07 / 05 / 2024

çöl villaları

çöl villaları

Arabistan'da çölün ortasına yapılan bu villa görenleri şaşkına çeviriyor. İçi ve dışıyla insanların gözlerini üzerinden ayıramadığı bu tasarım çölün ortasında bulunuyor..

Büyükçekmece'deki ölüm villalarında şok eden gerçek! 36 villa fazladan yapılmış!

Büyükçekmece’deki ölüm villaları dosyasında yeni gelişmeler yaşanmaya devam ediyor. Söz konusu ölüm villalarında 36 villanın fazladan yapıldığının bilgisine ulaşıldı. 

Van Gölü'nün kıyısı binalar ve yazlık villaların işgali altında! Tuşba'da sadece 552 imara aykırı yapı var!

Van Gölü’nün kıyısı, resmi binalar ve yazlık villaların işgali altında kaldı. Sadece Tuşba ilçesinde imara aykırı toplam 552 yapının inşa edildiği belirtildi. 

Kempinski Hotel The Dome'un oda sayısı resmen artırılıyor! Antalya'daki dev otele milyonluk havuzlu villalar yapılacak!

Antalya Golf Kulübü Turizm Anonim Şirketi'ne ait olan Antalya'daki Kempinski Hotel The Dome'un oda sayısı resmen artırılıyor. Yapılacak olan kapasite artışı kapsamında tesiste konaklayacak misafirler için havuzlu villalar inşa edilecek.

Alanya Elegant Lavinia 4+1 triplex villalar 600 bin eurodan satılıyor!

Paşabey İnşaat ve Mühendislik tarafından hayat geçirilen Alanya Elegant Lavinia 4+1 triplex villalar 600 bin eurodan satılıyor. İşte Alanya Elegant Lavinia ile ilgili ayrıntılar...

Kozan Villaları teslimler 30 Eylül'de! 

Kozan İnşaat tarafından hayata geçirilen Kozan Villaları'nda teslimler 30 Eylül'de başlıyor. Peki Koza Villaları konut fiyatları ne kadar? İşte detaylar...

Royalworld Artane Villaları satışa çıktı! Doğanın içinde yeni bir yaşam başlıyor!

Royalworld Artane Villaları'nda satışlar 10 gün önce başladı. "Doğanın içinde yeni bir yaşam başlıyor" sloganıyla tanıtılan projede 5+2 tripleks 28 villa bulunuyor. 

Bartın İl Özel İdaresi İnkumu'ndaki lüks villaları satışa çıkardı!

Bartın İl Özel İdaresi tarafından, turizm için ayrılan fakat senelerdir bir çivi bile çakılmayan alanda, 3 sene önce, mülkiyeti kendine ait olan lüks villalar inşa etti. Şimdi, bütçe yetersizliği sebebiyle o villalar satışa sunuldu. Villaların fiyatları 1 milyon 250 bin TL'den başlıyor...

Antalya'da lüks villaların yüzde 80'i kiralandı!

Antalya'da bulunan lüks villaların yüzde 80'i kiralandı. Pandemi nedeniyle fiyatların uçuşa geçtiği villaların fiyatı  gecelik 210 TL'den başlıyor. 

Batman'da terörden etkilenen bölgelerde lüks villalar inşa ediliyor!

Batman kırsalında geçmiş yıllarda teröristlerin saldırıları nedeniyle tahrip edilen toprak evlerin yerine lüks villalar inşa ediliyor.

Turistlerin yeni gözdesi lüks villalar!

Tatil sezonu yaklaşıyor. Koronavirüs salgını nedeniyle kalabalık otelleri tercih etmeyen turistler lüks villalar için rezervasyonlara başladı. Kişiye özel lüks villaların kiraları  günlük fiyatları 1100 lira ile 7 bin lira arasında değişiyor.

Hande Erçel ve Murat Dalkılıç lüks villalarının kirasını ödeyemiyor mu?

Hande Erçel ile Murat Dalkılıç'ın Çubuklu Vadi Konakları'nda bulunan, aylık kirası 25 bin TL olan olan lüks villalarının kirasını ödemekte zorluk çektiği iddia edildi...

Yazlık lüks villaların haftalık kiraları 90 bin lira!

Turizm sektöründeki hareketlilik yazlık ev fiyatlarını artırdı. Bodrum ve Fethiye’de yoğunlaşan lüks villaların haftalık kiraları 90 bin liraya yükseldi.

Kuğu Gölü Villaları ısınmada ezber bozuyor!

Gölbaşı'nda yer alan Kuğu Gölü Villaları’nın sakinleri, projenin özel ısınma sistemi sayesinde sadece 200 metrekarelik evin ısınma bedelini ödeyecek.

çöl villaları Haberi

çöl villaları

Arabistan'da çölün ortasına yapılan bu villa görenleri şaşkına çeviriyor. İçi ve dışıyla insanların gözlerini üzerinden ayıramadığı bu tasarım çölün ortasında bulunuyor. Zengin Arapların kendilerine tasarladıkları villaların fiyatları ise belli değil. 


İşte o evler..