02 / 05 / 2024

Club Monaco

Club Monaco

Amerikalı ünlü perakende markası Club Monaco, Türkiye'deki ilk mağazasını Beymen işbirliği ile Akasya Acıbadem'de açtı.

Bonjo Club Resort 41.4 milyon TL'ye icradan satılıyor!

Ayvalık İcra Dairesi, Ayvalık Küçükköy'de yer alan Bonjo Club Resort'u 41 milyon 375 bin TL bedelle satışa çıkardı.

Soho Club Restoran Ve Turizmcilik Limited Şirketi kuruldu!

Soho Club Restoran Ve Turizmcilik Limited Şirketi  Beyoğlu'nda 100 bin TL sermaye bedeli ile Hilmi Akyürek tarafından kuruldu.

Fethiye Hillside Beach Club Tatil Köyü'nün değeri belli oldu!

Alarko GYO Hillside Beach Club Tatil Köyü'nün değeri belli oldu. Peki,  Alarko GYO Hillside Beach Club Tatil Köyü'nün değeri ne kadar?

Loft Albero Country Club Kemalpaşa!

Loft Albero Country Club Kemalpaşa detayları haberimizde yer alıyor. İşte Loft Albero Country Club Kemalpaşa projesi ile ilgili merak edilen detaylar...

Swıtch Club Turizm Ve Otelcilik Sanayi Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Swıtch Club Turizm Ve Otelcilik Sanayi Ticaret Anonim Şirketi Bayrampaşa’da  200 bin TL sermaye bedeli ile Alper Yüksel tarafından kuruldu.

Ahu Aysal'ın Bodrum’daki yazlığı beach club oldu!

Geçtiğimiz aralık ayında İstanbul’da bulunan oteli Les Ottomans’ı icrayla satan cemiyet hayatının ünlü isimlerinden Ahu Aysal, Bodrum’da bulunan yazlığını satışa çıkardı. Gündoğan’da bulunan lüks villa, beach club olarak kullanılmaya başlandı.

Fethiye'deki kaçak beach club inşaatı durduruldu!

Fethiye'nin Göcek Mahallesi’nde inşa edilen kaçak yapılmaya çalışılan beach club inşaatı çevre halkının müdahalesi sonucunda engellendi. 

Almanya'daki Beef Grill Club Kadewe’de Designist İmzası!

İç Mimar Aslı Arıkan Dayıoğlu liderliğinde ulusal ve uluslararası ölçekte ödüllü iç mimari projeler hayata geçiren Designist, Berlin’de tasarladıkları Beef Grill Club zincirine bir yenisini daha ekledi. 

Fly Club Termal nerede?

Fly Club Termal nerede sorusunun yanıtı haberimizde yer alıyor. İşte Fly Club Termal nerede sorusunun yanıtı ve projeyle ilgili merak edilen detaylar...

Fly Club Termal fiyat!

Fly Club Termal projesi satışa sunuldu. Fly Club Termal projesinin fiyat bilgisi haberimizde yer alıyor. İşte Fly Club Termal fiyat bilgisi ve proje detayları...

Fly Club Termal Mayıs'ta satışta! Yeni Proje!

Uçarlar Yapı tarafından İstanbul'un Esenyurt ilçesinde hayata geçirilen Fly Club Termal projesi Mayıs ayında satışa çıkıyor. Devremülk projesinde yer alan dairelerin fiyatı 3 bin 500 Euro'dan başlıyor.

Loft Albero Country Club nerede?

İzmir'in Kemalpaşa ilçesinde  Sedimega  İnşaat tarafından hayata geçirilen Loft Albero Country Club'da villalar satışa çıktı. Projede satılan daireler Haziran 2021'de teslim edilecek.

Loft Albero Country Club fiyat!

Loft Albero Country Club  fiyat bilgisi haberimizde yer alıyor. İşte Loft Albero Country Club  fiyat bilgisi ve projeyle ilgili merak edilen detaylar...

Club Monaco Haberi

Club Monaco

Amerikalı ünlü perakende markası Club Monaco, Türkiye'deki ilk mağazasını Beymen işbirliği ile Akasya Acıbadem'de açtı. Zamansız kadın/erkek giyim ve aksesuar koleksiyonları ile tanınan Club Monaco, 1985 yılında Toronto'da açtığı ilk mağazasından bu yana itibaren sofistike, rahat ve rafine stilleri ile moda tutkunlarının gözde markaları arasında yer alıyor. Marka, Avrupa'nın cool yaklaşımını New York'un keskin tarzı ile...