02 / 05 / 2024

concept yapı Art Of Yalıkavak

concept yapı Art Of Yalıkavak

Concept Yapı, Bodrum Yalıkavak’ta hayata geçirdiği Art Of Yalıkavak ve İnfinity Of Yalıkavak projeleriyle Bodrum’u tatil şehri olmaktan çıkarıyor.

Türk Vatandaşlığı için son dakika gelişmesi! Yabancıların arsa alımında yapı şartı!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın imzasıyla döviz karşılığı Türk vatandaşlığı alımına yönelik yeni karar Resmi Gazete'de yayımlandı. Yeni değişiklikle beraber artık yabancıların taşınmaz alımıyla vatandaşlık kazanabilmesine ilişkin uygulamaya arsa üzerinde yapı bulunma şartı getirildi.

Depreme karşı güvenli mekanlar için çelik yapı şart!

Türk Yapısal Çelik Derneği Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı ve Consera Kurucusu Melih Şimşek yaptığı açıklamada geleneksel yapılara göre 7-8 kat daha dayanıklı olan ve 2-3 katı daha hızlı tamamlanan çelik yapıların, depremin yaralarını daha çabuk sarabileceğini söyledi.

AFAD'ın İstanbul raporunda kritik detaylar: Yapı artışına dayalı tüm plan tadilatları durdurulmalı! 

Beklenen büyük İstanbul depremi yeniden gündem oldu. AFAD'ın İstanbul raporunda kritik detaylar: Yapı artışına dayalı tüm plan tadilatları durdurulmalı! 

Değer artış kazancı vergisi hesaplama nasıl yapılır?

Gayrimenkullerin iktisap tarihinden başlayarak beş yıl içinde elden çıkarılmasından doğan kazançlar vergilendiriliyor. Peki, değer artış kazancı vergisi hesaplama nasıl yapılır?

TÜFE’nin üzerinde kira artışı yapılabilir mi?

Son zamanlarda sık sık gündeme gelen ev sahibi kiracı kavgaları durmak bilmiyor. Peki ev sahibi kiracıya ne kadar zam yapabilir? TÜFE’nin üzerinde kira artışı yapılabilir mi? İşte merak edilen soruların yanıtları...

Kira artış oranı 2022 hesaplama nasıl yapılır?

Gayrimenkulü kirada olan mal sahipleri bu yıl kiraya ne kadar zam yapacağını hesaplamak istiyor. Peki, kira artış oranı 2022 hesaplama nasıl yapılır?

Artıpro Yapı İnşaat Petrol Ve Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Artıpro Yapı İnşaat Petrol Ve Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Büyükçekmece’de  1 milyon 500 bin TL sermaye bedeli ile Berhem Dost tarafından kuruldu.

Mi Art Yapı Mimarlık İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Mi Art Yapı Mimarlık İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Bahçelievler’de  300 bin TL sermaye bedeli ile İbrahim Gül , Mustafa Uysun kuruldu.

Tayfun Küçükoğlu: Enerji verimli ve güvenli yapılara sahip olmamız şart!

Türkiye İMSAD (Türkiye İnşaat Malzemesi Sanayicileri Derneği), ‘8 Kasım Dünya Şehircilik Günü’ nedeniyle yaptığı açıklamada, güvenli ve enerji verimli yapıların artırılması gerektiğini kaydetti.

Şehir hastaneleri için yapılan kira ödemeleri artık açıklanmayacak mı?

Müteahhitlerin işlettiği şehir hastanelerine kira ve hizmet bedeli adı altında dolar üzerinden yapılan ödemeler artık halka duyurulmayacak.

Best Art Mimarlık Yapı Üretim Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Best Art Mimarlık Yapı Üretim Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta 500 bin TL sermaye bedeli ile Ercan Sarı tarafından kuruldu.

Fransa'da yalıtımı olmayan eve kira artışı yapılamayacak!

Fransa'da yürürlüğe giren yasa ile yalıtım seviyesi F ve G olan evlerde kira artışı yapılamayacak. 

Vakıflar Genel Müdürlüğü kiracılarına 2021'de kira artışı yapılmayacak!

Kültür ve Turizm Bakanlığı Vakıflar Genel Müdürlüğü'nce kiracılarına 2021 yılında kira artışı yapılmayacağı duyuruldu.

concept yapı Art Of Yalıkavak Haberi

concept yapı Art Of Yalıkavak

ConCept Yapı ‘Art Of Yalıkavak’ ve ‘Infinity Of Yalıkavak’ projeleriyle Bodrum’u

sadece sezonluk değil, 12 ay yaşatacak. 2.5 milyon Euro yatırımla hayata geçen ve metrekare fiyatları 3.900 Euro’dan başlayan ‘Art Of Yalıkavak’ta yaşam şubat ayında başlıyor. Yılın 12 ayı yaşam imkânı sunulan ve 2 bin metrekare üzerine uygulanan proje, taş ve ahşabın eşsiz ahengini ortaya koyuyor. Denize 800 metre mesafede bulunan ‘Art Of Yalıkavak’, müstakil bahçesi ile çiftlik evi tadında bir yaşamın kapılarını aralıyor. 2 bin metrekare alan üzerine kurulan ve her biri 500 metrekare bahçe içinde, tek katlı ve yüksek ahşap çatılı dairelerde, Bodrum’un keyfini sevdiklerinizle doyasıya çıkaracaksınız. Art Of Yalıkavak sakinlerine; müstakil otopark, müstakil bahçe, jakuzili müstakil havuz gibi ayrıcalıklar standart olarak sunuluyor.

5 GÖZDE VİLLA SATIŞA ÇIKTI

Bodrum’un bir...