05 / 05 / 2024

CNNTürk Rıdvan Akar nerede

CNNTürk Rıdvan Akar nerede

CNNTÜRK'teki görevine son verilen Rıdvan Akar, Kadıköy Belediye Başkanı Aykurt Nuhoğlu'nun Basın Danışmanı oldu. Rıdvan Akar, yeni görevinde Kadıköy Belediye Başkanı Nuhoğlu'nun basınla ilişkilerini yönetecek.

Kod Gayrimenkul Yatırımları Limited Şirketi kuruldu!

Kod Gayrimenkul Yatırımları Limited Şirketi Büyükçekmece'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Özgür Seyit Doğan ve Rıdvan Öztürk ortaklığında kuruldu.

Türk ürünleri için kritik adım! Yüzde 1,5'tan yüzde 10'a yükseltildi

Ticaret Bakanlığı e-ihracatın, genel ihracattaki payının yüzde 10'a çıkarılması hedefiyle ilgili bir açıklama yayınladı. Türk ürünlerinin ve markalarının dünyaya tanıtılmasında gerekli desteğin verileceği ifade edildi.

Rıdvan Özer  kimdir? Nereli? Kaç yaşında?

Aksa jeneratör Satış ve Kiralama Genel Müdürü Rıdvan Özer kimdir? Rıdvan Özer  daha önce hangi görevlerde bulunmuştur? Rıdvan Özer Ne iş yapar? Rıdvan Özer  Nereli?  İşte Rıdvan Özer 'in hayatına dair merak edilenler.

Rıdvan Global İnşaat Orman Ürünleri Otomotiv Elektrik Tekstil Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Rıdvan Global İnşaat Orman Ürünleri Otomotiv Elektrik Tekstil Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Beylikdüzü'nde 400 bin TL sermaye bedeli ile Mehmet Eroğlu tarafından kuruldu.

Rasyonel Gayrimenkul Yatırım Limited Şirketi kuruldu!

Rasyonel Gayrimenkul Yatırım Limited Şirketi Çekmeköy'de 250 bin TL sermaye bedeli ile Hasan Salih Öztürk ve Rıdvan Bural ortaklığında kuruldu.

Kiracılar dikkat! Bu yöntemle dolandırılabilirsiniz

İzmir'de son günlerde konut satış ve kiralamalarında yaşanan dolandırıcılık olaylarının ardından İzmir Emlak Kulübü Derneği Başkanı Rıdvan Akgün, dikkatli olunması konusunda uyardı.

Türk ürünleri hakkında flaş gelişme! Market rafları kiralanacak

Türkiye'nin ürünleri hakkında flaş bir gelişme yaşandı. Buna göre Türk ürünleri için uzak ülkelerde market rafları kiralanacak.

Türkiye'de milyar dolarlık yatırım yapan şirketin müdürü Hulusi Akar'ın gelini çıktı

Türkiye'de 2000 yılında kurulan Yemeksepeti'ne ilk 2012’de 44 milyon dolar yatırım yapan General Atlantic’in genel müdürünün Milli Savunma Bakanı Hulusi Akar'ın gelini olduğu ortaya çıktı. General Atlantic'le Türkiye'de yatırım fırsatları kovalayan isim Melis Kahya Akar.

Rıdvan Karakayalı'nın İzmir Kemalpaşa'daki villası için yıkım talebi!

İzmir Kemalpaşa Belediye Başkanı Rıdvan Karakayalı’nın eşi üzerine kayıtlı olan ve kaçak olarak inşa edildiği iddia edilen havuzlu villa için yıkım talebinde bulunuldu. 

Rıdvan Yapı İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Rıdvan Yapı İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Sultanbeyli'de 100 bin TL sermaye bedeli ile İbrahim Bulut, Mustafa Bulur ve Ramazan Bulut ortaklığında kuruldu.

Alparslan Çakar kimdir?

Ziraat Bankası'nın yeni genel müdürü Alpaslan Çakar kimdir? Alpaslan Çakar daha önce hangi görevlerde bulunmuştur? İşte Alpaslan Çakar'ın biyografisi...

Ziraat Bankası'nın yeni genel müdürü Alpaslan Çakar oldu!

Kamu Bankaları Genel Kurulu tamamlandı ve Ziraat Bankası Genel Müdürlüğü görevine Alpaslan Çakar getirildi.

Recube Eu İnşaat Ve Proje Yönetimi Limited Şirketi kuruldu!

Recube Eu İnşaat Ve Proje Yönetimi Limited Şirketi bugün Sarıyer'de 10 bin TL sermaye bedeli ile E.Bekir Rıdvan Şentürk tarafından kuruldu.

CNNTürk Rıdvan Akar nerede Haberi

CNNTürk Rıdvan Akar nerede

Rıdvan Akar, CNN Türk’te“Hayatın Tanığı” ve “Habere Dair” adlı programları hazırlıyordu. CNN Türk, Rıdvan Akar'ın “Hayatın Tanığı” adlı programında Gezi Parkı ile ilgili hazırladığı belgeseli tüm hafta boyunca kanalda belgeselin tanıtımı dönmesine rağmen sansürleyerek yayınlamamıştı. Odatv'nin bu konuyu gündeme getirmesinin ardından izleyiciler duruma tepki göstermiş ve CNN Türk tepkiler üzerine belgeseli 10 Haziran 2013 tarihinde yayınlamıştı.


Rıdvan Akar kimdir?


Rıdvan Akar 1961’de Zara’da doğdu. Kabataş Lisesi’nden mezun oldu. Gazi Üniversitesi İktisadi İdari Bilimler Fakültesi Maliye Bölümü’nü bitirdi. 1987’de İstanbul Üniversitesi İktisat Fakültesi Maliye Bölümü’nde yüksek lisansını tamamladı. Doktora çalışmasına yine İstanbul Üniversitesi Maliye Bölümü’nde başladı. 1984 yılında Türk Haberler Ajansı’nda gazeteciliğe adım attı. Söz, Ekonomik Panorama, Tempo dergileri ile Milliyet gazetesinde çalıştı.


“32. Gün” programıyla televizyon dünyasına giren Rıdvan Akar, Madalyon /...