01 / 05 / 2024

Club Patara özellikleri

Club Patara özellikleri

Mimar Turhan Kâşo, 1990’larda moda olan devre mülkler kötü pazarlamayla anılır olunca Club Patara’daki satışları 1997’de durdurdu. 18 yıl sonra talep gelince satış yeniden başladı.

Adana Club Bussıness Mağazası açıldı!

Benna İnşaatın sahibi Dilek Cankoy, Adana'da Club Bussıness Mağazası'nı açtı. Mağaza, Adana’da bir ilk daha yaşanmasını sağladı.

Antalya Club Phaselis tatil köyü icradan satışa çıkarıldı!

Antalya Göynük'te 5 yıldızlı Club Phaselis tatil köyü, banka borçları nedeniyle 88 milyon 943 bin TL bedel ile icradan satışa çıkarıldı.

Güzelce Summer Fit Club SPA Merkezi açıldı!

Summer Fit Club SPA Merkezi görkemli bir açılışla hizmete başladı. Açılış kurdelesini kesen Topbaş, “Bu tesis benim de ikinci adresim olacaktır. Mükemmel bir tesis. İçinde tüm spor branşları var" şeklinde konuştu.

Colorist Kids Club, Dora Sahne Çocuk Tiyatrosu'yla işbirliğine gitti!

CFR Yapı, çocuklu ailelerin yüzünü güldürmeye devam ediyor. CFR Yapı bünyesinde yer alan Colorist Kids Club, Dora Sahne Çocuk Tiyatrosu'yla işbirliğine gitti.

Fethiye Hillside Beach Club Tatil Köyü ekspertiz değerleme raporu yayınladı!

Alarko Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı tarafından bugün Kamuoyu Aydınlatma Platformu'nda yapılan açıklamada Alarko GYO Fethiye Hillside Beach Club Tatil Köyü ekspertiz değerleme raporu yayınladı.

Ataşehir Club Sporium arazisi 48 milyon TL'ye satılıyor!

Ataşehir Belediye Başkanlığı inşaatı durdurulan Ataşehir Club Sporium arazisini 48 milyon TL bedelle satışa çıkardı. Gayrimenkulün ihalesi 15 Aralık'ta gerçekleşecek.

Club Monaco Türkiye'deki ilk mağazasını açtı!

Amerikalı ünlü perakende markası Club Monaco, Türkiye'deki ilk mağazasını Beymen işbirliği ile Akasya Acıbadem'de açtı.

Sinan Akçıl Marmaris’te beach club işletecek!

Ebru Şallı ile ilişkilerini noktalayan besteci ve şarkıcı Sinan Akçıl, Marmaris’teki bir otelin sahibi iş adamı Turgut Torunluoğulları’yla birlikte ‘beach club’ işletmeye karar verdi.

3. köprünün teknik özellikleri neler?

İstanbul'da iki yakayı üçüncü kez bir araya getirecek olan Yavuz Sultan Selim Köprüsü özellikleri ile öne çıkıyor. Üçüncü Köprü dünyada ilklere de imza atıyor. Peki Üçüncü Köprü'nün teknik özellikleri neler?

Klassis Golf Country Club 29 yıllığına kiraya veriliyor!

İstanbul Orman Bölge Müdürlüğü, Çatalca Silivri'deki Klassis Golf Country Club Tesisi'ni 29 yıllığına kiraya veriyor. İlk yıl kira bedeli 2.7 milyon TL olarak belirlenen tesisin ihalesi 15 Mart 2016 tarihinde ihale edilecek.

Kocaeli'de Betonun Temel Özellikleri semineri düzenlendi!

İnşaat Mühendisleri Odası Kocaeli Şubesi üyelerine yönelik "Betonun Temel Özellikleri" konulu seminer düzenledi. Seminer 6 Şubat 2016 tarihinde İMO Kocaeli Şube Eğitim Salonu'nda yapıldı.

2015'teki projeler Türkiye’nin doğal güzellikleri için tehdit oluşturdu!

TEMA’nın hazırladığı rapora göre, madenler, HES’ler, nükleer santrallar gibi projeler doğal güzellikleri tehdit ediyor. TEMA Vakfı 2015 yılında çevre açısından en iyi ve en kötü olayları derledi.

Fethiye Hillside Beach Club değerleme raporu!

Alarko Gayrimenkul Yatırım Ortalığı A.Ş., portföyünde bulunan Fethiye Hillside Beach Club Tatil Köyü'ne ait gayrimenkul değerleme raporunu Kamuyu Aydınlatma Platformu'na bildirdi. İşte değerleme raporu...

Club Patara özellikleri Haberi

Club Patara özellikleri

Kalkan’da yenilenen 30 devre mülk; 1 veya 2 haftalık, tapulu mülk olarak satışa çıkarıldı. Devre mülklerin metrekaresi 300 TL’den, villaların ise 2 bin 500 dolardan başlıyor.

Türkiye’nin ünlü mimarlarından Turhan Kâşo, 1980’lerin sonunda Kalkan’da kendine ev yapmak için arazi aldı. Denize, doğaya ve İstanbul’un çocukluğundaki dönemlerine duyduğu özlemin etkisiyle bu kararı alan Kâşo, bir ev için gittiği Kalkan’da deniz kenarında 60 dönümlük arazi alınca kendi deyimiyle bir rekreasyon merkezini hayata geçirdi. Bugün turizm sektörünün köklü kuruluşlarından olan Patara Turistik Tesisler İşletmecilik ve Yatırım A.Ş. olarak kendi evi dışında villalar yapan Kâşo, Patara Prince Hotel ve Resort’un da yer aldığı proje çerçevesinde 1993’te 250 konuttan oluşan Club Patara Evleri’ni hayata geçirdi. 

30 devre mülk satışta

Ancak bir süre sonra çok moda olan devre...