17 / 05 / 2024

Clark-Sharon Winslow

Clark-Sharon Winslow

California'da Golden Gate Köprü manzarasını ayakları altına seren ev oturan Clark ve Sharon Winslow çifti, evlerinin önünde bulunan evi yıkmak için satın aldılar

Türkiye'de büyüme hız kazanacak!

Uluslararası kredi derecelendirme kuruluşu Fitch Ratings Direktörü Douglas Winslow, Türkiye ekonomisinin özellikle yılın ikinci yarısından sonra hız kazanacağını ve büyümenin 2021'de yüzde 3.5 seviyesinde olmasının beklendiğini aktardı.

Fitch Ratings: Küresel pandemi etkisinin ardından Türkiye büyümesini sürdürecek!

Uluslararası kredi derecelendirme kuruluşu Fitch Ratings Direktörü Winslow, Türkiye’de bu yılın üçüncü çeyreğinden itibaren büyümenin artmasının, 2021 yılında ise yüzde 4,5’e ulaşılmasının beklendiğini söyledi.

Aleyna Tilki Amerika'da 14 bin dolara ev kiraladı!

Aleyna Tilki, yeni albümü için gittiği Amerika’da 14 bin dolara ev kiraladı. Hollywood Hills’e taşınan genç şarkıcının komşuları arasında Ben Affleck, Sharon Stone ve Kevin Costner gibi dünyaca ünlü isimler yer alıyor...

İngiliz mimar yıkık tuvaletten ev yaptı!

İngiliz mimar Laura Jane Clark 1929'da inşa edilen ve 1980'lere kadar kullanılan terk edilmiş tuvaleti tek odalı bir daireye dönüştürdü.

Filipinler'de New Clark City isimli yeni bir şehir doğuyor!

Filipinler'de yaklaşık 30 yılda tamamlanması planlanan New Clark City isimli yeni bir şehir kuruluyor...

Sharon Stone'un Hollywood'daki 16 milyon dolarlık malikanesi!

ABD'li sinema oyuncusu Sharon Stone, Hollywood'da 16 milyon dolarlık malikanede oturuyor. Stone'un evini Türk halıları süslüyor.

Bu evde 42 milyon dolar indirim var!

71 yaşındaki Jim Clark Florida’daki evine 2 yıldır alıcı bulamayınca fiyatı 137 milyon dolardan 95 milyon dolara indirdi..

Sharon ve Ozzy Osbourne çifti Los Angeles’ta ev kiraladı!

Sharon ve Ozzy Osbourne çiftinin Los Angeles’ta kiraladıkları evin görüntüleri ortaya çıktı. 27 milyon dolar (yaklaşık 91 milyon TL) değerindeki malikanede havuz, özel bar, özel bir spor salonu gibi pek çok seçenek mevcut.

Bu evin değeri 137 milyon dolar!

Silikon Vadisi’nin efsanelerinden Jim Clark, Palm Beach, Florida’daki 137 milyon dolarlık evini satışa çıkarttı. 6 bin 320 metrekareden büyük bir alanın yanında 10 yatak odası ve 13 banyosu ile ev görkemli bir sarayı andırıyor. Evin içine göz atmaya ne dersiniz?

Sharon Stone Beverly Hills'teki evini restore ettirdi!

ABD'li aktris Sharon Stone,Beverly Hills'te bulunan evini 225 bin dolara (655 bin TL) restore ettirdi. Stone evini restore eden müteahhitin restorasyon için belediye izinleri de almadığını öğrenince mahkemeye başvurdu.

Mardan Palace, Halk Palace oldu!

Açılış törenine Mariah Carey, Richard Gere, Sharon Stone, Monica Belluci gibi dünyaca ünlü isimlerin katıldığı Mardan Palace yapılan icra ihalesinde 360 milyon liraya Halkbank'a satıldı.

Greg Clark, Yoğunluk kavramını anlattı!

ULI (Urban Land Institute) Türkiye, “Yoğunluk” konusundaki çalıştayını kentsel tasarım ve planlama konularında dünyanın önde gelen uzmanlarından Greg Clark’ın katılımıyla 2 Eylül günü Yapı-Endüstri Merkezi’nde gerçekleştirdi.

'Türk taşı' modası geri döndü!

Sharon Stone, Jennifer Lopez, Eddie Murphy gibi ünlü isimlerin lüks konutları için tercih ettiği Türk taşları, ABD'de yaşanan ekonomik krizin ardından yeniden tercih edilmeye başlandı.

Clark-Sharon Winslow Haberi

Clark-Sharon Winslow



19 milyon dolar harcayarak California’da Golden Gate Köprüsü’yle San Francisco Koyu’nu manzara olarak ayaklar altına seren bir ev yaptıran çift, manzarayı bozan evi de satın aldı.


Clark-Sharon Winslow çiftinin, panoramik görüntüyü bozduğu için satın aldığı Belvedere Caddesi’ndeki bu ikinci evin değeri ise 4 milyon 200 bin dolar. Çift, ikinci evi satın alır almaz, evi yıktırdı. Böylece manzara önünde bir engel...