20 / 07 / 2024

clk holding gülal ülgen

clk holding gülal ülgen

CLK Holding'te istifa sonucu boşalan yönetim kurulu başkanlığına Osman Şişmanoğlu, başkan yardımcılığı ile şirketin genel müdürlüğüne Gülal Ülgen seçildi. Ayrıca yönetim kurulu üyeliğinden istifa eden Atilla Akbulut'un yerine de Sergun Okur atandı...

Sinpaş Yapı Tasarruf Sandığı, Enflasyon Korumalı Tasarruf Kampanyası için düğmeye bastı!

Yarım asırlık Sinpaş Holding güvencesiyle faaliyet gösteren Sinpaş Yapı Tasarruf Sandığı; başlattığı yeni kampanyasıyla konut, iş yeri, araç alımlarında müşterilerine teslim tarihine kadar enflasyon artışından etkilenmeyen tasarruf modeli sunacak.

Gölal İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Gölal İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta Nurettin Gölal tarafından kuruldu.

Nidapark Göcek ön talep topluyor! Göcek'in ilk markalı lüks konut projesi!

Yeni yatırımlar için düğmeye basan Tahincioğlu Holding, Göcek projesi için ön talep dönemini başlattı. Nidapark Göcek adıyla yükselecek projede 32 adet müstakil villa yer alıyor.

Koşuyolu Koru Evleri satışta! Yeni proje!

Selçuk Ecza Holding güvencesiyle, Selçuklu Turizm ve İnşaat A.Ş. tarafından inşa edilen Koşuyolu Koru Evleri satışa sunuldu.

Bizim Evler 9 ve Bizim Evler 10 satışta! Yeni proje!

İhlas Holding güvencesiyle inşa edilecek olan Bizim Evler 9 ve Bizim Evler 10 projeleri bugün resmen satışa çıktı. 

Türkiye'de altın alarmı! Tonlarca altın için tarih verildi!

Tasarruf Mevduatı Sigorta Fonu (TMSF) Başkanı Muhiddin Gülal, Ağrı Diyadin Mollakara Altın Tesisi Temel Atma Töreni'nde konuştu. Muhiddin Gülal, Ağrı tesisin ilk altın dökümünü 2022 yılının sonunda yapılacağını açıkladı.

IC Holding'in gözü Joe Biden'ın açıkladığı altyapı projelerinde!

52 senelik geçmişi bulunan ve Türkiye'nin önde gelen taahhüt şirketlerinden biri olan IC Holding, gözünü Joe Biden'ın açıkladığı altyapı projelerine çevirdi. Şirketin yönetim kurulu başkanı İbrahim Çeçen, konuya ilişkin açıklamalarda bulundu.

Fi Yapı mağdurlarının beklediği müjde geldi!

Tasarruf Mevduatı Sigorta Fonu (TMSF) Başkanı Muhiddin Gülal, Fi Yapı mağdurlarının beklediği müjdeyi verdi. İşte Gülal'ın Fi Yapı ile ilgili o açıklamaları...

Ataşehir Modern Projesi'nden 1.3 milyar TL hasılat bekleniyor!

Tasarruf Mevduatı Sigorta Fonu (TMSF) Başkanı Muhiddin Gülal, Ataşehir'de hayata geçen Ataşehir Modern Projesi'nden 1,2-1,3 milyar TL hasılat beklendiğini dile getirdi. 

TMSF'den Dumankaya müjdesi!

Tasarruf Mevduatı Sigorta Fonu (TMSF) Başkanı Muhiddin Gülal, kurumun yönetimine devredilen Dumankaya İnşaat'ta konutlarını teslim alamayan 1000'den fazla mağdur olduğuna vurgu yaparak, Adres Sancaktepe ve Vadi projelerinde Mayıs-Haziran gibi bir çalışmanın başlayabileceğini açıkladı. 

Fi Yapı mağdurlarına müjde!

TMSF Başkanı Muhiddin Gülal, bu hafta Kanaat Önderleri’nde Hakan Güldağ, Şeref Oğuz ve Vahap Munyar’ın sorularını yanıtladı. TMSF’nin “şirketlere el koyması” kavramının çok uygun bir ifade olmadığından bahseden Gülal, “El koyma kavramı olumsuz algı yaratıyor” diye konuştu.

TMSF'den Fi Yapı açıklaması!

Fi Yapı mağdurlarına yönelik açıklama yapan TMSF Başkanı Muhiddin Gülal, firmanın İzmir Dikili'deki adasını satılabileceğini dile getirdi. 

Ataşehir Modern inşaatında son durum ne?

Tasarruf Mevduatı Sigorta Fonu (TMSF) Başkanı Muhiddin Gülal, inşaatı devam eden Ataşehir Modern projesi hakkında bilgi verdi. 

clk holding gülal ülgen Haberi

clk holding gülal ülgen

CLK Holding'ten yapılan açıklama şöyle:


Şirketimiz yönetim kurulu başkanı Sn. Murat Çelik, yönetim kurulu başkan vekili Sn. Funda Çelik ile yönetim kurulu üyesi Sn. Atilla Akbulut, yönetim kurulundaki görevlerinden 29.11.2013 tarihi itibariyle istifa etmişlerdir. Şirket yönetim kurulumuzun aynı tarihli toplantılarında, söz konusu istifalar kabul edilmiş ve yapılacak ilk genel kurul toplantısında onaya sunulmak üzere Sn. Osman Şişmanoğlu, Sn. Gülal Ülgen ve Sn. Sergun Okur yönetim kurulu üyeliklerine atanmışlardır.


Ayrıca, şirket yönetim kurulumuzun 29.11.2013 tarihli toplantısında, yönetim kurulu görev taksimi yapılarak şirketimiz yönetim kurulu başkanlığına Sn. Osman Şişmanoğlu, başkan yardımcılığı ile şirketimizin genel müdürlüğüne Sn. Gülal Ülgen seçilmişlerdir

Kamuoyuna saygıyla...