03 / 05 / 2024

CNR Avrasya Boat Show 2017

CNR Avrasya Boat Show 2017

62 milyon dolar yatırımla hayata geçirilen Ataköy Marina Mega Yat Limanı’nın açılışı ile denizcilik sektörünün en büyük buluşması CNR Avrasya Boat Show eş zamanlı olarak 2 Mayıs tarihinde kapılarını açıyor.

Avrasya GYO, Arnavutköy'deki gayrimenkulü için CNR Group ile anlaştı!

Avrasya GYO portföyündeki İstanbul İli, Arnavutköy İlçesi Deliyunus Köyü 261 ve 944 parsellerde yer alan gayrimenkullerin nihai kiralama öncesi tadilat ve benzeri işlemlerin yapılabilmesi amacıyla CNR Group ile ön protokol imzadı...

Ataköy Marina Mega Yat Limanı 2 Mayıs'ta açılacak!

62 milyon dolar yatırımla hayata geçirilen Ataköy Marina Mega Yat Limanı’nın açılışı ile denizcilik sektörünün en büyük buluşması CNR Avrasya Boat Show eş zamanlı olarak 2 Mayıs tarihinde kapılarını açıyor.

Çinliler Avrasya Asansör Fuarı 2019 için rezervasyon yaptı!

Avrasya Asansör Fuarı gerçekleşti. CNR EXPO’nun ev sahipliği yaptığı fuar, 30 ülkeden gelen 32 bin 922 sektör profesyoneli ağırladı.

3 Katlı Büyük İstanbul Tüneli'nin yapım ihalesi sene sonunda!

Ulaştırma Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Arslan, CNR Avrasya Boat Show'a katıldı. 3 Katlı Büyük İstanbul Tüneli Projesi’ni bu sene sonunda biteceklerini söyleyen Arslan, "Yapım ihalesine de çıkmış olacağız." dedi.

Büyükyalı, CNR Avrasya Boat Show’da tanıtılıyor!

İstanbul’un yeni “deniz semti” Büyükyalı, 27 Eylül-02 Ekim tarihleri arasında ilk kez Ataköy Marina’da düzenlenen “CNR Avrasya Boat Show 2016 Deniz Fuarı”ndaki standında, deniz tutkunlarını ağırlamaya hazırlanıyor.

Avrasya Asansör Fuarı 20-23 Nisan'da!

Dünya Asansör Sektörü 20 - 23 Nisan 2016 tarihleri arasında CNR EXPO Yeşilköy’de buluşuyor. Avrasya Asansör Fuarı; CNR Holding kuruluşlarından ITF-İstanbul Fuarcılık A.Ş. organizasyonuyla CNR EXPO ,İstanbul’da 2.kez düzenleniyor.

Asansör Fuarı CNR Expo'da başladı!

Asansör, Yürüyen Merdiven Sanayi ve Teknolojileri Fuarı CNR Expo Yeşilköy'de bugün başladı. Asansör Fuarı, 28 Eylül 2014 Pazar gününe kadar sürecek. Avrasya Asansör Fuarı'na 30 bin profesyonelin katılımı bekleniyor.

Doğu Akdeniz ve Adriyatik'in en büyük marina ağı: D-Marin!

D-Marin Marinalar Grubu, CNR Avrasya Boat Show’da ziyaretçilerini ağırlıyor. D-Marin Marinalar Koordinatörü Ali Erkan Bezirgan, "Bizim marinalarımıza bakış açımız sadece bir marina değil, sosyal aktiviteler merkezlidir" dedi...

Boat Show’un milyarlık yatları görücüye çıktı!

Yat ve tekne tutkunlarının heyecanla beklediği ‘CNR Avrasya Boat Show’da, mega yat, tekne, bot ve yelkenliler görücüye çıktı. Yarın ziyaretçilere açılacak olan fuar, VIP misafirlere ve basına özel açıldı...

MAN denizdeki gücünü Boat Show'da sergileyecek!

Deniz motorları sektöründe, ileri teknolojisi, yüksek kalitesi ve üstün performansıyla dünya standartlarını belirleyen Alman devi MAN, yeni jenerasyon 'Common Rail' motorlarını Avrasya Boat Show'da görücüye çıkaracak...

Avrasya Boat Show ilk konuklarını yarın ağırlayacak!

Dünyada karada yapılan ikinci en büyük tekne ve yat fuarı olan CNR Avrasya Boat Show, 15-23 Şubat 2014 tarihleri arasında İstanbul CNR EXPO İstanbul'da düzenlenecek...

West Wall Marina Villaları dolar kurunu 1.99'a sabitledi!

West Wall Marina Villaları, 15 Şubat Cumartesi günü açılacak olan CNR Avrasya Boat Show'da, dolar cinsinden 1.99'luk sabit kur üzerinden belirlenen avantajlı fiyatlarla satışa sunuluyor.

West Wall Marina Villaları 7. Avrasya Boat Show’da!

CNR Expo Yeşilköy’de düzenlenen ve karada yapılan dünyanın en büyük 2. tekne ve yat fuarı olan, 7. Avrasya Boat Show’a katılan dünyaca ünlü markaların içinde yer alan West Wall Marina Villaları da bulunuyor...

CNR Avrasya Boat Show 2017 Haberi

CNR Avrasya Boat Show 2017

Ataköy Marina ve Yat İşletmeleri A.Ş. Genel Müdürü Süheyl Demirtaş, “DATİ Yatırım Holding olarak Türkiye’ye 232 mega yata aynı anda ev sahipliği yapma kapasitesine sahip gerçek anlamda ilk mega yat limanını kazandırıyoruz. Açılışımıza Başbakan Binali Yıldırım ve Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Ahmet Arslan’ı bekliyoruz” dedi.


CNR Avrasya Boat Show ile Ataköy Marina Mega Yat Limanı’nın birlikte açılıyor olmasının sektörde sinerji yaratacağını belirten CNR Holding Genel Koordinatörü Cem Şenel, “Şubat’ta karada, mayıs ve eylül aylarında denizde olmak üzere yılda üç kez Boat Show fuarı düzenliyoruz. Her yıl on binlerce tekne ve yat tutkununu buluşturduğumuz CNR Avrasya Boat Show ile Türkiye’nin 2023 vizyonu çerçevesinde, Türk denizcilik sektörüne destek sağlamayı hedefliyoruz” diye konuştu.


Yat ve tekne sektörü, İstanbul’un marka değerini artıracak iki önemli...