17 / 05 / 2024

Comıns Mıddle East İnşaat nerede

Comıns Mıddle East İnşaat nerede

Comıns Mıddle East İnşaat Mühendislik Madencilik İthalat İhracat Danışmanlık Limited Şirketi bugün Şişli'de 10 bin TL sermaye bedeli ile Comıns Global Corporatıon tarafından kuruldu. 

Ns Gaz Mühendislik Ve Danışmanlık Limited Şirketi kuruldu!

Ns Gaz Mühendislik Ve Danışmanlık Limited Şirketi Bahçelievler'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Ashraf Arslan tarafından kuruldu.

Parasını alamayan varsa başvurup anında geri alabilecek! Duyanlar inanmıyor! Resmen açıklandı!

Vatandaşlar artık reddedilen vize başvuru ücretini geri alabilecek. Enuygunsigorta.com Genel Müdürü Çiğdem Özdoğan, konuya ilişkin yaptığı açıklamada bazı seyahat sağlık sigortası çeşitlerinin vize başvurusunun reddedildiği durumlarda, başvuru ücretini geri ödediğini ifade etti.

Enpara üç bankayla peş peşe güçlerini birleştirdi! Artık bunlar tamamen ücretsiz!

QNB Finansbank’ın yan kuruluşu olan Enpara.com hem müşterilerini memnun etmek hem de yeni müşteri kazanmak için kampanya üzerine kampanya düzenliyor. Enpara.com, son olarak düzenlediği kampanya kapsamında ücretsiz olan bazı işlemleri duyurdu.

Ns Geozemin Mimarlık Mühendislik Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ns Geozemin Mimarlık Mühendislik Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Büyükçekmece’de 200 bin TL sermaye bedeli ile Nevzat Sezen tarafından kuruldu.

Emlakkulisi.com Kasım'da 3.4 milyon ziyaret aldı!

Türkiye'nin ilk ve tek emlak haberleri sitesi www.emlakkulisi.com Kasım ayında 3 milyon 386 bin 285 ziyaret aldı. Emlakkulisi.com'un sayfa görüntülenme sayısı ise 5 milyon 436 bin 462 oldu.

Proje bilgi bankası Yapıradarcom, müteahhitler ile tedarikçileri buluşturuyor!

Doğan Selçuk, Emlakkulisi.com okurları için Yapıradar. com Genel Müdürü Devrim Ünal Saygın ile Yapıradar. com'u masaya yatırdı.

Emlakkulisi.com Kasım'da 3 milyon ziyaret aldı!

Türkiye'nin ilk ve tek emlak haberleri sitesi www.emlakkulisi.com Kasım ayında 3 milyon 42 bin 196 ziyaret aldı. Emlakkulisi.com'un sayfa görüntülenme sayısı ise 6 milyon 211 bin 518 oldu.

İç mimarlarla online ev tasarımı 'icmekantasarimi.com'da!

İç Mimarlar Ahmet Yalçın ve Tolga Gürsoy’un kurucusu oldukları IMT İç Mekan Tasarımı ve Mimarlık A.Ş., icmekantasarimi.com ile tüm dünyada kabul görmüş “online tasarım” anlayışını Türkiye’de başlattı. Ev tasarımınızı online olarak iç mimarlarla yapabilirsiniz...

Emlakkulisi.com Kasım'da 4.4 milyon ziyaret aldı!

Türkiye'nin ilk ve tek emlak haberleri sitesi www.emlakkulisi.com Kasım ayında 4 milyon 442 bin 497 ziyaret aldı. Emlakkulisi.com'un sayfa görüntülenme sayısı ise 9 milyon 796 bin 167 oldu.

Emlakkulisi.com Haber Müdürü Esra Nur Açkı evlendi!

Türkiye'nin ilk ve tek emlak haberleri sitesi Emlakkulisi.com'un Haber Müdürü Esra Nur Açkı ile adL ve Love My Body markalarının dijital satış ve pazarlama uzmanı Fatih Ulusoy dünya evine girdi. 

Etkinliktur Com Turizm Acenteliği İnşaat Mobilya Tasarım Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Etkinliktur Com Turizm Acenteliği İnşaat Mobilya Tasarım Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Avcılar'da 10 bin TL sermaye bedeli ile Osman Özay Çolak ve Tuncay Çolak ortaklığında kuruldu. 

Emlakkulisi.com Kasım'da 6.8 milyon ziyaret aldı!

Türkiye'nin ilk ve tek emlak haberleri sitesi www.emlakkulisi.com Kasım'da 6.8 milyon ziyaret aldı. Emlakkulisi.com'un sayfa görüntülenme sayısı ise 14 milyon 502 bin oldu.

Gulf Capıtal Danışmanlık Ve Enerji Yatırımları Limited Şirketi kuruldu!

Gulf Capıtal Danışmanlık Ve Enerji Yatırımları Limited Şirketi bugün 10 bin TL sermaye bedeli ile Tangıble Mıddle East Enerji tarafından kuruldu.

Comıns Mıddle East İnşaat nerede Haberi

Comıns Mıddle East İnşaat nerede

Comıns Mıddle East İnşaat Mühendislik Madencilik İthalat İhracat Danışmanlık Limited Şirketi bugün Şişli'de 10 bin TL sermaye bedeli ile Comıns Global Corporatıon tarafından kuruldu. 

Comıns Mıddle East İnşaat Mühendislik Madencilik İthalat İhracat Danışmanlık Limited Şirketi konusu:
1 Her türlü inşaat taahhüt işleri; konut, işyeri, ticarethaneinşaatlarını yapmak, satmak, kendi hesabına arazi ve arsalar almak bunlar üzerinde veya başkalarına ait arsa ve araziler üzerinde kat karşılığı binalar yapmak. Her türlü binalar, araziler ve her tür şehir dışı ve şehir içi varlıkları yasalarca izin verilen yöntemlerden herhangi birini kullanarak satın almak, elinde bulundurmak, işletmek, üzerinde ipotek tesis etmek, kullanmak ve elinden çıkarmak ve anasözleşmesinde yazılı olan diğer işler

Comıns Mıddle East İnşaat Mühendislik Madencilik İthalat İhracat Danışmanlık Limited Şirketi adres: Gülbahar Mah.Otello Kamil Sk....