01 / 05 / 2024

Club Patara satışa çıktı mı

Club Patara satışa çıktı mı

Mimar Turhan Kâşo, 1990’larda moda olan devre mülkler kötü pazarlamayla anılır olunca Club Patara’daki satışları 1997’de durdurdu. 18 yıl sonra talep gelince satış yeniden başladı.

Bodrum İlayda Beach Club icradan satılıyor!

Muğla İli, Bodrum İlçesi, Akyarlar Mahallesi'nde yer alan İlayda Beach Club adıyla işletilen gayrimenkul 23 milyon 953 bin 230 TL bedel ile icradan satışa çıkarılıyor. 

Antalya Club Phaselis tatil köyü icradan satışa çıkarıldı!

Antalya Göynük'te 5 yıldızlı Club Phaselis tatil köyü, banka borçları nedeniyle 88 milyon 943 bin TL bedel ile icradan satışa çıkarıldı.

Hillside Trio icradan satışa çıkarıldı!

T.C. İstanbul Anadolu 10. İcra Dairesi, Ataşehir Küçükbakkalköy'de bulunan Hillside City Club Trio sosyal tesislerini satışa çıkardı. Sosyal tesis alanının 1800/7200'lik payının satış bedeli 100 milyon TL olarak belirlendi.

Club Patara Evleri'nde yaz kampanyası!

Kalkan'ın en gözde koyunda sakinlerine benzersiz bir tatil deneyimi sunan Club Patara Evleri satışa yeni çıkardığı devremülkler için alışılmamış, eşi görülmemiş bir indirim kampanyası düzenliyor.

Club Patara Evleri'nde yüzde 25 indirim!

1993 yılından bu yana Kalkan'da yer alan Club Patara Evleri, satışa yeni çıkardığı devremülkler için indirim kampanyası düzenliyor.

Club Patara Evleri'nde yüzde 25 indirim başladı!

1993'ten bu yana Antalya'daki Kallkan koyunda tatil imkanı sunan Club Patara Evleri, satışa yeni çıkardığı devremülkler için indirim kampanyası başlattı.

Club Patara'dan yüzde 25 indirimli devremülk!

Antalya Kalkan'da 1993 yılından beri tatil deneyimi sunan Club Patara Evleri, satışa yeni çıkardığı devremülkler için cazip bir indirim kampanyası düzenledi.

Club Patara Evleri'nde peşin ödemelerde yüzde 25 indirim kampanyası!

1993 yılından bu yana Kalkan'ın en gözde koyunda sakinlerine benzersiz bir tatil deneyimi sunan Club Patara Evleri, satışa yeni çıkardığı devremülkler için cazip bir indirim kampanyası düzenliyor.

Club Patara metrekare fiyatı 300 TL'den başlıyor!

Mimar Turhan Kâşo, 1990’larda moda olan devre mülkler kötü pazarlamayla anılır olunca Club Patara’daki satışları 1997’de durdurdu. 18 yıl sonra talep gelince satış yeniden başladı.

Patara 30 villayı satışa çıkardı!

Turizm sektörünün köklü kuruluşlarından Patara, ara verdiği devremülk satışına tekrar başladı ve 30 villayı satışa açtı. Satışa sunulan devremülklerin metrekaresi 300 liradan, villaların metkrekaresi ise 2 bin 500 dolardan başlıyor.

Patara Turizm, Antalya’da 30 villayı satışa çıkardı!

Patara Turizm, ara verdiği Club Patara Evleri’ndeki devremülk satışına yeniden başladı. Kalkan’da bulunan Patara Evleri’ndeki 30 devremülk ve 4 villa yurtiçi ve yurtdışında satışa sunuldu.

Club Patara Evleri’nde devremülk satışları başladı!

Turizm sektörünün köklü kuruluşlarından Patara Turistik Tesisler İşletmecilik ve Yatırım A.Ş. ara verdiği devremülk satışına 2015 yılında tekrar başladı. Satışa sunulan devremülklerin metrekaresi 300 TL’den başlıyor.

Club Patara Evleri Devremülklerinde Ağustos ayına özel kampanya!

Devremülklerde; çiftler için (2+1)/(2+2) stüdyolar, 4 kişilik 1 yatak odalı ve 6 kişilik 2 yatak odalı üniteler, bahçe, birinci ve teras katları farklarına göre, 2 haftalık dönemler olarak satışa sunuluyor.

Club Patara satışa çıktı mı Haberi

Club Patara satışa çıktı mı

Kalkan’da yenilenen 30 devre mülk; 1 veya 2 haftalık, tapulu mülk olarak satışa çıkarıldı. Devre mülklerin metrekaresi 300 TL’den, villaların ise 2 bin 500 dolardan başlıyor.

Türkiye’nin ünlü mimarlarından Turhan Kâşo, 1980’lerin sonunda Kalkan’da kendine ev yapmak için arazi aldı. Denize, doğaya ve İstanbul’un çocukluğundaki dönemlerine duyduğu özlemin etkisiyle bu kararı alan Kâşo, bir ev için gittiği Kalkan’da deniz kenarında 60 dönümlük arazi alınca kendi deyimiyle bir rekreasyon merkezini hayata geçirdi. Bugün turizm sektörünün köklü kuruluşlarından olan Patara Turistik Tesisler İşletmecilik ve Yatırım A.Ş. olarak kendi evi dışında villalar yapan Kâşo, Patara Prince Hotel ve Resort’un da yer aldığı proje çerçevesinde 1993’te 250 konuttan oluşan Club Patara Evleri’ni hayata geçirdi. 

30 devre mülk satışta

Ancak bir süre sonra çok moda olan devre...