07 / 05 / 2024

collezione fabrika kuruyor

collezione fabrika kuruyor

Türkiye’nin hazır giyim mağaza zincirlerinden Collezione’un patronu Ekrem Akyiğit, Şanlıurfa OSB’de fabrika kurmaya, 2013 yılında ise yurt dışında 13 mağaza açmaya hazırlanıyor...

Alman devi o şehre fabrika kuruyor! Bu yatırım binlerce kişiye ekmek kapısı olacak! Hemen bakın!

Aktarılan son dakika detaylarına göre, Alman devi o şehre fabrika kuruyor... Bu yatırım binlerce kişiye ekmek kapısı olacak... Hemen bakın...

Türkiye'deki fabrikasını kapatan Honda elektrikli araçlar için Çin'de fabrika kuruyor

Japon otomotiv üreticisi Honda, Türkiye'de 24 yıl süren üretim macerasını geçen sene sonlandırıp Gebze'deki fabrikasını kapatmaya karar vermişti. Honda, üreteceği yeni nesil elektrikli araçlar için Çin'de fabrika kurmaya karar verdi. İşte detaylar...

Berdan Mardini Mardin'de fabrika kuruyor!

Şarkıcı Berdan Mardini, Mardin'de doğup büyüdüğü mahalleye vefa borcunu ödemek için fabrika kuruyor. Fabrikada ise 50 kişi istihdam edecek.

Nike Ağrı'ya fabrika kuracak!

Nike'ın Ağrı'ya fabrika kuracağını belirten Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Uluslararası bir marka, Nike, buraya geliyor, fabrikayı kuruyor ve 5 bin istihdam sağlayacak." dedi..

AGT, İran'da fabrika kuruyor!

Beş kıtada 60 ülkeye ihracat yapan ahşap ürünleri üreticisi AGT, İran’da panel üretimi yapacak bir fabrika kuruyor.

Vefa, Afganistan'da prefabrik binalar inşa edecek!

2023 yılında sektörün en çok tercih edilen lider oyuncusu olmayı hedefleyen Vefa, Afganistan’da know how ihraç ederek fabrika kuruyor. Vefa, Afganistan ile ülke genelinde prefabrike binalar inşa edebilecek bir fabrika kurmak üzere sözleşme imzaladı.

Aslandağ Grup Sakarya'da ahşap fabrikası kuruyor!

Aslandağ Grup yeni ahşap fabrikası kuruyor. Aslandağ Yönetim Kurulu Başkan Vekili Aydın Aslandağ, yeni fabrika yatırımına 15 Temmuz'dan sonra karar verdiklerini söyledi.

ODE Yalıtım, Eskişehir’de fabrika kuruyor!

Yalıtımda dünya markası olma vizyonu doğrultusunda her alandaki yatırımlarına ara vermeden devam eden ODE Yalıtım, Eskişehir’de kurduğu fabrikasında yıllık 18 milyon metrekare membran üretecek.

ODE, Eskişehir'de fabrika kuruyor!

Yalıtımda dünya markası olma vizyonu doğrultusunda her alandaki yatırımlarına ara vermeden devam eden ODE, yeni üretim üssünü Eskişehir'de kuruyor.

Kale Grubu'nun Balıkesir OSB fabrikası için imzalar atıldı!

Kale Grubu Başkanı Zeynep Bodur Okyay, dedesi Balıkesir'in efsane sanayicilerinden Şeref Eğinlioğlu'nun memleketine 30 milyon liralık fabrika kuruyor.

Bereket Döner Suudi Arabistan'da fabrika kuruyor!

Bereket Döner, yüzünü yurtdışına çevirdi. Şirket En fazla franchising talebi aldığı ülkelerden Suudi Arabistan'ın başkenti Riyad'da fabrika kuruyor. Alınan bilgilere göre fabrikanın inşaatı bitmek üzere.

Mitsubishi Manisa OSB'de fabrika kuruyor!

Mitsubishi Electric Corporation, ev tipi klima üretimi için 176 milyonluk yatırımla Manisa OSB’de fabrika kuracak. Yatırım, 400 kişiye istihdam sağlayacak.

Türk Ytong Marmara Bölgesi'nde yeni fabrika kuruyor!

Türk Ytong Genel Müdürü Gökhan Erel, "Yeni tesisimizde gazbeton konusunda son teknolojiyi ve mühendislik birikimlerini kullanacağız. Hibrit üretim modelinin uygulanacağı tesisimiz; yüksek işçilik, enerji ve hammadde verimliliğine sahip olacak." dedi.

collezione fabrika kuruyor Haberi

collezione fabrika kuruyor

COLLEZIONE’nun patronu Ekrem Akyiğit, uzun bir aradan sonra tekrar üretim yatırımı yapacak. Yurt içinde 84 mağaza, 33 franchise ve 91 corner’da, yurt dışında da 37 mağaza ile fast fashion (hızlı moda) genç spor giyim ürünleri satan Collezione’nun ürünlerinin sadece yüzde 10’unun ithal olduğunu söyleyen Akyiğit, üretimin tamamını yurt içinde fason yaptırdıklarını belirtiyor. Yılı 220 milyon lira ciroyla kapatacaklarını söyleyen Akyiğit, 2013’te yurt dışında 14 mağaza açarak ihracata daha çok yöneldiklerini belirtiyor.



6. Bölge teşvikleri politikasının üretim ve yurt dışında mağaza açma açısından çok olumlu olduğunu söyleyen Akyiğit; " Bu kapsamda üretim yatırımımızı pantolon olarak yapmayı planlıyoruz. Arsamızı Şanlıurfa OSB içinden almayı düşünüyoruz.Makinaları almak için de görüşmelerimizi sürdürüyoruz. Geçen ay Bingazi’de 400 metrekarelik ilk mağazamızı açtık. İkincisini de yakında açmayı hedefliyoruz"...