyük ve en prestijli fuarları arasında yer alan Cityscape Global 2016’ya katılıyor.

Cityscape Türkiye Haberi

Cityscape Türkiye

Gayrimenkul sektörünün en prestijli küresel organizasyonlarından Cityscape’in Türkiye’deki ikinci buluşması öncesi bir basın toplantısı düzenleniyor. 


23-24-25 Mart 2017 tarihlerinde İstanbul Kongre Merkezi’nde gerçekleştirilecek CITYSCAPE TURKEY öncesi gerçekleşecek basın toplantısı 21 Mart 2017 Salı günü...