13 / 05 / 2024

Code İstanbul bahçelievleri

Code İstanbul bahçelievleri

Aralık 2014'te sahiplerine teslim edilecek Code İstanbul kapsamında 2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon ve 4 oda 1 salon konut tipleri yer alıyor...

Code İstanbul Bahçelievler satışa çıkıyor!

Gayrimenkul sektöründeki yenilikçi projelerini gerçekleştirmeye devam eden Yazıcıoğlu İnşaat, şimdi de Bahçelievler ve İstanbul'a damgasını vuracak yeni projesi Code İstanbul'u satışa çıkarıyor..

Code İstanbul Bahçelievler adres!

Code İstanbul Bahçelievler adres bilgileri kapsamında proje, Kocasinan Merkez Mahallesi Marmara Caddesi üzerinde bulunuyor. Satışları devam eden projede daire fiyatları 714 bin TL'den başlıyor.

Yazıcıoğlu İnşaat Code İstanbul Evleri!

Yazıcıoğlu İnşaat Code İstanbul Evleri İstanbul Avrupa Yakası Bahçelievler'de inşa ediliyor. Dairelerin 2+1, 3+1 ve 4+1 olarak tasarlandığı proje 2 bloktan meydana geliyor.

Sky Bahçeşehir Nisan 2016'da teslim!

Sinan Gayrimenkul, İstanbul Bahçeşehir'de inşa ettiği Sky Bahçeşehir'i Nisan 2016'da teslim edeceğini açıkladı. 4 blok halinde inşa edilen projede toplam 194 adet daire yer alıyor.

Atmaca Grup Bahçeşehir Gölet ihalesinde en yüksek teklifi verdi!

İstanbul Bahçeşehir’deki gölet alanı ile ilgili ihale dün yapıldı. İhalede en yüksek teklifi 103 milyon lira ile Atmaca Grup verdi. Atmaca Grup, Sunny markası ile ev elektroniği alanında faaliyet gösteriyor.

Bahçeşehir Göleti ihalesine en yüksek teklif Atmaca Grup'tan!

Uzun süre tartışmalara konu olan İstanbul Bahçeşehir’deki gölet alanı ile ilgili ihale bugün yapıldı. İhalede en yüksek teklifi veren Atmaca, Sunny markası ile ev elektroniği alanında faaliyet gösteriyor.

Bahçeşehir halkından göletin satılmasına tepki!

İstanbul Bahçeşehir’deki gölet alanının satışına bölge halkı tepki gösterdi. Bahçeşehir Gölet Platformu adı altında toplanan halk, dün gölet alanında basın açıklaması yaptı.

Dekar Asmalı Bahçeler'de teslime son 8 ay!

DEKAR DK Konut tarafından İstanbul Bahçeşehir'de inşa edilen Dekar Asmalı Bahçeler de ilk etap evler 8 ay sonra teslim edilecek.

Bahçeşehir'in ilk home ofis projesi: Flex Office Bahçeşehir!

Dumankaya, İstanbul Bahçeşehir'deki yeni projesi 'Flex Office Bahçeşehir'in satışlarına başladı. 32 katlı kulede 321 home-ofis konseptli üniteden oluşan proje, 100 milyon lira yatırım değeriyle inşa edilecek.

Bahçeşehir'in ilk home-ofis projesi!

Dumankaya, İstanbul Bahçeşehir'deki yeni projesi 'Flex Office Bahçeşehir'in satışlarına başladı. Proje, 32 katlı kulede 321 home-ofis konseptli üniteden oluşacak. Projenin yatırım değeri 100 milyon lira

Flex Office Bahçeşehir satışa çıktı!

DUMANKAYA, İstanbul Bahçeşehir’deki yeni projesi ‘Flex Office Bahçeşehir’in satışlarına başladı. Proje 100 milyon lira yatırım değeri ile inşa edilecek.

Asmalı Bahçeler'de yüzde 5 peşin kampanyası!

Dekar DK Konut tarafından İstanbul Bahçeşehir'de inşa edilen ve ilk etabı 8 ay sonra teslim edilmeye başlanılacak Dekar Asmalı Bahçeler projesinde yeni kampanya başlatıldı.

Bulvar İstanbul Bahçeşehir ödeme planı!

Bulvar İstanbul Bahçeşehir ödeme planı kapsamında projede yüzde 10 peşin ödemelerde; kalan banka kredisi ve peşinat tutarı 1 yıl sonra ödeme yapılıyor. 387 bin TL'den başlayan fiyatlarla satışa sunulan projede toplam 1.555 adet daire bulunuyor.

Code İstanbul bahçelievleri Haberi

Code İstanbul bahçelievleri


90 adet konuttan meydana gelen Yazıcıoğlu İnşaat Code İstanbul projesinde daire tipleri 2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon ve 4 oda 1 salon şeklinde tasarlandı. Doğal hayatın tüm gerekliliklerini proje içerisinde barındıran Code İstanbul'da projenin % 80'i yeşil alan ( 6.00Qm2) olarak konumlandırıldı. Projede özel dinlenme noktaları, yürüme ve koşu parkuru, süs havuzları ve çocuk oyun parkı gibi pek çok özellikle projenin çevreci yönü ön plana çıkarıldı.



Telefon numarası: 0212 655 3 655 

Web : www.codeistanbul.com.tr


Büyükçekmece...