10 / 05 / 2024

Colorist Şile daire fiyatları

Colorist Şile daire fiyatları

Satışa çıktığı ilk günden bu yana büyük ilgi gören Colorist Şile'de son 20 daire alıcısını bekliyor. Satışlarını tamamlamak üzere olan Colorist Şile'de ayrıca, son 20 daireye özel yüzde 10 indirim fırsatı da uygulanıyor

Kat mülkiyeti olmayan daire için dava açılabilir mi?

Posta yazarı Tamer Heper, bir okuyucusunun '2005’te gayrimenkul satış vaadi sözleşmesi ile daire aldım. sözleşmede satış bedelinin tamamının alındığı yazılı olduğu halde ilave para istenildi. Kat irtifak tapusu var ama kat mülkiyeti tesis olunmadı. Bunun için ne yapabilirim?' sorusunu yanıtladı.

Colorist Panorama'da 230 bin TL'ye 1+1 fırsatı!

CFR Yapı imzasıyla hayata geçirilen Colorist Panorama projesi "Yatırımınızı çocuğunuza yapın. Bir ev alın, hem siz kazanın, hem çocuğunuz eğlensin." sloganı ile satışa çıkarıldı. Colorist Panorama'da lansman öncesi fiyat avantajı ile daire sahibi olunabiliyor. 

Colorist Panorama'da fiyatlar 230 bin liradan başlıyor! 60 ay 0 faiz!

CFR Yapı tarafından Şile'de inşa edilen Colorist Panorama projesinde lansman öncesi avantajlı fiyatlar ve ödeme koşulları ile daire sahibi olunabiliyor. Colorist Panorama'da fiyatlar 230 bin liradan başlıyor.

Selekta Yaşam Halkalı daire fiyatları!

Toplamda 118 adet daireden meydana gelen Selekta Yaşam Halkalı projesinde uygun fiyat avantajı ile daire satışları sürüyor. İşte, Selekta Yaşam Halkalı daire fiyatları... 

Prava Kartal daire fiyatları!

26 katlı 2 blokta toplam 186 daire olarak inşa edilen Prava Kartal'da uygun fiyatlar ve ödeme planları ile daire sahibi olunabiliyor. İşte, Prava Kartal daire fiyatları... 

Colorist Şile'nin tamamı 7 ayda satıldı!

CFR Yapı imzası ile hayata geçirilen Colorist Şile projesinin tamamı 7 ay gibi kısa bir sürede satıldı. Projenin satış ekibi içi 20 Ekim'de ödül töreni düzenlenecek.

Colorist Şile’de yaza özel son daireler!

İstanbul Şile’de hayata geçen ve yatırımcısından kısa sürede büyük ilgi gören Colorist Şile’nin yaza özel son dairelerinin satışı %0 Faiz ve 60 Ay vade imkanıyla devam ediyor.

Fuzulev ödeme kolaylıkları ile ev sahibi yapıyor!

Temelinde'el birliği sistemi'ile kurulan FuzulEv, ev sahibi olmak isteyenler için ödeme kolaylıkları ile daire sahibi yapıyor.

Türkiye'nin en kapsamlı aile projesi Colorist Şile'ye mimari patent!

CFR Yapı Colorist Şile, mimari projesinin patent haklarını aldı. Projenin gördüğü yoğun ilgiden dolayı ikinci etap çalışmaları da hızlandı..

Colorist Şile'de büyük kampanya dönemi başlıyor!

Colorist Şile'de büyük kampanya dönemi başlıyor. Yüzde 20 peşinat ödeyen herkesin ev sahibi olabileceği projede daireler 199 bin TL'den satışa sunuluyor.

Teknik Yapı Uplife Kadıköy daire fiyatları!

Uplife Kadıköy Fikirtepe projesinde lansmana özel yüzde 5 iskonto uygulanıyor. Projede 240 ay 0,79 vade farkı ve 100 ay 0 ‘sıfır’ faiz ile daire sahibi olunabiliyor...

Colorist Şile'de yeni bir kampanya başlıyor!

İkinci etap öncesi son dairelerine özel yeni bir kampanya başlatan Colorist Şile, 50 ay sıfır faiz kampanyasını 60 aya çıkardı. 199 bin liradan başlayan fiyatlarla satışa sunulan Colorist Şile, özellikle kazançlı yatırım arayanların buluşma noktası oldu.

Colorist Şile 2. Etap geliyor!

Emlakkulisi.com olarak Colorist Şile'yi hayata geçiren CFR Yapı Yönetim Kurulu Başkanı Cafer İnan'la bir röportaj gerçekleştirdik. İnan hem Colorist Şile projesini hem de gelecek hedeflerini anlattı. İşte o röportaj...

Colorist Şile daire fiyatları Haberi

Colorist Şile daire fiyatları

Bugüne kadar yaptığı kampanyalarla adını sıkça duyduğumuz CFR Yapı, Şile'de hayata geçirdiği Colorist Şile ile çocuklu ailelere mutlu bir yaşam vadediyor. Çocuklar nerede oynasın sloganıyla yola çıkan CFR Yapı, çocuklu ailelerin hayallerini gerçeğe dönüştürüyor. 


Satışa çıktığı ilk günden beri büyük ilgi gören Colorist Şile'de, son 20 daire alıcısını bekliyor. Son 20 daireye özel yüzde 10 indirim uygulanacak olan projede, kişiye özel ödeme planı sunuluyor. Bir süredir 50 ay '0' faiz kampanyasıyla konut alıcısının karşısına çıkan Colorist Şile'de, üstelik aynı kolaylık devam ediyor. 

“Gururluyuz”

Çocuklu ailelerin gözdesi haline geldiklerini söyleyen CFR Yapı Yönetim Kurulu Başkanı Cafer İnan, huzurlu ve farklı konseptiyle dikkat çeken Colorist Şile'nin, kısa bir süre içinde satışlarını tamamlamış olmasından dolayı gurur duyduklarını söyledi. Projeyle bir ilke imza attıklarını vurgulayan İnan,...