14 / 05 / 2024

Clarion otel

Clarion otel

Choice Hotels International, Equinox Ventures Ltd. ile imzaladığı anlaşma ile 2021’e kadar Birleşik Arap Emirlikleri ve Suudi Arabistan’da Clarion, Comfort ve Quality markalarıyla 25 otel açacak.

Choice Hotels, Türkiye'de 3 yeni otel açacak!

Choice Hotels, 2014 yılında Clarion markasıyla girdiği Türkiye piyasasında Ascend Hotel Collection markasıyla Alaçatı, Cunda ve Bodrum’da üç yeni otel açacak.

Macro'nun İstanbul dışında da otel projeleri var!

Scooter ayakkabılarının sahibi Macro, Mahmutbey'de 5 yıldızlı otel yaptı. 35 milyon dolarlık yatırım yapılan otel, 30 ülkede veren Choice Hotels International'ın markası Clarion'un adıyla açıldı.

Choice Hotels International, Ortadoğu'da 25 otel açacak!

Choice Hotels International, Equinox Ventures Ltd. ile imzaladığı anlaşma ile 2021’e kadar Birleşik Arap Emirlikleri ve Suudi Arabistan’da Clarion, Comfort ve Quality markalarıyla 25 otel açacak.

Choice Hotels Türkiye'deki otel sayısını 5'e çıkaracak!

Dünyanın en büyük ve başarılı otel zincirlerinden biri olan Choice Hotels, İstanbul ve Kahramanmaraş için imzaladığı anlaşmalarla Türkiye’deki Clarion Hotel sayısını beşe çıkaracak.

Choice Hotels International'dan İstanbul'a 2 yeni otel!

Choice Hotels International hızlı büyüme hedefiyle 2014 yılında girdiği Türkiye’de iki yeni otel açacak. Choice Hotels, 2016 yılının ilk çeyreğinde Güneşli’de Clarion Hotel İstanbul Mahmutbey’i, Sütlüce’de ise Clarion Hotel Golden Horn’u açacak.

Choice Hotels, 2015'te İstanbul'da iki yeni otel açacak!

Dünyada 30 ülkede 11 marka ve 6 bin 300 otelle hizmet veren Choice Hotels International, Türkiye'de büyümeye devam ediyor. Haziran 2014'te Clarion markasıyla Türkiye'ye giren Choice Hotels, 2015'te İstanbul'da iki yeni otel açacak...

Clarion Hotels Suites Şişli'de!

Dünyanın önde gelen otel zinciri Choice Hotels, Türkiye'deki ilk projesi "Clarion Hotels" Aktaş ile el sıkıştı. Clarion Hotels&Suites İstanbul, Şişli'de 135 modern otel odası ile hizmet verecek.

Clarion Hotels Suites İstanbul Şişli'de açılıyor!

Clarion Hotels Suites İstanbul, şehrin kalbi Şişli’ de, dünyanın önde gelen otel zinciri Choice Hotels International’ ın en üst segmenti olan Clarion markası ile Türkiye’ ye geliyor.

The Marmara Hotels New York'ta ikinci bir otel açacak!

The Marmara Hotels & Residences Genel Koordinatörü Serdar Alp Turan New York'ta ikinci bir otel açacaklarını belirtti

Ant Yapı, İstanbul ve İzmir'de otel yapacak

`Dünyanın En Büyük 225 Uluslararası Müteahhitlik Firması' sıralamasına bu yıl ilk kez, ama oldukça yüksek bir sıralamadan; 70'incilikten giren Ant Yapı, iki otel yapma kararı aldı

The Marmara Grup, New York'ta otel arıyor!

The Marmara Grup, New York'ta ikinci bir otel arayışı içinde olduklarını açıkladı

 

16 mülk sahibi ikna olursa Nişantaşı'na 'hip otel' açılacak

ABD'li bir 'hip otel' yatırımcısı 16 mülk sahibi ikna edilirse 2010'da 120 odalı bir otel kuracak

Koç Grubu Çukurhan'ı butik otel olarak 2010'da açıyor!

Koç Grubu, Vakıflar Genel Müdürlüğü'nden kiraladığı Ankara Kalesi'ndeki Çukurhan'ı butik otel olarak 2010'da açacak

Clarion otel Haberi

Clarion otel

Dünyanın en büyük otel zincirlerinden Choice Hotels International, Equinox Ventures Ltd. ile imzaladığı anlaşma ile 2021’e kadar Birleşik Arap Emirlikleri ve Suudi Arabistan’da Clarion, Comfort ve Quality markalarıyla 25 otel açacak. Dubai merkezli otel geliştirme ve yatırım danışmanlığı şirketi Equinox Group Ltd. ve Ortadoğu’nun en önemli turizm şirketlerinden Al Tayyar Travel Group’un ortak girişimiyle kurulan Equinox Ventures Ltd. ile Choice Hotels arasında imzalanan anlaşmaya göre, Choice Birleşik Arap Emirlikleri ve Suudi Arabistan’da 2021’de 25 otel ve 8 bin odayla hizmet verecek.


Choice’un uluslararası operasyonlarından sorumlu başkan yardımcısı Mark Pearce, Equinox Group ve Al Tayyar Travel Group yaptıkları anlaşmadan duydukları memnuniyeti dile getirdi. İmzalanan anlaşma ile Choice’un Birleşik Arap Emirlikleri ve Suudi Arabistan’da var olması ve hızlı büyümesi için önemli bir...