29 / 04 / 2024

çocuklar için inşaat oyunları

çocuklar için inşaat oyunları

Demir İnşaat, çocukları eğlendirirken inşaat konusunda da eğitiyor. Mayıs ayında açılan Minopolis’i toplamda 21 bin kişi ziyaret ederken, ‘İnşaat Merkezi’ni 8 bin 334 kişi ziyaret ederek inşaat deneyiminden yararlandı.

11 ilde başlatılan konut seferberliği inşaat izinlerine de yansıdı!

Kahramanmaraş merkezli olarak meydana gelen ve asrın felaketi şeklinde nitelendirilen depremlerin etkilediği 11 şehirde başlatılan konut seferberliği yapı ruhsatlarına da yansıdı. Açıklanan rakamlara göre geçen seme bu bölgede alınan inşaat izni sayısı 68 bin 202'ye çıktı.

Kripto para uzmanından çarpıcı tespit: Torunları için yatırım yapan konut-arsa, kendisi için yatırım yapan hisse alır!

Kripto fenomeni Murat Ali Calman resmi sosyal medya hesabı üzerinden yaptığı paylaşımda Torunları için yatırım yapanların konut-arsa, eşi, kendisi ve çocukları için yatırım yapanların da hisse senedi aldığını söyledi. İşte Murat Ali Calman'ın o paylaşımı...

18 yaşından önce sigortalı olanlar için tarih tarih açıklandı: Erken emekli olabilir misiniz?

Birçok aile çocukları için küçük yaşta sigorta girişini yaptırmak ve erken emekli olmalarını sağlamak istiyor. Peki 18 yaşından önce sigortalı olanlar erken emekli olabilir mi? İşte önemli tarihler...

Özgür Özel tepki verdi, Tunç Soyer'den açıklama geldi: Bornova Anadolu Lisesi'ndeki inşaat mühürlenecek!

CHP Genel Başkanı Özgür Özel, İzmir'deki Bornova Anadolu Lisesi’nin korusunun yıkılarak Suriyeli çocuklar için anaokulu yapılacağı yönündeki haberlere tepki verdi. Söz konusu Konu ile ilgili bir açıklama da İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer'den geldi.

Kanada’dan Türkiye’den ithal ettiği inşaat demirine ilişkin geriye dönük vergi değerlendirme kararı!

Kanada Sınır Hizmetleri Ajansı (CBSA), Temmuz 2021 ve Ağustos 2023 yılları arasındaki dönemde Türkiye’den ithal edilen inşaat demirine uygulanan vergilerin bazı hallerde geriye dönük olarak değerlendirilebileceğini duyurdu.

Çocuklar için Süt Destek Projesi geliyor! Süt Destek Projesi'nden kimler yararlanabilir?

Ankara Büyük Belediyesi tarafından oluşturulan bir kampanya bu kez de çocukları kapsıyor. Çocuklar için yapılan süt desteği projesi, çocuk ve bebeklerin temel ihtiyaçlarını karşılamakta zorlanan ailelere maddi bir rahatlama sunuluyor. 

Denizbank ve Türk Eğitim Derneği'ni depremzede çocukları için el ele verdi!

Denizbank ve Türk Eğitim Derneği'ni depremzedeler için el ele verdi. Depremzede çocuklar için Afet Bursu Programı hayata geçti. İşte detaylar!

Alarko Holding depremzede çocuklar için harekete geçti

Alarko depremzede çocukların eğitimi için fon kurdu. Alarko Holding, 10 ili etkileyen depremlerde anne ve ya babasını kaybeden depremzede çocukların eğitimlerinde kullanılmak üzere bir fon kurulması kararı aldığını duyurdu.

Borsa İstanbul'da genç yatırımcı sayısı arttı, aileler çocuklar için de hesap açtı

Enflasyonist ortam ve ekonomik belirsizlikler nedeniyle nakit para kendisine gidecek adres ararken, çocukları için geleceğe dönük yatırım yapmak isteyen aileler, borsada daha fazla hesap açıp hisse almaya başladı.

Milyonlarca kişinin hesabına paraları yattı! Hemen herkes hesaplarını kontrol etsin! Para almak için ne yapmak gerek

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Derya Yanık, Sosyal ve Ekonomik Destek'ten yararlanan çocuklar için ailelerin hesaplarına 328 milyon TL yatırıldığını bildirdi. Peki, Sosyal ve Ekonomik Destek Paketi’nden yararlanmak için neler yapmak gerekir? İşte detaylar…

İnşaat sektörünün gözü Fiyat Farkı Kararnamesi’nde!

Kamu müteahhitleri yeni senenin ilk günlerinde TBMM’de görüşülecek Fiyat Farkı Kararnamesi’ne odaklandı. Kovid-19 salgınıyla girdi maliyetlerinin yüzde 200 yükseldiği inşaat sektörünün temsilcileri, tatmin edici bir kararname çıkmasını umut ediyor.

Ekim'de 5 inşaat şirketinin 996 milyon TL'lik borcu yapılandırıldı!

Ekim ayında İstanbul'daki 8 firma ile 1 milyar 45 milyon TL'lik yapılandırma gerçekleştirildi. Bu firmalardan 5'i inşaat sektöründen oldu. İnşaat şirketleri 996 milyon TL'lik borcu yapılandırdı.

2021'in ilk 7 ayında 3 bin 580 inşaat işletmesi açıldı!

Ocak-Temmuz arasında 3 bin 580 gerçek kişi inşaat işletmesi faaliyete girdi. Ayrıca, Ocak-Temmuz arasındaki süreçte kapanan firmalar değerlendirildiğinde; inşaat alanındaki firmalar ilk sırada yer aldı.

çocuklar için inşaat oyunları Haberi

çocuklar için inşaat oyunları

İnşaat sektörünün önde gelen markası Demir İnşaat, geleceğimizin mirasçıları olan çocuklara verdiği önemi, Minopolis İstanbul Eğitlence şehrinin ‘İnşaat Merkezi’ne sponsor olarak gösterdi. Minopolis’e gelen 4 yaş ve üzeri çocuklar ile yakınları, 45 m2 alan içinde yer alan ‘İnşaat Merkezi’nde, oyun oynarken inşaat ve dekorasyon yapmanın inceliklerini öğrenip inşaat sektörü hakkında fikir sahibi olabilecekler. 

Demir İnşaat Kurumsal İletişim Direktörü Gözde Yıldırım Ansari, Demir İnşaat olarak geleceğimizin teminatı olan çocuklara dokunmanın öneminden yola çıkarak çocuklara inşaat sektörü hakkında oyunun içinde bilgi verecek, onlara sektörü sevdirecek böyle bir uygulamaya sponsor olmaktan mutluluk duyduklarını söylüyor.

Çocuklara dokunmak üzere sponsor oldu…

Geleceğin büyükleri olan çocuklara önem vermenin, onlara dokunmanın şirketler için son derece önemli bir yaklaşım olduğuna dikkat çeken Ansari, “Günümüzde başarılı olan ulusal, uluslararası tüm şirketlerin...