08 / 07 / 2024

Clup Flipper körfez yatırımcıları

Clup Flipper körfez yatırımcıları

Uluslararası devre mülk sistemini Türkiye'ye ilk getiren tesis unvanını elinde bulunduran Clup Flipper, 20 milyon dolarlık yenileme çalışmasını tamamladı. Tesis Türkiye'ye gelmek isteyen Körfez yatırımcısının dikkatini çekiyor...

Clup Flipper’dan devre mülk kiralayanlar Ahmet Bayer'e dava açtı!

Clup Flipper’dan 100 yıllığına devre mülk kiralayan 66 üye, kendilerine haber verilmeden tatil köyünde değişim başlatıldığını iddia ederek, Bodrum 2. Sulh Mahkemesi’ne dava açtılar.

Bodrum Clup Flipper'in imara aykırı olan bölümü yıkıldı!

BODRUM'da turizmci Ahmet Bayer'in yönetiminde olduğu dönemde Clup Flipper'in devremülk bölümünde imara aykırı olarak yapıldığı belirlenen 5 villa ile müştemilatının yıkımına belediye ekipleri tarafından başlandı.

Körfez Gayrimenkul sermayesini 66 milyon liraya arttırdı!

Körfez Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı A.Ş. tarafından bugün Kamu Aydınlatma Platformu'nda yapılan yazılı açıklamaya göre Körfez Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı A.Ş. sermayesini 66 milyon liraya arttırdı.

Körfez Geçiş Köprüsü en büyük orta açıklıklı köprüler arasında 4. sırada!

Körfez Geçişi Köprüsü 1.550 metre orta açıklığı ve toplam 2.682 metre uzunluğu ile dünyanın en büyük orta açıklıklı köprüleri arasında 4. sırada yer alacak.

İnşaat Mühendisleri Odası Bursa Şubesi üyeleri İzmit Körfez Geçiş Köprüsü'nü inceledi!

İnşaat Mühendisleri Odası Bursa Şubesi üyeleri, Türkiye'nin en önemli ulaşım projelerinden biri olan İstanbul-Gebze-Orhangazi İzmir otoyol projesinin Körfez Geçişi Asma Köprüsü inşaatına teknik gezi düzenledi.

Clup Flipper'a Araplar talip oldu!

Türkiye'nin en eski devre mülk tesislerinden Clup Flipper yenilenince yabancıların ilgi odağı oldu. Tesisin sahibi Bayer, "Arap fonlar talip" dedi Ahmet Bayer Akıllı ev sistemi kullandık Uluslararası devre mülk sistemini kullandık,dedi.

Clup Flipper'a Araplar talip oldu!

Uluslararası devre mülk sistemini Türkiye'ye ilk getiren tesis unvanını elinde bulunduran Clup Flipper, 20 milyon dolarlık yenileme çalışmasını tamamladı. Tesis Türkiye'ye gelmek isteyen Körfez yatırımcısının dikkatini çekiyor...

Ahmet Boztaş: Alanya'ya Körfez ülkelerinden turist gelecek!

MATSO Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Boztaş yaptığı açıklamada 29 Temmuzda Körfez ülkelerinden Antalya'ya direkt uçak seferlerinin başlayacağını belirterek, bölgedeki birçok ülkeden ilçeye turist geleceğini söyledi.

İzmit Körfez Geçiş Köprüsü 2015 yılına kadar tamamlanacak!

İzmir'i İstanbul'a bağlayacak Gebze-İzmir Otoyol Projesi'nin en önemli bölümü olan İzmit Körfez Geçiş Köprüsü'nün inşaatı hızla ilerliyor. 1.5 milyar dolarlık maliyetle inşa edilen köprünün 1 yılda yaklaşık 870 milyon liralık tasarruf sağlanacak...

Lütfi Elvan:Tem otoyolunun Gebze ile Körfez ilçeleri arasındaki Ankara yönü bu gece açılıyor!

Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Lütfi Elvan, viyadüklerin üstyapı izolasyon çalışmaları nedeniyle 5 Mayıs’tan bu yana kısmen trafiğe kapatılan TEM otoyolunun Gebze ile Körfez ilçeleri arasındaki Ankara yönünün bu gece açılacağını bildirdi.

Gebze-Körfez ilçeleri arasındaki yol çalışmalarına 20 Mayıs'tan itibaren ara veriliyor!

Gebze ile Körfez ilçeleri arasındaki Ankara yönünün, viyadüklerin üstyapı izolasyon çalışmaları nedeniyle 5 Mayıs'ta trafiğe kapatılması ile yaşanan trafik çilesi nedeniyle çalışmalara 20 Mayıs'tan itibaren ara verileceğini açıklandı...

Erdinç Varlıbaş: Projeye Avrupa ve Körfez ülkelerinden talep var!

Varyap Meridian ve Metropol İstanbul gibi projeleriyle bilinen Varyap, İstanbul'dan sonra yönünü tatil beldelerine çevirdi. Varyap CEO'su Erdinç Varlıbaş projeye Avrupa ve Körfez ülkelerinden talep olduğunu söyledi.

TEM Gebze-Körfez arası 24 Temmuz'a kadar ulaşıma kapatılacak!

TEM’in Gebze ile Körfez İlçeleri arası Ankara yönü, viyadüklerin üstyapı izolasyon çalışmaları nedeniyle yarın sabaha karşı 03.00’den itibaren 81 gün süreyle 24 Temmuz’a kadar ulaşıma kapatılacak.

Clup Flipper körfez yatırımcıları Haberi

Clup Flipper körfez yatırımcıları

Türkiye'nin en eski devre mülk tesislerinden Clup Flipper yenilenince yabancıların ilgi odağı oldu. Tesisin sahibi Bayer, "Arap fonlar talip" dedi.

Uluslararası devre mülk sistemini Türkiye'ye ilk getiren tesis unvanını elinde bulunduran Clup Flipper, 20 milyon dolarlık yenileme çalışmasını tamamladı. İki sezon kapalı kalan tesis, yenileme çalışmalarının ardından Türkiye'ye gelmek isteyen Körfez yatırımcısının dikkatini çekti. Clup Flipper Yönetim Kurulu Başkanı Dr. Ahmet Bayer SABAH'a açıklamalarda bulundu. Geçtiğimiz aylarda katıldığı Arap-Türk Konferansı'nda, büyük fon temsilcilerinin tesisleriyle yoğun olarak ilgilendiğini belirten Bayer, "Birçok yatırım teklifi aldım. Ama henüz satış konusunda bir karar vermedim. Hemen satmak gibi bir düşüncemiz yok ama bu hiç satmayacağız anlamına da gelmiyor" dedi. 


15 HAZİRAN'DA AÇILIYOR 

Hem sözlü hem de e-maille iletilen teklifler olduğunu söyleyen Bayer, şöyle konuştu: "Hepsini değerlendiriyoruz. Buraya...