14 / 05 / 2024

Concord İstanbul yüzde 10 indirim avantajı

Concord İstanbul yüzde 10 indirim avantajı

Concord istanbul'da ramazan ayına özel kampanya düzenlendi. "Erken Bayram Fırsatı" olarak adlandırılan kampanyada, son 80 daire için yüzde 10 indirim avantajı sunuluyor. Projesinin ilk etabında 622 rezidans yer alıyor.

Quattro İstanbul yüzde 15 indirimle satışa çıkıyor! Yeni proje!

RAMS Global tarafından hayata geçirilen Quattro İstanbul yüzde 15 indirimle satışa çıkıyor. İşte projeyle ilgili merak edilen detaylar...

Evora İstanbul ve Concord İstanbul'da yüzde 0 faiz ve yüzde 15 indirim fırsatı!

Teknik Yapı Evora İstanbul ve Concord İstanbul projelerinde hemen taşın kampanyası başlattı. Kampanya kapsamında, yüzde 15 indirim, yüzde 50 peşin, kalanı 36 ay yüzde 0 faiz avantajı sunuluyor. 

Borsada kayıplar yüzde 7'yi geçti! Dolar 6.40'a dayandı!

Borsa İstanbul, yüzde 7'yi aşan kayıplarla 89 bin puanın altına gerilerken dolar 6.40'a kadar yükseldi.

Kadıköy Concord İstanbul'da yüzde 30 peşinatla!

Önümüzdeki ay teslimlerinin yapılacağı Concord İstanbul projesinde yüzde 30 peşinatla ödeme yapılabiliyor. Proje Teknik Yapı imzasını taşıyor..

Concord İstanbul projesinde yüzde 1 KDV avantajı!

Yüzde 1 KDV, vergi ve harç muafiyeti avantajına sahip olan , Concord İstanbul Projesi iki metro istasyonu, metrobüs ile Marmaray bağlantısının hemen girişinde yer alıyor.

İstanbul yüzde 28.9 ile en çok kira ve konuta harcama yaptı!

Gıda ve alkolsüz içeceklere en fazla payı yüzde 26 Güneydoğu Anadolu Bölgesi ayırırken, İstanbul yüzde 28.9 ile kira ve konuta en çok para harcayan bölge oldu.

Talep artışıyla konut fiyatları yüzde 18 değer kazandı!

Yılda en az 600 bin yeni talebin de etkisiyle konutlar yüzde 18,76 değer kazandı. İstanbul yüzde 26,6 ile ilk sırada yer aldı.

Concord İstanbul 2.etapta lansmana özel yüzde 10 indirim!

Teknik Yapı, toplam 553 daire ve 10 ticari üniteden oluşan Concord İstanbul'un 2. etap satışlarında Bahar Kampanyası başlattı. Haziran ayma kadar sürecek kampanyada lansman fiyatlarıyla yüzde 10 indirim ve 50 aya sıfır faiz avantajı sunuluyor.

Teknik Yapı'dan Concord İstanbul'da yüzde 10 indirim fırsatı!

Teknik Yapı Concord İstanbul projesinde bahar indirimi de beraberinde getirdi. Haziran ayına kadar ev alanlara yüzde 10 indirim imkanı sağlanacak..

Concord İstanbul'da yüzde 10 indirim kampanyası!

Teknik Yapı, Fikirtepe'de inşaatı devam eden Concord İstanbul projesinde haziran ayına kadar sürecek bahar kampanyası çerçevesinde yüzde 10 indirim ve 50 aya sıfır faiz ya da yüzde 10 peşinat uygulayacak.

Concord İstanbul'un 2. etabında yüzde 10 indirim!

TEKNİK Yapı, İstanbul Fikirtepe'de inşa ettiği kentsel dönüşüm projesi Concord İstanbul'un 2. etap satışlarında kampanya başlattı. Kampanyada yüzde 10 indirim ve 50 aya sıfır faiz avantaj seçenekleri sunuluyor.

Concord İstanbul'un 2. etap satışlarında yüzde 10 indirim!

Teknik Yapı, Fikirtepe'de inşa ettiği kentsel dönüşüm projesi Concord İstanbul'un 2. etap satışlarında kampanya başlattı. Lansman fiyatlarıyla yüzde 10 indirim ve 50 aya sıfır faiz avantaj seçenekleri sunuluyor.

Teknik Yapı Concord İstanbul’un yüzde 88’ini sattı!

Fikirtepe’de ruhsatını alıp çalışmalarını hızlandıran Teknik Yapı, 617 dairelik Concord İstanbul’un yüzde 88’ini sattı. Tamamında anlaşma sağladığı ikinci adada yer alan 553 dairelik etabın satışlarına başladı

Concord İstanbul yüzde 10 indirim avantajı Haberi

Concord İstanbul yüzde 10 indirim avantajı

Kadıköy Fikirtepe'de Teknik Yapı tarafından hayata geçirilen Concord İstanbul'da ramazan ayına özel kampanya düzenlendi. "Erken Bayram Fırsatı" olarak adlandırılan kampanyada, son 80 daire için yüzde 10 indirim avantajı sunuluyor. Toplamda bin 175 rezidans daireden oluşan Concord İstanbul projesinin ilk etabında 622 rezidans yer alıyor. Stüdyo, 1+1, 2+1 ve 3+1 daire seçeneklerinin yer aldığı projede kapalı yüzme havuzu, fitness, Türk hamamı, sauna bulunuyor. 


Takvim


Concord İstanbul Fikirtepe ulaşım!


TEKNİK YAPI PLAZA, Barbaros Mah., Ihlamur Sk. No:2B (Uphill Court)Batı Ataşehir - Istanbul


Telefon: 444 10 08

Web: