28 / 07 / 2024

çoklu kanal modeli

çoklu kanal modeli

2013 yılını başarılı sonuçlarla kapatan TeknoSA yeni dönemde büyüme stratejisini çoklu kanal üzerine kurdu. TeknoSA, her kanalda standart bir müşteri deneyimi yaratarak, müşteri sadakatini artırmayı hedefliyor.

Kanal İstanbul'a alternatif finansman modeli!

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Karaismailoğlu, çılgın proje olarak adlandırılan Kanal İstanbul için alternatif finansman modelleri geliştirildiğini dile getirdi.

Kanal İstanbul'a devlet garantisi verildi!

Resmi Gazete'de Bazı Yatırım ve Hizmetlerin Yap-İşlet-Devret Modeli Çerçevesinde Yaptırılması Hakkında Kanuna geçici madde eklenerek Kanal İstanbul'a devlet garantisi sağlanmış oldu. 

Kanal İstanbul’da mevzuat tamamlandı!

Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığı ile Çevre ve Şehircilik Bakanlığı, Kanal İstanbul projesinin yapımı için ortak mevzuat çalışmasını tamamladı. Taslağa göre çılgın proje, yap- işlet - devret modeli ile gerçekleşecek.

Anayasa Mahkemesi, Kanal İstanbul Projesi ile ilgili davayı reddetti!

Yüksek Mahkeme, Kanal İstanbul Projesi'nin, yap-işlet-devret modeli kapsamına alınmasına olanak tanıyan kanun maddesinin iptal istemini oy birliğiyle reddetti

Anayasa Mahkemesi'nden Kanal İstanbul kararı!

AYM Kanal İstanbul'un YİD modeli kapsamına alınmasına ilişkin düzenlemenin iptal istemini reddetti...

Kanal projeleri genel bütçeden yapılacak!

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Cahit Turhan, Kanal İstanbul projeleri gibi köprülerin yap-işlet-devret modeli yerine genel bütçeden yapılacağını açıkladı.

Kanal İstanbul'a yap-işlet-devret modeli uygulanacak!

Askerlik Kanunu ile Bazı Kanunlarda ve 663 Sayılı Kanun Hükmünde Kararname'de Değişiklik Yapılmasına Dair Kanun" Resmi Gazete'de yayımlandı. Buna göre, Kanal İstanbul ve benzeri su yolu projeleri "yap-işlet-devret" modeli kapsamına alınacak...

Kanal İstanbul YİD modeli kapsamına alınacak!

Yapılan yeni düzenlemeyle, Kanal İstanbul ve benzeri su yolu projeleri yap-işlet-devret modeli kapsamına alınacak.

Kanal İstanbul'a YİD modeli düzenlemesinin tam metni!

İletişim Başkanlığı Teşkilatı Hakkında Cumhurbaşkanlığı Kararnamesi kapsamında Kanal İstanbul projesi ile ilgili düzenleme yer aldı..

Kanal İstanbul'un YİD yetkisi Ulaştırma Bakanlığı'na verildi!

Kanal İstanbul ve benzeri su yolu projelerinin, yap-işlet-devret (YİD) modeli kapsamında yapılmasını sağlama görevi Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığı'na verildi...

Kanal İstanbul'a yap-işlet-devret modeli!

Kanal İstanbul düzenlemesinin yer aldığı torba teklifi komisyonda kabul edildi. Buna göre Kanal İstanbul ve benzeri su yolu projeleri yap-işlet-devret modeli kapsamına alınacak...

Kanal İstanbul için Ulaştırma Bakanlığına yetki veriliyor!

AK Parti Grup Başkanvekili Muş, "Teklifle, Kanal İstanbul, lojistik merkezleri, manevra alanları ile alakalı, bunların yap-işlet-devret modeli ile yapılabilmesi konusunda Ulaştırma Bakanlığına yetki veriliyor. Muhtemelen bunlar da komisyonda görüşülecektir" dedi...

Kanal İstanbul'a ilişkin kanun teklifi metni!

Kanal İstanbul projesinin yap - işlet - devret modeli ile hayata geçirilebilmesi için kanun teklifi verildi. İşte kanun metni ve gerekçeleri..

çoklu kanal modeli Haberi

çoklu kanal modeli

Türkiye teknoloji perakendeciliği sektörünün lideri TeknoSA, 2013 yılını başarılı finansal sonuçlar ile kapattı, 2014 yılında yeni hedeflere odaklandı. Müşteri odaklı yenilikçi uygulamalarla sektöre öncülük eden TeknoSA, tüketiciyle dijital ve fiziki mecraların hepsinde buluşarak, müşteri sadakatini artıran “çoklu kanal” modelini 2014 yılında yatırımda öncelikli alan olarak belirledi. TeknoSA, perakendenin geleceği olan çoklu kanal yapılanması için 60 milyon TL tutarında yatırımı hayata geçirecek.


TeknoSA’nın 2013 yılında yarattığı değer ile 2014 yılı ve gelecek hedefleri, Sabancı Holding Perakende ve Sigorta Grup Başkanı Haluk Dinçer ve TeknoSA Genel Müdürü Necil Oyman’ın katılımıyla düzenlenen basın toplantısında paylaşıldı.


Toplantıda 2013 yılını başarılı sonuçlarla kapattıklarını ifade eden Sabancı Holding Perakende ve Sigorta Grup Başkanı Haluk Dinçer, TeknoSA’nın 2014 yılında dijitalleşmenin sağladığı olanaklarla bütün kanalların entegre çalışmasına imkan veren...