02 / 05 / 2024

Confetti çocuk halıları

Confetti çocuk halıları

Pedagogların önerileri doğrultusunda tasarlanan Confetti anaokulu halılarının desenlerinde bulunan rakamlar, İngilizce kelimeler, dünya haritası gibi eğitici öğelerle çocuklar hem eğleniyor hem öğreniyor

Fakir Deluxe 9800s Halı Yıkama Makinesi en uygun nerede satılıyor? 28 Ocak 2023 fiyat listesi...

Yüzeylerinde biriken toz ve kir yüzünden mikrop yuvasına dönen halıları sadece süpürmek yetmez, yıkayarak derinlemesine temizlemek lazım. İşte bu noktada imdada Fakir Deluxe 9800s Öko Line Halı Yıkama Makinesi, koşar.

Anneler e-Devlet'ten başvuru yapıyor maaşlar çocuklara veriliyor! Aralık ayı çocuk destek parası hesaplara yattı mı?

Çocuk Destek Bileşeni desteğinden faydalanan vatandaşlar aralık ayı ödemelerinin ne zaman hesaplara yatırılacağını merak ediyor. Peki, Aralık ay çocuk destek parası hesaplara ne zaman yatacak?

İskandinav halıda böyle fiyatlar görülmedi! Kaşmir Halı’da yüzde 56’ya varan indirimle 28 Eylül 2022 fiyat listesi…

Son günlerde evlerde oldukça tercih edilen İskandinav tarzı halılar, şimdi Kaşmir Halı mağazalarında yüzde 56’ya varan indirimle satışta. Kaşmir Halı’da farklı ebatlarda ve farklı renklerde halı seçeneği bulabilirsiniz. İşte, Kaşmir Halı 28 Eylül 2022 fiyat listesi..

Bakıcı maaşları uçtu! Çocuk bakıcısı, hasta bakıcı, yaşlı bakıcı ve ev yardımcısı maaşları ne kadar?

Bakıcıların maaşlarının Ocak ayına göre yüzde 60 arttığı belirtildi.Peki, gündüzlü çocuk bakıcısı, gündüzlü yaşlı bakıcısı, gündüzlü ev yardımcısı, yatılı  çocuk bakıcısı, yatılı yaşlı bakıcısı, yatılı ev yardımcısı maaşları ne kadar? İşte ev hizmetlerinde en düşük maaşlar...

Bağcılar'da deprem izolatörlü Kadın Doğum ve Çocuk Hastanesi inşa ediliyor!

Sağlık Bakanlığı tarafından Bağcılar'da 300 yataklı kadın doğum ve çocuk hastanesi inşa ediliyor. Hastane inşaatının 2.5 yıl sonra bitmesi hedefleniyor.

Bağcılar'ın çocuk kütüphanesi Eylül ayında açılacak!

Bağcılar Belediyesi Şehit Savcı Mehmet Selim Kiraz Halk Kütüphanesi’nin bir bölümü  3-10 yaş grubu çocukların hizmet alacağı çocuk kütüphanesine dönüştürüldü. 

Kocaeli'deki Hereke Köşkü ihtişamını koruyor!

Ünü dünyaya yayılan ipek halıları görmek isteyen Alman imparatorunun 1898'de Hereke'ye gerçekleştirdiği tarihi ziyaret dolayısıyla hayata geçirilen ahşap köşk, zamana direniyor.

Sharon Stone'un Hollywood'daki 16 milyon dolarlık malikanesi!

ABD'li sinema oyuncusu Sharon Stone, Hollywood'da 16 milyon dolarlık malikanede oturuyor. Stone'un evini Türk halıları süslüyor.

Ankara Northland çocuk odaklı donatıları ile dikkat çekiyor!

Ankara’da seçkin eğitim kurumlarının “yeni üssü” haline gelen Ovacık’ta inşa edilen Northland projesi kreşinden, uçurtma çayırına kadar “çocuk odaklı” donatıları ile dikkatleri üzerine çekiyor.

İzmir Ödemiş'e iki yeni halı saha!

Ödemiş Belediyesi’nin hizmete sunduğu Ertuğrul ve Kızılcavlu Mahallelerinde yapılan halı sahalar vatandaşların hizmetine açıldı.

Ödemiş Belediyesi'nden iki yeni halı saha!

Merkeze uzak mahallerde yaşayan vatandaşların sosyal aktivitelerine katkı sağlamak amacıyla yatırım yapan Ödemiş Belediyesi yaptığı halı sahalara iki yenisini daha ekledi.

Manisa Halıkent TOKİ Konutları'nda satışlar hızlandı!

TOKİ tarafından Manisa Halıkent'te inşa edilen konutların satışları devam ediyor. 151 daireden 36'sı hala satılmadı. Satışlar hızlandı.

AND Çocuk Tribünü kapılarını açıyor!

AND Çocuk Tribünü açılıyor. AND Gayrimenkul Anadolu Efes - EA7 Emporio Armani Milan maçına 9 Şubat’ta ev sahipliği yapacak.

Confetti çocuk halıları Haberi

Confetti çocuk halıları

Confetti anaokulu halıları, özel tasarım ekibinin hazırladığı çocuk halılarıyla çocukların kişisel gelişimine ve zekâ becerilerine katkıda bulunuyor. Pedagogların önerileri doğrultusunda tasarlanan Confetti anaokulu halılarının desenlerinde bulunan rakamlar, İngilizce kelimeler, dünya haritası gibi eğitici öğelerle çocuklar hem eğleniyor hem öğreniyor


Hem eğitici hem eğlendirici nitelikte olan Confetti çocuk halıları, anti bakteriyel ve anti alerjik özellikleriyle çocuklara sağlıklı bir yaşam alanı oluşturuyor. Kaymaz tabanı sayesinde küçük kazaları engelleyen Confetti, çocuk halılarında hiçbir kanserojen madde kullanmıyor. Pedagoglar eşliğinde hazırlanan özel tasarım halılar, kullanılan rakamlar, harfler ve İngilizce kelimeler sayesinde çocuklar eğlenerek öğreniyor. Aynı zamanda halı üzerinde kullanılan renkli tasarımlarla da çocukların hayal dünyası gelişiyor. Çocuk odaları ve kreşlerde rahatlıkla kullanılabilen eğitici ve öğretici Confetti çocuk halıları hav bırakmayan ve yumuşak dokusuyla hijyenik ve...