06 / 05 / 2024

Climber B.C. moskovada şube mi açtı

Climber B.C. moskovada şube mi açtı

UÇAK krizine rağmen tekstil ve hazır giyim markaları Rusya’ya yatırım yapmaya devam ediyor. Türk şirketi Cüno Tekstil’e ait Climber B.C., ilk mağazasını Moskova’da açtı.

Jeoloji Mühendisi ezber bozdu: İstanbul'da 7'den büyük yıkıcı deprem olmayacak! İşte nedenleri...

Jeoloji Mühendisi Dr. Mehmet Salih Bayraktutan, "İstanbul'da 7'den büyük yıkıcı deprem olmayacak" dedi ve nedenlerini açıkladı. İşte ezber bozan o açıklama...

Motosiklet kullananlar dikkat! B ve A1 sınıfı sürücü belgesi olanlar motosiklet kullanabilecek!

Motorsiklet kullanan sürücüler için yeni bir karar daha Resmi Gazete'de yayımlandı. Buna göre, 125 cc'nin altında bulunan motorlar B ehliyet ile kullanılabilecek.

Mercedes Kasım 2023 fiyat listesi: Mercedes A, B, C ve E Serisi güncel fiyatlar

Alman otomotiv üreticisi Mercedes'in kasım ayı fiyatları açıklandı. İşte detaylar...

2024 yılında geçerli olacak ehliyet fiyatları! A-B-C-D-E sınıfı ehliyet fiyatları zamlandı mı, ne kadar oldu?

2023 yılında A, A1, A2 ve F sınıfı ehliyetler için harç ücreti 825 TL, değerli kağıt bedeli 624 TL ve vakıf payı ise 145 TL olarak belirlenmişti. Toplamda ödenmesi gereken ücret 1.594 TL'ydi. Bu ücretlerin 2024 yılında ne kadar olacağı ise şu an merak konusu. İşte güncel ehliyet fiyat listesi…

Tamamlayıcı Sağlık Sigortası yüzde 190 oranında büyüdü!

Yılın ilk 8 ayında prim üretimi %190,2 büyüyen Tamamlayıcı Sağlık Sigortası, sağlık branşının lokomotifi haline geldi. TSS yaptıran sigortalıların sayısı 3 milyon 614 bin kişiye ulaştı.

 Mercedes Ekim 2023 fiyat listesi: A, B, C ve E Serisi modelleri ne kadar oldu?

Alman otomotiv üreticisi Mercedes-Benz, her yıl olduğu gibi Ekim ayında güncel fiyat listesini yayınladı. Bu fiyat güncellemesi, Mercedes'in A, B, C ve E serisi modellerini içeriyor. İşte Mercedes'in Ekim 2023 güncel fiyat listesi ve bazı önemli modellerin fiyatları...

Ev sahipleri ve kiracılar arasındaki gerilim büyüyor! Kalıcı çözümler şart!

Türkiye'de ev sahipleri ve kiracılar arasındaki gerilim her geçen gün büyüyor. Konuyla ilgili Kadir Has Üniversitesi Hukuk Fakültesi Öğretim Üyesi Doç. Dr. Ahmet Ayar ve Tüketici Konfederasyonu Başkanı Aydın Ağaoğlu, bu sorunların giderilmesi için kalıcı çözümlerin gerektiğini belirtti. 

Hayran bırakan tasarımı ve performansıyla Yeni BMW 3 Serisi görücüye çıktı!

Akılda kalıcı görünümü, etkileyici performansı ve adeta büyüleyen teknik özellikleriyle Yeni BMW 3 Serisi yeni fiyatıyla görücüye çıktı. BMW, her ay olduğu gibi bu ay da modellerinin yeni fiyatını resmi internet sitesinden yayımladı.

Türkiye mobil finans dolandırıcılığına en eğilimli 3 bölge arasında!

Rusya merkezli siber güvenlik firması Kaspersky, mobil finans uygulamalarına ilişkin siber tehditlerin sürdüğünü aktardı. Kaspersky; Orta Doğu, Türkiye ve Afrika (META) bölgesinin dolandırıcılığa eğilimli ilk 3 bölge olduğunu ifade etti.

İstanbul'da 7.3'ten büyük bir depremin olasılığı açıklandı! 3 deprem bilimciden çarpıcı açıklamalar!

Deprem uzmanları Türkiye'deki deprem riskli bölgeler için uyarılarını sık sık yeniliyor. Bu doğrultuda, beklenen büyük İstanbul depremi de sık sık gündem oluyor. 3 deprem bilimciden çarpıcı açıklamalar geldi. 

Ehliyeti olan milyonlarca vatandaşı ilgilendiriyor! Çok acilen bakın, SMS gönderilecek!

Türkiye'deki sürücüler için önemli bir gelişme yaşanıyor: artık araç muayene raporları SMS yoluyla gönderilecek. TÜVTÜRK tarafından yapılan resmi açıklamaya göre, A, B, C veya D sınıfı ehliyeti olan araç sahipleri, muayene sonrası raporlarını fiziksel olarak saklamak zorunda kalmadan erişebilecekler

Mercedes fiyat listesi cep yakıyor! Yok böyle fiyat

Premium otomobil üretimi konusunda lider markalardan biri olan Mercedes'in Türkiye'deki fiyatları ne durumda? İşte 2023 model Mercedes A, B, C ve E Serisi Nisan 2023 güncel fiyat listesi.

Spotify'dan Premium büyüme! Aktif kullanıcı sayısı 500 milyonu geçti

Kullanıcılara müzik, podcast ve diğer ses içeriklerini ücretsiz veya ücretli bir abonelik planı aracılığıyla çevrimiçi olarak dinleme imkanı sunan Spotify, bugün bir duyuru yaptı ve önemli bir kilometre taşını geride bıraktıklarını ilan etti. 

Climber B.C. moskovada şube mi açtı Haberi

Climber B.C. moskovada şube mi açtı

UÇAK krizine rağmen tekstil ve hazır giyim markaları Rusya’ya yatırım yapmaya devam ediyor. Türk şirketi Cüno Tekstil’e ait Climber B.C., ilk mağazasını Moskova’da açtı. Premium erkek giyim markası Climber B.C.’nin ilk mağazası kentin önemli alışveriş merkezlerinden biri olan ve Avrupa’nın Top 10 alışveriş merkezi listesinde yer alan Columbus’ta açıldı.


Avrupa’da da büyümesini sürdüren, 30 ülkede 73 konsept mağazası bulunan Climber B.C. yeni koleksiyonuyla dünyanın önde gelen fuarlarından İtalya Floransa da gerçekleşen 90. Pitti Uomo ve Almaya  Panaroma Berlin’e katılan ender Türk markalarından biri oldu. Türki Cumhuriyetler ve Ortadoğu olmak üzere geniş bir coğrafyada 300’ün üzerinde satış noktası bulunan Climber B.C’nin katıldığı Pitti UOMO, bu yıl 12-15 Ocak’ta Floransa’da düzenlendi. Almanya’nın en büyük moda fuarı olan Panaroma ise 18 Ocak’ta Berlin’de...