05 / 05 / 2024

coldwer banker türkiye

coldwer banker türkiye

Dr. Gökhan Taş, bir emlakçı tarafından aldatılınca gayrimenkul danışmanı olmaya karar verdi. Sonrasında kendi işini kurdu. Coldwell Banker Türkiye Başkanı Dr. Gökhan Taş, tesadüfen girdiği bu alanda bugün çok iddialı. Hikayesi girişimciler için cesaret verici türden... 

Türkiye'nin dolandırıcılık tarihi!

Türkiye’de dolandırıcılık denildiğinde akla gelen belli isimler bulunuyor. O isimlerden kimi Galata Kulesi’nin kimi de olmayan ineklerin satışını yaptı. Başbakanı dolandıran, çaycıyken banker olan bile oldu. İşte Türkiye’nin dolandırıcılık tarihine ismini yazdıranlar... 

Endeksa Dijital Sohbetler'in konuğu Coldwell Banker Türkiye Ülke Başkanı Gökhan Taş!

Yeni Nesil Gayrimenkul Değerleme ve Lokasyon Analizi Platformu Endeksacom’un  Dijital Sohbetler serisi, 06 Şubat tarihinde Coldwell Banker Türkiye Ülke Başkanı Gökhan Taş ile sürüyor.

Kristal Türkiye'nin yönetim danışmanı Zennure Özen oldu!

Zennure Özen, Kristal Türkiye lokal, ulusal ve uluslararası operasyonunda tüm süreçlerden sorumlu yönetim danışmanı oldu. Gayrimenkul franchise endüstrisinin tecrübeli ismi Özen, 2013-2018 yılları arasında Coldwell Banker Türkiye operasyonu genel koordinatörü olarak görev almıştı...

Türkiye'nin kuzeyi krediyle doğusu nakitle konut alıyor!

Bingöl ve Muş gibi Doğu kentlerindeki konut satışlarının yüzde 90’ından fazlasında nakit kullanıldığını dile getiren Coldwell Banker Türkiye Ülke Başkanı Gökhan Taş, ipotekli satış oranının en yüksek olduğu illerin ise Artvin ve Ardahan olduğunu belirtti.

Türkiye'de son 5 yılda konut arzı arttı!

Coldwell Banker Türkiye Ülke Başkanı Gökhan Taş, Cushman & Wakefield "Türkiye Pazar Analizleri 2019 Birinci Çeyrek" raporunu değerlendirdi. Dövizle kiralama döneminin sona erdiğini söyleyen Taş, ''Türkiye'de son 5 yılda konut arzı arttı'' dedi.

Era Avrupa, 2019 yılını Türkiye yılı ilan etti!

Kasım 2018’de Era Gayrimenkul Türkiye & Kıbrıs’ı satın alan Coldwell Banker  Türkiye Başkanı Gökhan Taş, ERraTürkiye Genel Müdürü Can Özatay ile birlikte Paris’te Era Avrupa ile görüşme yaptı.

Coldwell Banker, Era Türkiye-Kıbrıs’ı satın aldı!

Kurumsal emlak danışmanlığı sektöründe yeni bir el değiştirme yaşandı. Coldwell Banker firması, Era Türkiye-Kıbrıs’ı 10 milyon lira bedelle satın aldı.

Coldwell Banker Türkiye’de 200 yeni ofis açacak!

Coldwell Banker Türkiye Ülke Başkanı Dr. Gökhan Taş, ''Hedefimiz daha önce de açıkladığımız gibi 2020’de 300’den fazla ofis, 5.000’den fazla danışman sayısı ve 5 Milyar Dolar’dan fazla satış hacmine ulaşmak” dedi.

Türkiye'de yıllık 160 milyar dolarlık konut satılıyor!

Coldwell Banker Türkiye Başkanı Gökhan Taş, Türkiye'de yıllık 110 milyar dolarlık konut satıldığını ve konut satışlarında vergi kaybının olduğunu söyledi. 

Türkiye'de lüks konut talebi her geçen gün artıyor!

Coldwell Banker Profesyonel Lüks Konut Uzmanı ve Gayrimenkul Yatırım Danışmanı Ayşe Fügen Arda, "Türkiye’de lüks konuta olan talep her geçen gün artıyor." dedi. 

Gökhan Taş: Türkiye’de 4 yılda 130 ofise ulaştık!

Coldwell Banker Türkiye Ülke Başkanı Gökhan Taş Bayim Olur musun Franchising ve Markalı Bayilik Fuarı'nda yaptığı konuşmada “Türkiye’de 4 yılda 130 ofis ve 1.500 gayrimenkul profesörüne ulaştık. 1906’dan bu yana edindiğimiz 111 yıllık tecrübeyi ofislerimizi aktarıyoruz” dedi.

Türkiye ve ABD arasında emlak köprüsü için ilk adım atıldı!

LEAD Consulting Group CEO’su ve Heafey Group Uluslararası Pazarlama Direktörü Emel Onur ile Coldwell Banker Ant CEO’su Ergün Yenen, Türkiye’de ve Amerika’da faaliyet gösteren Türk emlakçılar arasındaki işbirliğini arttırmak için bir araya geldi.

Coldwell Banker Türkiye yıl sonuna kadar 48 şube açacak!

Coldwell Banker Türkiye Ülke Başkanı Gökhan Taş, şu anda Türkiye'de 127 şube olduklarını ve 2019 yılı hedefinin 300 ofis olduğunu dile getirdi...

coldwer banker türkiye Haberi

coldwer banker türkiye

SON zamanlarda gayrimenkul sektörü ile ilgili birçok konu gündeme geliyor. Piyasada balon var mı? Satışlar nasıl? Kiralık tarafı mı hareketli, satılık tarafı mı? Yeni tedbirler piyasayı etkiler mi? Ekonomi yönetimi piyasayı canlandırmak için bir dizi önlem aldı. Biz de bu dönemde gayrimenkul piyasasıyla ilgili en iyi fikir verecek insanın sahadan birisi olması gerektiğini düşündük. Türkiye’de orta ve orta üst segmente danışmanlık hizmeti veren Coldwell Banker’in Türkiye Başkanı Dr. Gökhan Taş’ı bu sayfalara taşımamızın nedenlerinden biri bu. Taş’m piyasa ile ilgili değerlendirmeleri değerli, ancak hikayesi daha değerli. Birçok girişimciye cesaret verecek nitelikte. 

Para Gazetesi'nden İdrîz Çokal'ın haberine göre, dünyanın en büyük gayrimenkul danışmanlık şirketlerinden ABD merkezli Coldvvell Banker’in Türkiye Başkanı Taş’m asıl mesleği doktorluk. Sıra dışı bir girişimcilik hikayesine sahip olan...