16 / 05 / 2024

Çobanoğlu Çallı Kavşağı ne zaman açılacak

Çobanoğlu Çallı Kavşağı ne zaman açılacak

Karayolları’nın yeni Bölge Müdürü Çobanoğlu Çallı Kavşağı’nın 15 Ağustos’ta açılacağını açıkladı. Kuzey ve Alanya Çevre Yolu projelerine ise bayram sonrası başlanıyor

Ulaştırma Bakanlığı açıkladı! Çevre Yolu Demirtaş OSB Kavşağı, otoyola bağlandı

Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığı ile Bursa Büyükşehir Belediyesi ile yapılan Çevre Yolu Demirtaş OSB Kavşağı, Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu’nun da katıldığı tören ile açıldı. Bakan Uraloğlu bu bağlantı ile senelik 150 milyon lira tasarruf sağlanacağını açıkladı. İşte ayrıntılar...

A Çobanoğlu Yapı Endüstrisi Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

A Çobanoğlu Yapı Endüstrisi Ve Ticaret Anonim Şirketi bugün Ataşehir'de 200 bin TL sermaye bedeli ile Arman Çobanoğlu tarafından kuruldu.

Çobanoğlu Baver Yapı İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Çobanoğlu Baver Yapı İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Gaziosmanpaşa'da 150 bin TL sermaye bedeli ile Erkan Çoban tarafından kuruldu.

Sakarya TOPÇA Kavşağı'nın inşaatı başlıyor!

TOPÇA Kavşağı’nda çalışmaların bugün itibariyle başlayacağını açıklayan Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu, “TOPÇA Katlı Kavşağı ile şehrimizin önemli giriş noktalarından birinde daha ulaşımlar hızlı ve kolay hale gelecek. Hayırlı olsun” dedi.

Sakarya Yazlık Kavşağı'nda çalışmalar başladı!

Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu, Yazlık Kavşağı’nda hayata geçirilecek yeni ulaşım projesi için çalışmaların başladığını söyledi.

Sakarya Topça Kavşağı'nın ihalesi yapıldı!

Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu, Sakarya'dakiTopça Kavşağı’nda yapılacak yeni ulaşım projesi için ihaleye çıkıldığını belirtti.

Sakarya Topça Kavşağı ihaleye çıkıyor!

Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu Topça Kavşağı'yla ilgili açıklamalar yaptı, Toçoğlu kavşağın kısa zaman içerisinde ihaleye çıkacağını da söyledi.

Sakarya Yazlık Kavşağı'nın ihalesi 18 Mayıs'ta!

Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu yaptığı açıklamada Sakarya Yazlık Kavşağı’nda gerçekleştirilecek çalışmalar için 18 Mayıs Perşembe günü ihaleye çıkacaklarını belirtti.

Aydın Astim Kavşağı çöktü!

Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu’nun “Kıskananlar çatlasın” pankartıyla açtığı ASTİM Kavşağı, 2 ay sonra bakım için kapatıldı.

Kocaeli Eynerce Kavşağı açıldı!

Türk Dünyası Belediyeler Birliği ve Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, kamulaştırması ve yeşil alanları Kocaeli Büyükşehir Belediyesi tarafından yapılan Dilovası Eynerce kavşağının açılış törenine katıldı.

Düzce Olimpiyat Kavşağı yeniden düzenleniyor!

Nezih Tütüncüoğlu Bulvarından kuzey çevre yoluna bağlanan aksta D-100 üzerinde bulunan Olimpiyat kavşağında düzenleme yapılıyor.

Antalya Çobanoğlu Çallı Kavşağı 15 Ağustos'ta açılacak!

Karayolları’nın yeni Bölge Müdürü Çobanoğlu Çallı Kavşağı’nın 15 Ağustos’ta açılacağını açıkladı. Kuzey ve Alanya Çevre Yolu projelerine ise bayram sonrası başlanıyor

Kocaeli Dilovası Doğu Kavşağı'nda sona gelindi!

Kocaeli Dilovası Eynerce Deresi üzerinde bulunan ve yapımında sona yaklaşılan Doğu Kavşağı çalışmaları Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu ve Belediye Başkanı Ali Toltar birlikte incelediler.

Çobanoğlu Çallı Kavşağı ne zaman açılacak Haberi

Çobanoğlu Çallı Kavşağı ne zaman açılacak

Karayolları 13'üncü Bölge Müdürlüğü görevine yeni atanan Arif Çobanoğlu Antalya'da yapımı devam eden projelerle ilgili bilgi verdi. Arif Çobanoğlu herkesin merak ettiği bir soruya cevap verdi ve yapımı süren Çallı Katlı Kavşak projesinin 15 Ağustos'ta tamamlanarak kullanıma açılacağını açıkladı. Proje, İller Bankası kavşağından Serik'e kadar olan güzergahta kesintisiz ulaşım hedefinin son halkası olacak. bayram tedbirleri Alt tünel geçiş projesi 2008 yılında hayata geçen Çallı Kavşağı'nda Mevlana Kavşağı'nda daha önce yapılan modeli 'kablolu köprü' modeli uygulandı. Uzunluğu 180 metre, genişliği 30 metre olan kablolu köprü projesi, 50-80 ve 50 metre olmak üzere kaideler arasında üç geniş boşluk bulunmasıyla Çevreyolu üzerindeki diğer köprülü kavşaklardan ayrılıyor. 9 günlük Ramazan Bayramı'nı Antalya'da geçirmek isteyen yerli turistlerin Cumartesi gününden itibaren yola çıkmaları beklenirken, Karayolları...