05 / 05 / 2024

Çocuk odasında çalışma alanı nasıl olmalı

Çocuk odasında çalışma alanı nasıl olmalı

Çocuk odalarını ve çalışma alanlarını düzenlemek isteyen ailelere Mimar Figen Erdağ Demircan’dan altın değerinde öneriler. İşte 15 maddede çocuk odasında çalışma alanı hazırlarken nelere dikkat etmeli?

AB ülkeleri arasında en çok çalışma saati ile zirveyi gören Türkiye, ücretlere gelince dipte kaldı!

Avrupa Birliği (AB) ülkeleri arasında en çok çalışan Türkiye, çalışanların aldığı ücretlere gelince dipte kaldı. Türkiye, haftada 44.2 saatlik çalışma süresiyle Avrupa’da çok çalışan ülke oldu.

Almanya ve Finlandiya'dan 75.241,37 TL maaşla çalışma fırsatı! Personel alımı başvuru ekranı açıldı!

Yurt dışında çalışma hayali kuranlar için Almanya ve Finlandiya'dan sevindirici haberler var! Almanya ve Finlandiya, ortaöğretim mezunu olan adaylar içinden personel alımı yapacak.

Anne babalar hemen bakın! 1, 2, 3 ve daha fazla çocuğu olanlar PTT'den anında alıyor! Çocuk yardımına yeni zam geldi mi?

Dar gelirli ve ihtiyaç sahibi aileler için çocuk sayısına göre 650 TL'ye varan destek ödemesi yapılıyor. Anne babalar hemen bakın! 1, 2, 3 ve daha fazla çocuğu olanlar PTT'den anında alıyor! Çocuk yardımına yeni zam geldi mi?

e-Devlet'e başvuran PTT'den anında alıyor! Çocuk destek parasına Mart zammı yapıldı mı? Hemen kontrol edin!

Aile Destek Programı ile ihtiyaç sahibi ailelere sosyal destek ödemesi yapılıyor. e-Devlet'e başvuran PTT'den anında alıyor! Çocuk destek parasına Mart zammı yapıldı mı? Hemen kontrol edin!

e-Devlet'ten başvuran PTT'den anında alıyor! Çocuk destek parasına Şubat zammı geldi mi? Hemen siz de bakın!

Aile Bakanlığı dar gelirli haneler için çocuk başına destek ödemesi yapıyor. e-Devlet'ten başvuran PTT'den anında alıyor! Çocuk destek parasına Şubat zammı geldi mi? Hemen siz de bakın!

e-Devlet'ten başvuranlar anında alıyor! Çocuk desteğine zam geldi mi? Hemen siz de bakın!

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı, ihtiyaç sahibi ailelere çocuk yardımı ödemesi yapıyor. e-Devlet'ten başvuranlar anında alıyor! Çocuk desteğine zam geldi mi? Hemen siz de bakın!

Çocuk parası Şubat 2023 kaç lira oldu? e-Devlet'ten başvuran anında alıyor! Hemen şartlara bakın!

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı, ihtiyaç sahibi aileler için çocuk desteğinde bulunuyor. Çocuk parası Şubat 2023 kaç lira oldu? e-Devlet'ten başvuran anında alıyor! Hemen şartlara bakın!

Çalışma hayatında önemli değişim! Ofise dönüş hızlandı. Şimdi de Disney çalışanlarını ofise çağırdı

Tüm dünyayı etkisi altına alan Koronavirüs salgını çalışma yaşamında da önemli değişiklikleri beraberinde getirmişti. O değişikliklerin başında ise uzaktan çalışma geliyor. Salgının control altına alınması ve hayatın normalleşmesinin ardından çalışma yaşamı da eski normaline dönmeye başladı. Büyük ş

Vivense’de çalışma masalarında, kitaplıklarda muhteşem indirimler sizi bekliyor! Vivense 25 Eylül 2022 fiyat listesi..

Okulların açılmasıyla veliler öğrenciler için çalışma masası ve kitaplık arayışına girdiler bile. Vivense’de geçerli olan okula dönüş kampanyasında birçok çalışma masası ve kitaplık modeli mevcut. Peki, hangi ürünlerde ne kadar indirim var? İşte, Vivense 25 Eylül 2022 fiyat listesi…

Bellona ders çalışma masalarında büyük indirim! Bu fiyatlar kaçmaz! 12 Eylül 2022 fiyat listesi…

Okulların açılması ile birlikte Bellona’da öğrencileri ve aileleri unutmadı ve ders çalışma masalarında indirime gitti. İşte Bellona’nın indirimli ders çalışma masaları 12 Eylül 2022 fiyat listesi…

Çalışma Bakanı Vedat Bilgin'den akıl almaz zenginlik kriteri: Herkesin kapısında arabası var

Türkiye'de milyonlarca insan açlık sınırı olarak açıklanan 6 bin 391 liranın 891 lira aşağısında maaş almaya mecbur kalırken Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Bilgin, duyanı hayretler içinde bırakan açıklamalar yaptı.

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlıüğı'nda sürpriz atamalar! Resmi Gazete'de yayımlandı

Asgari ücret zammı ve memurlara 3600 ek gösterge çalışmalarının karargahı Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı'nda sürpriz atamalar gerçekleşti. Karar, Resmi Gazete'de yayımlanarak yürürlüğe girdi. İşte detaylar..

Yazlık ev projeleri iki kat arttı! Projelere çalışma odası ekleniyor!

Yazın gelmesine kısa bir zaman kala birçok yazlıkçı hem tatil yapmak hem de işlerini sürdürebilmek için yazlık evlerine çalışma odası yaptırıyor. 

Çocuk odasında çalışma alanı nasıl olmalı Haberi

Çocuk odasında çalışma alanı nasıl olmalı

Çocuğunuzun fiziksel ve mental gelişiminde yaşadığı, ders çalıştığı alanın büyük bir önem taşıdığını unutmayın. Bursa çıkışlı f2ms Grup Mimarlarından Mimar Figen Erdağ Demircan; “Çocuk odalarında çalışma alanları mutlaka hem huzurlu, hem de ona hitap eden bir tarzda düzenlenmelidir.” diyor.

Çocuk odalarını ve çalışma alanlarını düzenlemek isteyen ailelere Mimar Figen Erdağ Demircan şu önerilerde bulunuyor:

1.    Öncelikle odanın rengi ile başlayın. Koyu ve canlı renkler yorucudur ve strese ve dikkat dağınıklığına neden olabilir. Çocuğunuzun da fikrini alarak,renklerin pastel tonlarını ve açık renkleri tercih edin. Bu huzurlu bir ortam yaratmak için ilk adımdır.

2.    Yer döşemesi evin tamamından ayrı olursa bu hem sizi, hem de çocuğun yorar. Genele uyun, ancak kolay temizlenebilen bir seçim yapmayı ihmal etmeyin. Ahşap döşeme hem duvarlarla uyum sağlayacak, hem...