17 / 05 / 2024

Command çerçeve askıları fiyatları

Command çerçeve askıları fiyatları

Ev taşıyanların hayatı Command çerçeve askıları ile kolaylaşıyor. Çift taraflı yapışkanlı bantlar ile uygulanan 3M Command askılar, duvarlara zarar vermeden çıkarılabiliyor ve yedek bantları sayesinde çeşitli yüzeylerde defalarca kullanılabiliyor.

Eve zarar veren kiracı hakkında nasıl işlem yapılır?

Kiracılar ile ev sahipleri arasında yaşanan çok sayıda yaşanan anlaşmazlıklar gündemdeki yerini koruyor. Bir kiracının eve zarar vermesi durumu da bunlardan birisidir. Ev sahipleri kiracıları eğer eve zarar vermişse ne yaparlar? 

Bakan Özhaseki açıkladı! Yeniden İmar Çerçeve Projesi kapsamında afet bölgesini alt ve üst yapısıyla ayağa kaldıracağız!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Mehmet Özhaseki, Yeniden İmar Çerçeve Projesi kapsamında afet bölgesini alt ve üst yapısıyla ayağa kaldıracaklarını açıkladı.

HAK-İŞ'ten belediye çalışanları da Kamu Çerçeve Protokolü'ne dahil edilsin talebi! 

HAK-İŞ Genel Başkanı Mahmut Arslan, belediye ve belediyelere bağlı şirketlerindeki işçilerin de Kamu Toplu İş Sözleşmeleri Çerçeve Protokolü çerçevesine alınmasını ve imkanlarından faydalanmasını istedi. İşte ayrıntılar...

127.7 milyar TL’lik borç yeniden yapılandırıldı

Türkiye Bankalar Birliği firmaların borçlarının yeniden yapılandırıldığını duyurdu. Finansal Yeniden Yapılandırma Çerçeve Anlaşması doğrultusunda toplam 381 firmanın 127.7 milyar lira kredisi yapılandırıldı.

En düşük memur maaşı 22 bin lira oldu! Diğer memur maaşlarına ne kadar zam yapılacak? Son dakika zam oranı açıklandı! 

Memurlar maaşlarının kaç lira olacağını, maaş artışlarının nasıl yapılacağını merakla araştırmaya başladı. İşte ayrıntılar...

Sözleşmeli er ve erbaşlar müjde! Resmi Gazete’de yayımlandı! Memuriyet hakkı geliyor!

Sözleşmeli er ve erbaşlara memuriyet hakkı getiren Milli Savunma Bakanlığı yönetmeliği yürürlüğe girdi. İşte Resmi Gazete’de yayımlan yönetmeliğin tüm detayları...

700 bin işçinin gözü kulağı bu haberde! Çarşamba günü belli oluyor!

2023 Yılı Kamu Toplu İş Sözleşmeleri Çerçeve Protokolü görüşmelerinde işçileri temsil eden TÜRK-İŞ ve HAK-İŞ heyetleri ile işvereni temsil eden TÜHİS yetkilileri çarşamba günü bir araya gelerek basına kapalı bir görüşme gerçekleştirecek.

150 metrekare çelik ev fiyatları ne kadar? 25 Mart 2023 fiyat listesi!

Çelik evlerin fiyatları tıpkı diğer betonarme yapıların metrekaresine bağlı olarak değişmektedir. İşte en çok araştırılan çelik ev metrekareleri ve onların fiyat aralıkları!

SGK’dan son dakika açıklaması! Gözlük cam ve çerçeve için ödenen tutarlara yüzde 39 ila yüzde 200 arasında arttı.

Sosyal Güvenlik Kurumu, genel sağlık sigortası doğrultusunda gözlük camı ve çerçeveler için ödenen tutarlarda değişiklik yaptığını açıkladı. Bunula beraber, farklı kalemlerde de artışların yapıldığı duyuruldu.

Eviniz ne kadar sağlam? Oturduğum bina depreme dayanıklı mı?

Evinizin depreme karşı dayanıklı olup olmadığını nasıl öğrenebilirsiniz? Evim depreme dayanıklı mı? Bu ve benzeri soruların yanıtları pek çok insan araştırmaktadır. İşte bu konuda araştırılan diğer ayrıntılar!

Elinde bir doları bile olanlar hemen baksın! İşte doların tavan yapacağı tarih

Dolar ve TL kuru için geniş çaplı araştırmalar yapan ve uzman görüşlere değer veren vatandaşlar şimdi de uzman ekonomist Selçuk Geçer'in ' 2 hafta sonra dolar tavan yapacak' demesi üzerine piyasayı yakından takip ediyor.

Nokia C02 tanıtıldı! İşte özellikleri ve olası fiyatı

Bedavadan biraz pahalı Nokia C02 sessiz duyuruldu. Çıkarılabilir batarya ve 3.5mm kulaklık jakıyla gelen telefon, Polikarbonat bir çerçeve ile üretildi.

Selçuk Geçer'den ipuçları! 'Deprem sonrası buna dikkat edin!'

Türkiye’yi sarsan son deprem sonrasında Türkiye genelinde ev fiyatları ne durumda olacağı merak ediliyordu. Milyonlarca insan ev fiyatları ne kadar olacak? Ev fiyatlarına zam gelecek mi? gibi ifadeler kullanmaya başladı.

Command çerçeve askıları fiyatları Haberi

Command çerçeve askıları fiyatları

3M Command™ askı ve bantlar, çivi çakıp delik açmaya gerek kalmaksızın resim, poster, çerçeve gibi yeni taşındığınız evin duvarlarına farklı bir hava katacak dekorasyon unsurlarını kolayca uygulamanızı sağlayan yenilikçi bir çözüm sunuyor. Çift taraflı yapışkanlı bantlar ile uygulanan 3M Command™ askılar, duvarlara zarar vermeden çıkarılabiliyor ve yedek bantları sayesinde çeşitli yüzeylerde defalarca kullanılabiliyor.


İnovatif çözümleriyle hayatı kolaylaştıran ve yenilikçi binlerce ürün geliştiren 3M, evini taşıyan ya da dekorasyonunda değişiklik yapmak isteyenlere Command™ Cırt Cırt Bant ve Askılar ile büyük bir kolaylık sağlıyor. Yaşanan duvarlara zarar verme endişesi, Command™ ürünleri ile ortadan kalkıyor. Yeni evin duvar dekorasyonu Command™ Cırt Cırt Bant ve Askılar ile çok kolay oluyor.


Command™ Cırt Cırt Bantlar duvarlarına zarar vermeden tablo ve fotoğraf asmak ve asılan eşyaların yerini...