30 / 04 / 2024

coldwell gayrimenkul

coldwell gayrimenkul

Dünya jet sosyetesinin, emlak zinciri olarak bilinen, bir süre önce Türkiye'de faaliyete geçen ve 41 ülkede 4 bin ofisi olan gayrimenkul devi Coldwell Banker, İstanbul'da üç proje başlatıyor.

Gayrimenkul mü, mevduat faizi mi?

Coldwell Banker Akademi Gayrimenkul Danışmanı Serkan Gök, Emlak Sektörü hakkında önemli açıklamalar yaptı. Serkan Gök açıklamasında sektördeki yükselişin en büyük nedeninin enflasyon olduğunu dile getirerek, en iyi yatırım aracının gayrimenkul olduğunu kaydetti.

İzmir'de gayrimenkul yatırımları artıyor!

İzmir Karşıyaka'da faaliyet gösteren Coldwell Banker Life’ın sahibi Uğur Sezginer, İzmir'de gayrimenkul yatırımların arttığını 2022 senesinin de hareketli geçeceğini dile getirdi.

Coldwell Banker Vadi Gayrimenkul Kağıthane ofisi açıldı!

Özgür Çelik ve Sedar Erdoğan ortaklığında kurulan Coldwell Banker Vadi Gayrimenkul Kağıthane ofisi 19 Haziran 2021 tarihinde açıldı.

Coldwell Banker Vadi Gayrimenkul Kağıthane ofisi 19 Haziran'da açılıyor!

Özgür Çelik ve Sedar Erdoğan ortaklığında kurulan Coldwell Banker Vadi Ofisi 19 Haziran Cumartesi günü hizmete açılıyor.

Gayrimenkul sektörü 2020 yılına damgasını vurdu! 

Coldwell Banker Başkent Genel Müdürü Evren Barutçu, pandemi döneminde gayrimenkul sektöründe yaşanan gelişmeleri değerlendirerek 2021 yılı için ön görülerini paylaştı... 

Endeksa Dijital Sohbetler'in konuğu Coldwell Banker Türkiye Ülke Başkanı Gökhan Taş!

Yeni Nesil Gayrimenkul Değerleme ve Lokasyon Analizi Platformu Endeksacom’un  Dijital Sohbetler serisi, 06 Şubat tarihinde Coldwell Banker Türkiye Ülke Başkanı Gökhan Taş ile sürüyor.

Gayrimenkul sektörü 2021’i nasıl geçirecek?

Lüks Konut Uzmanı ve Coldwell Banker Baras Ofisi Broker’ı Sühran Aras yaptığı açıklamada, gayrimenkul sektörünün 2021’i durağan geçireceğini, fiyatlar düşmeyeceğini söyledi.

Coldwell gayrimenkul sektöründe hedef büyüttü!

Coldwell Banker Masse Gayrimenkul Ofis Brokeri Seyhun Acar; yaptığı açıklamada, son dönemde yeniden canlanmaya başlayan gayrimenkul sektöründe yeni yatırımlarla hedef büyüttüklerini dile getirdi.

İstanbul-İzmir Otoyolu gayrimenkul sektörünü olumlu etkiledi!

İzmir Coldwell Banker Liva Yönetim Kurulu Başkanı Pınar Yalınızoğlu yaptığı açıklamada, İstanbul-İzmir Otoyolu'nun açılmasının İzmir’in gayrimenkul sektörünü olumlu etkilediğini söyledi.

Coldwell Banker'dan gayrimenkul alım, satım ve kiralamada taksit imkanı!

Coldwell Banker'ın başlattığı yeni hizmet kapsamında, müşteriler, gayrimenkul alım, satım ya da kiralamada hizmet bedelini kredi kartı ile anında taksitle ödeyebilecek

Gayrimenkul satışında vergi kaybı 6-7 milyar dolar!

Coldwell Banker Türkiye Ülke Başkanı Taş, " Türkiye genelinde gayrimenkul devirlerinde eksik beyan edilen veyan beyan edilmeyen gerçek değerler nedeniyle bir yılda oluşan tapu harcı, KDV ve gelir vergisi kaybı 6-7 milyar dolarları buluyor" dedi...

Blockchain teknolojisi ile gayrimenkul işlemlerinde dolandırıcılığa son!

“Coldwell Banker Baras” çatısı altında “Lüks Konut Uzmanı” olarak sektörün çıtasını yükseltmeyi amaçlayan Ayşe Fügen Arda, blockchain teknolojisinin gayrimenkul sektörüne etkisini değerlendirdi. 

Gayrimenkul sektörünün geleceği ne olacak?

Coldwell Banker Türkiye Ülke Başkanı Gökhan Taş gayrimenkul sektörünün geleceği ile ilgili bazı açıklamalar yaptı. Peki Gayrimenkul sektörünün geleceği ne olacak? İşte yanıtı...

coldwell gayrimenkul Haberi

coldwell gayrimenkul
Bu projelerden biri Kadıköy'de Kalamış Sunmarin adıyla hayat bulacak. Projede toplam 48 daire bulunacak. Coldwell, ikinci projeyi ise yine Kadıköy'de Sahrayıcedid Tower adıyla hayata geçirecek. Bu proje 30 katlı kule şeklinde olacak ve 100 daire bulunacak. Ayrıca Güngören'de 24 bin metrekare alan üzerine alışveriş merkezi kurulacak....