01 / 07 / 2024

Çocuk Adası

Çocuk Adası

Bir günde 4 bin çocuğun ücretsiz yararlanacağı 'Çocuk Adası'nda EXPO süresince çeşitli etkinlikler düzenlenecek.

Midilli Adası'ndaki evsiz mülteciler için gösteri düzenlendi!

Brüksel'de, Avrupa Parlamentosu önünde toplanan yüzlerce gösterici Midilli Adası'ndaki 4.000'i çocuk 13.000 mültecinin evsiz kalmasını protesto etti.

İzmir Rüya Adası ne zaman açılacak?

İzmir Karabağlar'da hayata geçirilen Rüya Adası'nda kira garantili dükkan satışları başladı. Peki Ege Bölgesi'nin en büyük çocuk alışveriş merkezi olan İzmir Rüya Adası ne zaman açılacak?

İzmir Rüya Adası'nda dükkanlar satışta!

Rüya Adası'nda kira garantili dükkan satışları başladı. 65 dükkanın yer aldığı Rüya Adası Ege Bölgesi'nin en büyük çocuk AVM'si olma özelliğini taşıyor.

Antalya Expo 2016 Çocuk Adası dikkatleri üzerine çekecek!

Çocuk Adası'nda yapılacak görsel şovla dünyanın oluşumu ve Türkiye'nin 4 mevsimi anlatılacak. Küçükçağlayan, "Çocuk Adası'nda yaptığımız görsel şov, uçaktan dahi gözükebilecek, buranın bir nevi vitrini olacak bir gösteri tasarladık" dedi.

Kuşadası Güvercinada projesinde son durum ne?

Kuşadası Belediyesi, tarihi Güvercinada'nın restorasyonu başta olmak üzere, pek çok projeyi hayata geçiriyor. Spor Rekreasyon Alanı ve Kültürel Rota hamlesinin yanı sıra Çocuk Korosu ve Kadın Tiyatrosu gibi sosyal adımlar dikkat çekiyor...

Kuşadası Özgecan Aslan Parkı'nın projesi hazır!

Kuşadası Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü tarafından projelendirilen Özgecan Aslan Parkı’nda çocuk oyun alanı, basket sahası, spor aletleri ve dinlenme mekânları yer alacak.

Antalya EXPO 2016 Çocuk adasının inşası sürüyor!

Bir günde 4 bin çocuğun ücretsiz yararlanacağı 'Çocuk Adası'nda EXPO süresince çeşitli etkinlikler düzenlenecek.

Çilek'ten İnegöl ve Kuşadası'na yeni mağaza!

Bebek, çocuk ve genç odası markası Çilek, İnegöl ve Kuşadası'nda 2 yeni mağaza açtı. Çilek'ten yapılan açıklamaya göre, şirket, yurt içindeki mağaza sayısını artırmaya devam ediyor.

Çilek, İnegöl ve Kuşadası'na 2 yeni mağaza açtı!

Bebek, çocuk ve genç odası markası Çilek, İnegöl ve Kuşadası'nda 2 yeni mağaza açtı. Çilek, Mobiliyum AVM'de ve Aydın'ın Kuşadası ilçesinde yeni mağazasını açtı.

Aydın Seramik İnşaat Kuşadası'nda 37 villa inşa edecek!

Aydın Seramik İnşaat ortaklarından Abdullah Helvacı, Kuşadası'nda 37 tane 2+ 1 villayı inşa edecek olan Aydın Seramik, site içerisindeki havuz ve çocuk oyun parkıyla müşterilerine rahat ve huzurlu bir ortam sunmayı hedefliyor.

Kuşadası Limanı, Disney Magic'e ev sahipliği yaptı!

2 bin 600 yolcu kapasiteli gemi, büyük bölümü çocuk ve gençlerden oluşan yolcularının yanı sıra, Mickey ve Minnie Mouse, Donald Duck, Goofy gibi Disney kahramanlarıyla bu yıl yine Ege Ports Kuşadası Limanı'na yanaştı.

Disney Magic gemisi Kuşadası'nda!

2 bin 600 yolcu kapasiteli gemi, büyük bölümü çocuk ve gençlerden oluşan yolcularının yanı sıra, Mickey ve Minnie Mouse, Donald Duck, Goofy gibi Disney kahramanlarıyla bu yıl yine Ege Ports Kuşadası Limanı'na yanaştı.

Konyaaltı Sağlıklı Yaşam Adası'nın yapımında sona yaklaşıldı!

Konyaaltı ilçesi Uluç Mahallesi'nde 13 dönüm arazi üzerine inşa edilen Sağlıklı Yaşam Adası'nın yapımında sona yaklaşıldı. Merkezde yüzme havuzu, tenis kortu, spor salonu, fitness salonu, halı sahaları, çocuk oyun grupları ve yeşil alanlar bulunuyor...

Çocuk Adası Haberi

Çocuk Adası
Türkiye'nin ilk 'Çocuk Adası', bu yıl 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı'nda kapılarını açacak olan EXPO 2016 Antalya Sergi Alanı içerisinde yapılıyor. Yaklaşık 100 metre çapındaki oyun adası, 8 bin metrekarelik alana inşa edilirken, üstü de 80 metre çapında üzerinde dünya haritası olan bir kubbe ile kapatıldı. 4 ayrı köprü ile EXPO Gölü içindeki 'Çocuk Adası'na ulaşacak olan minik davetliler, 3 farklı büyüklükte oyun ve etkinlik tepesi ile karşılaşacak. 


 4 BİN ÇOCUK YARARLANACAK 

Sergi alanı içinde ülke bahçeleri ile büyük amfi tiyatro arasındaki Çocuk Adası'nda ayrıca sahne ve faaliyet alanları, minik bir amfi ve oyun etkinlik alanı bulunuyor. 'Çiçek ve Çocuk' temasıyla 6 ay boyunca açık olacak EXPO 2016 Antalya'da çocuklar keyifli bir gün geçirecek. Çocuk Adası'nda gökyüzü, yeraltı, uzay ve...