29 / 04 / 2024

çobançeşme airport avm

çobançeşme airport avm

Çobançeşme mevkisinde Kültür Üniversite'nin hemen yanında inşası süren ve 126 mağazadan oluşan Airport Alışveriş Merkezi, önümüzdeki mart sonunda hizmete girecek. Yatırımcı şirketinin Londra Dış Ticaret ve Turizm AŞ olduğu Airport AVM, Çobançeşme'de Londr

Söğütlüçeşme AVM projesi şimdi de Danıştay'a gitti: Neden AVM yapılıyor?

Kadıköy Kent Suçları Ağı tarafından Söğütlüçeşme'ye AVM projesine karşı Danıştay'a itiraz dilekçesi verildi. Dilekçede, gerekçeli karar hakkının ihlal edildiği belirtildi ve neden AVM yapıldığı soruldu. 

Kadıköylüler: Söğütlüçeşme AVM-Gar projesi 'kazanım' değil, rant projesidir!

Bazı Kadıköy sakinleri Söğütlüçeşme'de hayata geçirilen Söğütlüçeşme AVM-Gar projesine karşı ‘kazanım’ değil, kent suçudur, rant projesidir" diyerek tepki gösterdi.

Kadıköy Söğütlüçeşme'de yapılması planlanan AVM-Gar projesi TBMM gündeminde!

İstanbul Söğütlüçeşme'de yapılması planlanan AVM-Gar projesine ilişkin soru önergesi verildi. İyi Parti İstanbul Milletvekili Ümit Beyaz, konuyu Meclis'e taşıdı. 

Akfen GYO'dan Söğütlüçeşme projesi açıklaması!

Akfen GYO, geçtiğimiz günlerde basında yer alan, iştirakleri Fıratcan İnşaat çatısında hayata geçirilecek olan Söğütlüçeşme Projesi çerçevesinde AVM inşa edileceği iddialarının gerçeği yansıtmadığını duyurdu. 

Söğütlüçeşme'deki AVM Gar projesine tepki!

Kadıköy Söğütlüçeşme’de AVM yapılmak istenmesine tepki gösteren Kadıköy halkı, “Yaşam alanlarımızın bir avuç sermayedara peşkeş çekilmesine izin vermeyeceğiz” şeklinde konuştu. 

Söğütlüçeşme AVM Gar projesinde inşaat alanı arttı, kira bedeli aynı kaldı!

İstanbul’un en değerli bölgelerinden biri olan Kadıköy Söğütlüçeşme’deki TCDD arazisine yapılması planlanan tartışmalı AVM’nin arkasında rant olduğu ileri sürüldü. İddialara göre, TCDD alana pazar kurdursaydı bile bugün en az aylık 4 milyon TL kazancı olacaktı şimdi ise aylık 160 bin TL alacak...

Söğütlüçeşme'de yapılacak 'AVM Gar' projesinin maliyeti 193 milyon 794 bin TL!

TCDD’nin İstanbul’daki Söğütlüçeşme’ye yaptıracağı “AVM Gar”ın projesi ortaya çıktı. AVM, 25 yıl boyunca inşaatı yapan şirket tarafından işletilecek ve şirket, açılış öncesi aylık sadece 32 bin TL, sonrasında da 161 bin TL kira ödeyecek...

Bakırköy-Beylikdüzü Metrosu Çobançeşme Depo alanı imar planı askıya çıktı!

Bakırköy - Beylikdüzü Metro Hattına ( Çobançeşme Depo alanı ) ilişkin 1/5000 ve 1/1000 ölçekli imar planı askıya çıktı..

Yenibosna Çobançeşme Karat 34 fiyat 2017!

Baş Yapı ve Doğa Şehircilik tarafından inşa edilen Karat 34 Rezidans projesi 470 daire, 123 ofis ve 28 ticari üniteden meydana geliyor. İşte Yenibosna Çobançeşme Karat 34 fiyat 2017...

Airport AVM’nin ortağı Hüseyin Döğme’nin mal varlığına el konuldu!

İstanbul Sulh Ceza Hâkimliği’nin FETÖ soruşturması kapsamında mal varlıklarına el konulmasına karar verdiği 54 isim arasında Airport AVM’nin ortaklarından Hüseyin Döğme’nin (72) de olduğu anlaşıldı.

Korcan Turizm Ve Petrol Ürünleri Ticaret Sanayi Anonim Şirketi Çobançeşme Şubesi açıldı!

Korcan Turizm Ve Petrol Ürünleri Ticaret Sanayi Anonim Şirketi Çobançeşme Şubesi bugün 5 bin TL sermaye bedeli ile Bahçelievler'de açıldı.

Çobançeşme Karat 34 fiyatları!

Çobançeşme Karat 34 fiyatları 444 bin TL'den başlıyor. Karat 34 projesi teslimleri Haziran 2018'de yapılıyor...

Eyüp Çobançeşme cep otogarı yol kavşak imar planı askıdan iniyor!

İstanbul Eyüp İlçesi, Çobançeşme Mevkii Cep Otogarı Yol Kavşak Düzenleme Avan Projesi'ne ilişkin 1/5000 ve 1/1000 ölçekli imar planı tadilatı yarın mesai bitiminde askıdan iniyor...

çobançeşme airport avm Haberi

çobançeşme airport avm



Türkiye, son yıllarda hem yerli hem de yabancı girişimcilerin yatırımları ile Alışveriş Merkezi(AVM) pastasındaki payını büyüttü. Şu anda Türkiye genelinde yer alan 179 AVM'de yıllık 20 milyar dolarlık ciro dönüyor. İstanbul ise Türkiye'deki AVM pazarının en önemli oyuncusu.


Bakırköy'de Galleria, Altunizade'de Capitol, Etiler'de Akmerkez'in alışverişte simge haline geldiği İstanbul'da şimdi de E-5'in Topkapı'dan Havalanı-Çobançeşme Kavşağı'na kadar uzanan hattı, yeni bir AVM bölgesi olma yolunda hızla ilerliyor.


Bu hat üzerinde bu yıldan itibaren teker teker açılmaya başlayacak olan beş yeni alışveriş merkezi sırasını bekliyor. Hali hazırda hizmet veren ticaret merkezlerinden Bahçelievler Ömür Plaza ve Kadir Has Center da bu tabloya eklendiğinde Merter-Ataköy hattının E-5...