06 / 05 / 2024

Çocuk Hizmetleri Genel Müdürlüğü

Çocuk Hizmetleri Genel Müdürlüğü

Hasanoğlu İnşaat, sosyal sorumluluk algısıyla, Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığı Çocuk Hizmetleri Genel Müdürlüğü’ne bağlı koruma altındaki çocuklar ile 23 Eylül Pazar günü Darıca Faruk Yalçın Hayvanlar Alemi ve Botanik Parkı’nda bir araya geldi

Antalya'da 409 arsa 24 ay vadeyle satışa çıktı! KDV ve tapu masrafından muaf arsaları kaçırmayın!

Antalya Konyaaltı'nda 409 konut arsası, Çevre Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Altyapı ve Kentsel Dönüşüm Hizmetleri Genel Müdürlüğü tarafından açık artırma ile satışa çıkarılacak. İşte detaylar...

Jr Reality Turkey Emlak Hizmetleri Ve Genel Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Jr Reality Turkey Emlak Hizmetleri Ve Genel Ticaret Limited Şirketi Zeytinburnu'nda 200 bin TL sermaye bedeli ile Jamıl Farıd Mustafa tarafından kuruldu.

Resmi Gazete'de yayımlandı! SGK çalışanlarına müjde

SGK Başkanlığı Emeklilik Hizmetleri Genel Müdürlüğü ve Sigorta Primleri ile taşra teşkilatının 657 sayılı Devlet Memurları Kanununa bağlı personeline mesai dışı çalışma bedeli ödenmesine karar verildi.

Açelya Apartmanı çevresindeki binaların yıkımı bayrama kadar tamamlanacak!

Geçtiğimiz haftalarda istinat duvarında çökme meydana gelen Ankara'daki Açelya Apartmanı'nın çevresinde yer alan 11 apartman için yıkım kararı alınmıştı. Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Altyapı ve Kentsel Dönüşüm Hizmetleri Genel Müdürü Gürgen yıkım işlemlerinin bayrama kadar biteceğini söyledi.

Crocus Turizm İnşaat Ve Estetik Hizmetleri Limited Şirketi kuruldu!

Crocus Turizm İnşaat Ve Estetik Hizmetleri Limited Şirketi bugün Beylikdüzü'nde 50 bin TL sermaye bedeli ile Çiğdem Genel tarafından kuruldu.

Çevre Şehircilik Bakanlığı'nın askeri arazisi Emlak Konut GYO'ya satıldı!

Türkiye'nin en büyük proje geliştiricisi GYO'larından Emlak Konut GYO, geliştirdiği projelerinden dev bir satış protokolü imzaladığını açıkladı. Şirket, Çekmeköy'de Çevre Şehircilik Bakanlığı Altyapı ve Kentsel Dönüşüm Hizmetleri Genel Müdürlüğü'ne ait arsayı 937 milyon 289 bin TL'ye satın aldı.

Yeni Fikirtepe için geri sayım başladı!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Altyapı ve Kentsel Dönüşüm Hizmetleri Genel Müdür Yardımcısı Sezayi Köse, Fikirtepe için hazırlanan yeni imar planının askıya çıktığını dile getirerek, bir aylık süreç sonrasında uygulamaya geçileceğini belirtti.

Emlak Konut GYO, Bakanlığın Çekmeköy'deki arsasını 990 milyon TL'ye aldı!

Türkiye'nin en büyük proje geliştiricisi GYO'larından Emlak Konut, geliştirdiği projelerinden dev bir satış protokolü imzaladığını açıkladı. Şirket, Çekmeköy'de Çevre Şehircilik Bakanlığı Altyapı ve Kentsel Dönüşüm Hizmetleri Genel Müdürlüğü'ne ait arsayı 990 milyon TL'ye satın aldı.

Riskli son bina yıkılana kadar dönüşüme devam!

TBMM Deprem Araştırma Komisyonu’nda Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Alt Yapı ve Kentsel Dönüşüm Hizmetleri Genel Müdürü Vedat Gürgen şaşırtan bir tepki göstererek, “Ev alacak olsam altı ticarethane olan yer almam, kimse bana aldıramaz” dedi.

2012'den beri 590 bin bina yıkıldı!

TBMM Deprem Araştırma Komisyonu'na bilgi veren Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Altyapı ve Kentsel Dönüşüm Hizmetleri Genel Müdürü Vedad Gürgen, şimdiye kadar 590 bin riskli binanın yıkıldığını vurgulayarak, "Bizi nereden baksanız 600 bine yakın tabuttan kurtarmış oldular" dedi.

Konut alırken bunlara dikkat!

Pandemi ve depremin insanları müstakil konut arayışına yönlendirdiğini belirten FCTU Profesyonel Bina Tesis Yönetim Hizmetleri Genel Müdürü Hakan Akıncı, 2000'den sonra binaların deprem yönetmeliğine uygun yapılmaya başlandığını ve Türkiye’nin deprem kodunun 2007’de değiştiğini dile getirdi.

Happy Land Group Mühendislik Hizmetleri Ve Genel Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Happy Land Group Mühendislik Hizmetleri Ve Genel Ticaret Limited Şirketi Beylikdüzü'nde 50 bin TL sermaye bedeli ile Ysser HA. Alhraishavy tarafından kuruldu.

ERÜ Çocuk Hematoloji Onkoloji ve Kemik İliği Nakli Hastanesi'nin yüzde 40'ı tamamlandı!

ERÜ Çocuk Hematoloji Onkoloji ve Kemik İliği Nakli Hastanesinde incelemelerde bulunan AK Parti Yerel Yönetimlerden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Mehmet Özhaseki, neredeyse 1,5 yıl önce başlayan ve büyük ümitlerle yola koyuldukları inşaatı gezdiklerini söyledi.

Çocuk Hizmetleri Genel Müdürlüğü Haberi

Çocuk Hizmetleri Genel Müdürlüğü

Hasanoğlu İnşaat sosyal sorumluluk algısıyla, Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığı Çocuk Hizmetleri Genel Müdürlüğü’ne bağlı koruma altındaki çocuklar için Darıca Faruk Yalçın Hayvanlar Alemi ve Botanik Parkı’na gezi düzenledi. 23 Eylül Pazar günü gerçekleşen geziye, 100’ü çocuk olmak üzere yaklaşık 200 kişi katılım sağladı.


Yetim veya risk altında olup, İstanbul'un çeşitli semtlerinde devlet korumasında barınan 4 ile 11 yaş arasındaki 100 çocuk, çevre hakkında bilgilenerek hayvanları ve doğayı yakından tanıdı. 


İlk kez hayvanat bahçesini ziyaret eden çocuklar, gezi öncesinde Darıca Faruk Yalçın Hayvanlar Alemi ve Botanik Parkı eğitim salonunda düzenlenen 20 dakikalık seminere katılarak çevre hakkında bilgi edindi. Eğitimin ardından rehber eşliğinde gerçekleşen gezide, 200 türü aşan, 2.100 üzerindeki hayvan ve 450’yi aşkın bitki türü ile tanışan çocukların, nesli tükenme tehlikesinde...