13 / 05 / 2024

Code İstanbul fiyatları ne kadar

Code İstanbul fiyatları ne kadar

Aralık 2014'te sahiplerine teslim edilecek Code İstanbul kapsamında 2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon ve 4 oda 1 salon konut tipleri yer alıyor...

Code İstanbul Bahçelievler adres!

Code İstanbul Bahçelievler adres bilgileri kapsamında proje, Kocasinan Merkez Mahallesi Marmara Caddesi üzerinde bulunuyor. Satışları devam eden projede daire fiyatları 714 bin TL'den başlıyor.

Emlak Konut Evora İstanbul fiyatları!

Evora İstanbul Evleri 44 blok, 6 bölge ve 3 alışveriş caddesinden meydana geliyor. Projede 300 daire ve 35 dükkan açık satışa sunuluyor. İşte Emlak Konut Evora İstanbul fiyatları...

Beylikdüzü Westside İstanbul fiyatları ne kadar?

Westside İstanbul'da 1+0'dan 4+1'e kadar farklı tipte tasarlanan daireler bulunuyor. Proje 73 bin 800 metrekare alan üzerinde inşa ediliyor. Peki Beylikdüzü Westside İstanbul fiyatları ne kadar?

Tema İstanbul fiyatları ne kadar?

İstanbul Halkalı - Atakent bölgesinde inşa edilen Tema İstanbul Konutları'nda banka kredisi ile yapılan ödemelerde 120 aya varan vade yapılabiliyor. Peki Tema İstanbul fiyatları ne kadar?

Beylikdüzü West Side İstanbul fiyatları ne kadar?

Beylikdüzü West Side İstanbul projesinde 1+1, 2+1, 3+1 ve 4+1 daireler yer alıyor. Projede teslimler Mart 2017 tarihinde gerçekleşecek. Beylikdüzü West Side İstanbul fiyatları ne kadar?

Kadıköy Concord İstanbul fiyatları!

Lansmana özel yüzde 10 peşin ödemelerde 50 ay vade farksız taksit yapılabilen Concord İstanbul Rezidans 2 etap halinde hayata geçiriliyor. Peki Kadıköy Concord İstanbul fiyatları ne kadar?

Sembol İstanbul fiyatları!

Bahçeşehir Sembol İstanbul projesi 3 rezidans ve 1 alışveriş merkezi olarak tasarlandı. Projede tamamı peşin ödemelerde yüzde 10 indirim yapılıyor. Peki Sembol İstanbul fiyatları ne kadar?

Axis İstanbul fiyatları ne kadar?

İstanbul Avrupa Yakası Bayrampaşa'da hayata geçirilen Axis İstanbul projesi Sur Yapı imzası ile yükseliyor. Projede teslimlerin Aralık 2016'da yapılması planlanıyor. Peki Axis İstanbul fiyatları ne kadar?

Tekfen Hep İstanbul fiyatları ne kadar?

Tekfen Hep İstanbul fiyatları ne kadar sorusunun yanıtına haberimizin içerisinden ulaşabilirsiniz. Banka kredisi ile vadelendirme imkanı sunulan Esenyurt Hep İstanbul projesi 26 blok halinde yükseliyor...

Kartal Moment İstanbul fiyatları!

Moment İstanbul projesi 100 milyon dolar yatırım bedeli ile hayata geçiriliyor. Proje 44 katlı 2 blok halinde inşa ediliyor. İşte Kartal Moment İstanbul fiyatları...

Tekfen Hep İstanbul fiyatları!

Tekfen Hep İstanbul fiyatları haberimizin içerisinde yer alıyor. Teslimlerinin 2017 yılının Nisan ayında yapılması öngörülen Hep İstanbul projesi Tekfen Emlak Geliştirme imzası ile inşa ediliyor...

Evora İstanbul fiyatları ne kadar?

Evora İstanbul projesinde satışları devam eden dairelerin teslimleri hemen yapılıyor. Projede 4 bin 969 tane daire yer alıyor. Peki Evora İstanbul fiyatları ne kadar?

Resim İstanbul fiyatlar!

Resim İstanbul projesinde 328 tane daire bulunuyor. Projede yer alan dairelerin büyüklükleri 118 metrekare ile 187 metrekare arasında değişiklik gösteriyor. İşte Resim İstanbul fiyatlar..

Code İstanbul fiyatları ne kadar Haberi

Code İstanbul fiyatları ne kadar


90 adet konuttan meydana gelen Yazıcıoğlu İnşaat Code İstanbul projesinde daire tipleri 2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon ve 4 oda 1 salon şeklinde tasarlandı. Doğal hayatın tüm gerekliliklerini proje içerisinde barındıran Code İstanbul'da projenin % 80'i yeşil alan ( 6.00Qm2) olarak konumlandırıldı. Projede özel dinlenme noktaları, yürüme ve koşu parkuru, süs havuzları ve çocuk oyun parkı gibi pek çok özellikle projenin çevreci yönü ön plana çıkarıldı.



Telefon numarası: 0212 655 3 655 

Web : www.codeistanbul.com.tr


Büyükçekmece...