05 / 05 / 2024

çocuklar hayallerindeki evi çizdi

çocuklar hayallerindeki evi çizdi

Demir İnşaat, Bakırköy Marmara Forum'da yer alan Minopolis Çocuklar Şehrinde açtığı stand ile çocukları eğlendirirken eğitmenin yanı sıra ödüllendiriyor. 1-14 Nisan tarihleri arasında Demir İnşaat standını ziyaret eden çocuklar hayallerindeki evi resmett

Demir İnşaat çocuklara hayallerindeki evi çizdirdi!

Demir İnşaat ve Minopolis iş birliği ile 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kapsamında düzenlenen bir yarışma ile 1-14 Nisan tarihleri arasında Demir İnşaat standını ziyaret eden çocuklar hayallerindeki evi resmetti.

Rize'de yaşayanlara müjde! Kiradan uygun fiyata ev sahibi olmanız mümkün!

Kira ödemekten daha uygun fiyata ev sahibi olmak mümkün. Rize’de sunulan yeni bir fırsat ev sahibi olmak isteyenler için kiradan daha az taksitlerle ev sahibi olmak mümkün hale geliyor. Peşinatını ödeyenler hayallerindeki evi satın alma imkanına kavuşacak. İşte detaylar...

Mamak Belediyesi'nden çocuklar için yeni konuk evi!

Ankara Mamak Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş’ın sokağa attığı çocuklar için Mamak Belediye Başkanı konuk evi inşa etti. Çocuklara başkanlık konutu verildi.

Scott Disick çocukları için 100 bin dolarlık oyun evi tasarladı!

ABD'li şov yıldızı Kourtney Kardashian'ın sevgilisi Scott Disick çocukları için 100 bin dolarlık oyun evi tasarladı.

Finike Çocuk ve Gençlik Evi'nin inşaatı bitti!

Antalya Büyükşehir Belediyesi tarafından çocuklar ve gençler için yapılan Finike Çocuk ve Gençlik Evi'nin inşaatı tamamlandı. 170 kişilik tesis yeni eğitim öğretim yılında hizmet verecek.

Alysia Bodrum özgün mimarisiyle dikkat çekiyor!

Farklı ve özgün mimarisiyle dikkat çeken Alysia, sakinlerine hayallerindeki evi sunmayı amaçlıyor. Güneşin doğuşunu ve batışını izleyen bir konumda yer alan projede isterseniz huzurun isterseniz de renkli yaşamın tadını doyasıya çıkarabilirsiniz.

Newjoy’da 23 Nisan kampanyası!

Newjoy’un her detayını çocukları düşünerek tasarladığı konsept mağazalarda 23 Nisan kampanyası başladı. 18-30 Nisan tarihleri arasında tüm Newjoy konsept mağazalarında çocuklar hayallerindeki odaya indirimli olarak sahip oluyor.

İngiltere'de yaşayan yaşlı çift hayallerindeki evi çok ucuza yaptı!

İngiltere'nin Somerset bölgesinde 9 yıldır karavanda yaşayan yaşlı çift ellerindeki az parayla müstakil bir ev yapmak için yola çıktılar. Çiftin evi 100 bin pound'a tamamlandı.

Altınordu Mimar Sinan Bilgi Evi açıldı!

Ordulu çocukların bilgi ve becerilerini geliştirecek ve okul dışındaki zararlı ortamlardan uzak durmalarına yardımcı olacak “Altınordu Mimar Sinan Bilgi Evi" açıldı

İnternetten izleyerek ailecek bu evi yaptılar!

ABD'de yaşayan 4 çocuk annesi Cara Brookins sadece YouTube videoları izleyerek satın almaya kalksa milyonlar değerindeki bu evi kendisi ve çocuklarıyla birlikte inşa etti.

Bakırköy Menekşe-Nergis Çocuk Evi açıldı!

Bakırköy Belediyesi’nin Atatürk Spor ve Yaşam Köyü’nde açılışı yapılan Menekşe – Nergis Çocuk Evi, Bakırköy Belediye Başkanı Dr. Bülent Kerimoğlu, Stk’lar, öğretmenler, çocuklar ve velilerin katılımıyla açıldı.

Nilüfer Çocuk Meclisi Evi açıldı!

Çalışmaları son aşamaya gelen Oyun Engel Tanımaz Parkı’nda, Elif Fenerli anısına yapılan Çocuk Meclisi Evi’nin açılışını çocuklar yaptı.

Bitlis'te villa şeklinde 5 sevgi evi açıldı!

Aile ve Sosyal Politikalar Denizli İl Müdürü Mehmet Emin Çakan, 2015'te Bitlis merkezde korumaya muhtaç ve kimsesiz çocuklar için villa şeklinde 5 sevgi evi açtıklarını söyledi.

Çilek 23 Nisan’da çocuklara hayallerindeki odaları hediye ediyor!

Tematik odalarıyla ailelerin ve çocukların beğenisini kazanan Çilek, rengarek ve eğlenceli serileriyle çocukların gönlünü fethediyor. Miniğini sevindirmek isteyen aileler 23 Nisan’da onlara hayallerindeki odaları hediye ediyor.

çocuklar hayallerindeki evi çizdi Haberi

çocuklar hayallerindeki evi çizdi

Demir İnşaat ve Minopolis iş birliği ile 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kapsamında düzenlenen bir yanşma ile, 1-14 Nisan tarihleri arasında Demir İnşaat standını ziyaret eden çocuklar hayallerindeki evi resmetti. Üç ayn kategoride düzenlenen yarışmada 4-5 yaş kategorisinin birincisi Pelin Zent, 6-7-8 yaş grubunun birincisi Ecem Giirsoy, 9-14 yaş grubunun birincisi Sude Özer 25 Nisan Cumartesi günü Minopolis'te düzenlenen ödül töreninde ödüllendirildiler. Demir İnşaat olarak 23 Nisan gibi dünyaca öneme sahip bir günde çocuklara yönelik bir resim yarışması düzenleyerek bu özel günün önemine katkıda bulunmanın kendilerini çok mutlu ettiğine dikkat çeken Demir İnşaat Genel Müdürü Hakan Ocak şunları söyledi: "Yarışmamız kapsamında, iki hafta süresince 1007 çocuğumuz yanşma için hayalindeki evi resmetti. Değerlendirme aşamasında elimize aldığımız her resmin...