21 / 05 / 2024

CNR Holdin projeleri

CNR Holdin projeleri

CNR Holding, Suudi Arabistan'ın en büyük holdinglerinden Daleel Grup ile Körfez ülkelerinden yatırımcı grupları Türkiye'ye çekecek ve büyük işbirliklerine vesile olacak işbirliği protokolünü imzaladı.

6. Gayrimenkul Yatırımları, Projeleri ve Finansmanı Fuarı 24-27 Kasım'da!

CNR Emlak-Gayrimenkul Yatırımları, Projeleri ve Finansmanı Fuarı, 24-27 Kasım 2022 tarihleri arasında yapılacak.

CNR Emlak Fuarı 2-5 Mayıs'ta!

CNR Emlak 6. Gayrimenkul Yatırımları Projeleri ve Finansmanı Fuarı 2-5 Mayıs 2019'da CNR Expo Yeşilköy'de gerçekleştirilecek...

CNR Emlak Fuarı'nda sektörün en büyük müzayedesi düzenlenecek!

Türk gayrimenkul sektörünün ilk ve tek uluslararası fuar CNR Emlak - 6. Gayrimenkul Yatırımları, Projeleri ve Finansmanı Fuarı, Mayıs 2019'a çok iddialı girecek.

CNR Emlak Fuarı 13 Aralık'ta başlıyor!

Türk gayrimenkul sektörünün ilk ve tek uluslararası fuarı CNR Emlak  6. Gayrimenkul Yatırımları, Projeleri Ve Finansmanı Fuarı, 13-16 Aralık 2018 tarihleri arasında CNR Expo Yeşilköy'de kapılarını açacak. 

Çanakkale 1915 Köprüsü'nün maketi CNR Emlak Fuarı'nda!

Emlak sektörünün önde gelen firmalarının ve dev projelerin yer aldığı, ulusal ve uluslararası yatırımcıların ilgi odağı haline gelen ’CNR Emlak-5. Emlak Yatırım Projeleri ve Finansmanı Fuarı’ CNR EXPO Yeşilköy’de açıldı.

CNR Emlak Fuarı için geri sayım başladı!

Türkiye emlak ve gayrimenkul sektörünün ilk ve en büyük fuarı olan 5. CNR Emlak Gayrimenkul Yatırımları, Projeleri ve Finansmanı Fuarı, 23-26 Kasım tarihleri arasında gerçekleştirilecek.

CNR Emlak Ankara'ya son 2 gün!

CNR Emlak Ankara 5. Gayrimenkul Yatırımları Projeleri ve Finansmanı Fuarı 7 Eylül'de başlayacak ve 10 Eylül'e kadar devam edecek.

TOKİ'nin kampanyalı projeleri 2017 CNR Emlak Fuarı'nda!

TOKİ'nin müteahhitleri Eylül'deki indirimli projelerini Kasım'da düzenlenen CNR Emlak Fuarı'nda da tanıtacak.

Bursa Atış Premium projesi CNR Emlak Fuarı'nda tanıtıldı!

Türkiye'nin ilk ve en büyük fuarı olup 17-20 Kasım tarihleri arasında ziyaretçilerini ağırlayan CNR 4. Emlak-Yatırım Projeleri ve Finansmanı Fuarı yerli ve yabancı katılımcılarıyla görkemli bir şölene dönüştü.

CNR'de emlak rüzgarı!

Emlak sektöründe geliştirdiği projelerle adını duyuranların yanı sıra bazı önde gelen firmaların yer aldığı CNR Emlak - 4. Emlak Yatırım Projeleri ve Finansmanı Fuarı, CNR EXP0 Yeşilköy'de gerçekleşiyor.

CNR Emlak Fuarı 2016 bugün başladı!

CNR Emlak Yatırım Projeleri ve Finansmanı Fuarı bugün kapılarını açtı. 20 Kasım'a kadar devam edecek olan CNR Emlak Fuarı'nda ziyaretçilerin yanı sıra Ortadoğu, Körfez ve AB ülkelerinden gelen yatırımcılar ağırlanacak.

CNR Emlak Fuarı başlıyor!

CNR Emlak -Emlak Yatırım Projeleri ve Finansmanı Fuarı 17-20 Kasım tarihleri arasında CNR EXPO Yeşilköy’de gerçekleştirilecek. Bu yıl 4’üncü kez organize edilecek fuarda 400’e yakın proje tanıtılacak.

CNR Emlak Fuarı'na Araplardan yoğun ilgi bekleniyor!

Gayrimenkul profesyonellerini buluşturan, Türkiye’nin önemli gayrimenkul fuarlarından olan ‘CNR Emlak -Emlak Yatırım Projeleri ve Finansmanı Fuarı’ bu yıl 4’üncü kez gerçekleştirilecek.

CNR Holdin projeleri Haberi

CNR Holdin projeleri

CNR Holding, Suudi Arabistan'ın en büyük holdinglerinden Daleel Grup ile Körfez ülkelerinden yatırımcı grupları Türkiye'ye çekecek ve büyük işbirliklerine vesile olacak işbirliği protokolünü imzaladı. Türkiye ve Körfez ülkeleri arasında yatırım, iş geliştirme ve ekonomik ilişkilerin güçlendirilmesine önderlik edecek anlaşmaya bağlı olarak Daleel Grup'un CNR Emlak 2015 Fuarı'na 5 binin üzerinde yatırımcı getirmesi bekleniyor. Emlak sektörünün önde gelen firmaları ve dev projelerin yer alacağı 'CNR Emlak 2015 - Konut, İşyeri Satınalma, Kiralama ve Finansman Fuarı', 3. kez CNR EXPO Yeşilköy'de gerçekleştirilecek. Türkiye ve yakın coğrafyanın konut, iş yeri, alışveriş merkezi yatırımcıları ile katılımcı firmalarını buluşturacak fuar, 4-8 Kasım 2015 tarihleri arasında...