19 / 05 / 2024

Çocuk Aktivite Merkezi nedir

Çocuk Aktivite Merkezi nedir

Sivas İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Salih Ayhan yapımı devam eden Çocuk Aktivite Merkezi’nde incelemelerde bulundu. Salih Ayhan, “Projenin hedef kitlesi; 2 ve 14 yaş aralığındaki çocuklar ve aileleridir." dedi.

Kocaeli Şehit Öğretmen Şenay Aybüke Yalçın Kadın ve Çocuk Spor Merkezi açıldı!

Kocaeli Darıca'da PKK tarafından şehit edilen, Şehit Öğretmen Şenay Aybüke Yalçın'ın adını taşıdığı kadın ve çocuk spor merkezi açıldı. 

Adıyaman Üniversitesi Hastanesi Çocuk İzleme Merkezi projesi TBMM'de!

Adıyaman Üniversitesi Eğitim ve Araştırma Hastanesi Çocuk İzleme Merkezi projesi meclis gündemine taşındı. CHP'li Tutdere, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

Samsun Belediyesi çocuk parkına Kent Yönetim Merkezi inşa ediyor!

Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Demir, Adnan Kahveci Parkı içerisindeki çocuk parkına Kent Yönetim Merkezi yapmak amacıyla inşaata başladı. Kent Yönetim Merkezinin, yeşil alandaki çocuk parkının içine yapılacak olması vatandaşlardan tepki çekti. 

Kepez'e sağlık merkezi kuruluyor!

Antalya Büyükşehir Belediyesi, Kepez ilçesinde kapsamlı bir sağlık merkezi kuruyor. Çalışmaları tamamlanan sağlık merkezine ilk etapta Sütçüler'deki Çocuk Ağız Diş Polikliniği taşınacak.

Lens Yaşam Merkezi'ne ziyaretçilerden yoğun ilgi!

Anadolu Yakası’nın açık hava konseptiyle inşa edilen Lens Yaşam Merkezi'nin içerisinde 100’e yakın perakende mağazası, restoranları, kafeleri ve sosyal aktivite alanları bulunuyor. Lens Yaşam Merkezi'ne ziyaretçilerden yoğun ilgi geldi.

Torbalı'ya açık spor aktivite merkezi müjdesi!

İzmir'in Torbalı ilçesi Muratbey Mahallesi'ndeki, Belediyeye ait 22 bin metrekarelik arsanın tamanının açık spor aktivite merkezi olarak değerlendirileceği açıklandı.

Şanlıurfa Haliliye'ye kadın yaşam merkezi inşa ediliyor!

Şanlıurfa Haliliye Belediye Başkanı Fevzi Demirkol, kadınların sosyal hayata katılımlarını, çocukları ile aynı mekanda eğitim almalarını sağlayacak olan Çocuk ve Kadın Yaşam Merkezi ile Yaşlı Bakımevi inşaatında incelemeler yaptı.

Karamürsel Kadın ve Çocuk Eğitim Merkezi açıldı!

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi ve Karamürsel Belediyesi ortaklığıyla ilçede yer alan Kadın ve Çocuk Eğitim Merkezi açıldı.

Yıldız Konutları Kadın ve Çocuk Eğitim Merkezi açıldı!

Yatırımlarına son sürat devam eden Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, Yıldız Konutları Kadın ve Çocuk Eğitim Merkezi'ni hizmete açtı.

Tekirdağ Osman Tabak Gündüz Yaşam Merkezi açıldı!

Tekirdağ Süleymanpaşa Alzheimer Gündüz Yaşam ve Sosyal Aktivite Merkezi Osman Tabak Yerleşkesinin açılış törenine katıldı.

Pendik Dumlupınar Aile Çocuk Eğitim Merkezi Ekim'de açılıyor!

Yatırımlarına son sürat devam eden Pendik Belediyesi, ilçeye yeni bir aile çocuk eğitim merkezi kazandırıyor.

Kartal Ceviz Meydanı Kültürel Aktivite Merkezi'nde son durum!

Kartal Belediye Başkanı Op. Dr. Altınok Öz, Kartal'da devam eden çalışmaları denetledi.

İzmit Benim Evim Çocuk ve Gençlik Merkezi açıldı!

İzmit Belediyesi ile Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürlüğü işbirliğinde UNİCEF desteğiyle Türkiye’nin ilk çocuk işçiliğiyle mücadele merkezi İzmit’te açıldı.

Çocuk Aktivite Merkezi nedir Haberi

Çocuk Aktivite Merkezi nedir

Akdeğirmen Mahallesi’nde buluna Eski Halıcılık Binası’nın Çocuk Oyun Kütüphanesine dönüştürülmesi çalışmalarını yerinde inceleyen İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Salih Ayhan, “Projenin hedef kitlesi; 2 ve 14 yaş aralığındaki çocuklar ve aileleridir. Akdeğirmen Mahallesi’nde bulunan ve idaremize ait Eski Halıcılık Binası’nın değerlendirilmesi için 3 bin 690 metre kapalı alana çocuk oyun kütüphanesi inşa edilmektedir. Bu alanın seçilmesinin nedenlerinden birisi de okullar bölgesi olmasıdır"


Projenin birleşik eğlence kavramı fikri üzerine kurulduğunu hatırlatan Ayhan, “Ailenin tüm fertleriyle beraber veya ayrı olarak girip eğlenebileceği bir merkez, bir oyun parkı, bir çocuk kütüphanesi oluşturulacaktır. Bunların yanın da çocukların yaş günü partilerini yapabileceği kafeterya bulunmaktadır. Yıldız Dağı Kış Sporları Turizm Merkezi’nde kayak sporunu öğretmek ve yaygınlaştırmak amacıyla teorik bilgilerin verileceği ‘Kayak Similasyon Merkezi’ hizmet verecektir. Sentetik...