06 / 05 / 2024

Ck Çağdaş Endüstri Otomasyon Elektrik Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi adres 

Ck Çağdaş Endüstri Otomasyon Elektrik Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi adres 

Ck Çağdaş Endüstri Otomasyon Elektrik Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Küçükçekmece'de 300 bin TL sermaye bedeli ile Çağdaş Kara tarafından kuruldu.

Resmi Gazete'de yayımlandı! Aliağa'daki alan özel endüstri bölgesi ilan edildi!

İzmir'in Aliağa ilçesinde bulunan bir alan "Ege Çelik Endüstrisi Sanayi ve Ticaret AŞ Aliağa Özel Endüstri Bölgesi" olarak ilan edildi. Söz konusu karar bugünkü 32369 Sayılı Resmi Gazete'de yayımlandı.

Ahenk Endüstri Mühendislik Danışmanlık Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ahenk Endüstri Mühendislik Danışmanlık Ticaret Limited Şirketi bugün Tuzla'da 250 bin TL sermaye bedeli ile Ali Enes Öztürk tarafından kuruldu.

Acy Endüstri Yapı İnşaat Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Acy Endüstri Yapı İnşaat Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi Eyüpsultan'da 750 biin TL sermaye bedeli ile Yasin Keskin, Agah Sefa Keskin ve Cihan Sefa Keskin ortaklığında kuruldu.

Mora Grup Yapı Endüstri Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Mora Grup Yapı Endüstri Sanayi Ticaret Limited Şirketi Üsküdar'da 5 milyon TL sermaye bedeli ile Selçuk Keskin tarafından kuruldu.

Pinocon Endüstri Mühendislik Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Pinocon Endüstri Mühendislik Sanayi Ticaret Limited Şirketi Kartal'da 50 bin TL sermaye bedeli ile Sevim Bademoğlu tarafından kuruldu.

Endüstri Bölgeleri Kanunu'nda değişiklik TBMM'de kabul edildi

Meclis'te kabul edilen kanun teklifi ile endüstri merkezlerine ek alanlar açılması kabul edilirken, özel endüstri merkezleri kuruluşunda arazi şartlarıyla ilgili gibi bir takım değişiklikler yapıldı. İşte detaylar...

Demiray Plastik Kimya Endüstri Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Demiray Plastik Kimya Endüstri Sanayi Ticaret Limited Şirketi Kartal'da Murat Tüver tarafından kuruldu.

Giges Endüstri Tesisleri İmalat Ve Bakım Hizmetleri Anonim Şirketi kuruldu!

Giges Endüstri Tesisleri İmalat Ve Bakım Hizmetleri Anonim Şirketi Kartal'da Eser Pul tarafından kuruldu.

Tiger İnşaat Endüstri Mühendislik Limited Şirketi kuruldu!

Tiger İnşaat Endüstri Mühendislik Limited Şirketi Kartal'da 300 bin TL sermaye bedeli ile Gulola Hamrayeva tarafından kuruldu.

My Yavuz İnşaat Endüstri Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

My Yavuz İnşaat Endüstri Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Üsküdar'da 2 milyon TL sermaye bedeli ile Ali Yavuz, Muhammer Yavuz ve Yusuf Can Yavuz ortaklığında kuruldu.

Nbl Endüstri İnşaat Turizm Ticaret Anonim Şirketi'nin merkez nakli yapıldı!

Nbl Endüstri İnşaat Turizm Ticaret Anonim Şirketi'nin merkez nakli gerçekleştirildi. Nbl Endüstri İnşaat Turizm Ticaret Anonim Şirketi'nin merkezi Üsküdar'da yapıldı.

Rönesans Endüstri Tesisleri İnşaat Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi İstanbul Kosifler Şubesi açıldı!

Rönesans Endüstri Tesisleri İnşaat Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi İstanbul Kosifler Şubesi Ataşehir’de 10 milyon 500 bin TL sermaye bedeli ile Erdem Kurumsak ve  Günalp Sağlam tarafından açıldı.

Eka Endüstri Ve İnşaat Limited Şirketi kuruldu!

Eka Endüstri Ve İnşaat Limited Şirketi Bakırköy’de  10 bin TL sermaye bedeli  Hammam Yousef A Abughanım tarafından kuruldu.

Ck Çağdaş Endüstri Otomasyon Elektrik Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi adres  Haberi

Ck Çağdaş Endüstri Otomasyon Elektrik Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi adres 

Ck Çağdaş Endüstri Otomasyon Elektrik Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Küçükçekmece'de 300 bin TL sermaye bedeli ile Çağdaş Kara tarafından kuruldu.

Ck Çağdaş Endüstri Otomasyon Elektrik Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi konusu:
-İnşaat taahhüt ve müteahhitlik işleri yapmak, resmi ve özel inşaatlar yapmak. -Resmi ve özel kamu kurum ve kuruluşların inşaat işleri, tüneller, limanlar, fabrikalar, yollar, köprüler, bentler, barajlar, lojmanlar,idare binaları gibi yapılar, resmi kurum ve hizmet binaları, beton, asfalt, kara yolu, liman binaları, iş hanları, ticari yapılar, atölyeler, imalathaneler ile her türlü toplu konut, kooperatif meskenleri, kara ve demir yolları, hava meydanları, istasyonlar, otogarlar, otoparklar, garajlar, çarşı mağaza, pazar iş yeri, otel, motel, villa, pansiyon, hastane, cami, dispanser, sağlık merkezleri, ilk yardım tesisleri ve benzeri devlet yapıları gibi bayındırlık...