07 / 05 / 2024

Confetti çocuk halısı

Confetti çocuk halısı

Türkiye’nin banyo halısı, çocuk halısı ve proje halı üreticisi Confetti, cami ve vakıflara özel ürettiği halılar için “Çelebizade” markasını yarattı.

Kimler, nasıl erken emekli olabilir 2024?

Emeklilik yaşının çocuk sayısına göre düşürülmesi ve esnafın emekliliği için gerekli prim sayısının 7200 güne indirilmesi gündemde. Peki kimler, nasıl erken emekli olabilir 2024?

Çalışan anneler dikkat! Doğum izin ücreti, süt parası ve çocuk parası ne kadar oldu?

2024 asgari ücret zammı yüzde 49, memur zammı da yüzde 49.25 olarak açıklanırken çalışan anneleri ilgilendiren zam ve iyileştirme haberleri de geldi. Peki doğum izin ücreti, süt parası ve çocuk parası ne kadar oldu?

BİM'de kız/erkek çocuk mont 299 TL'ye, kase 11 TL'ye, fanlı ısıtıcı 329 TL'ye düştü! BİM Cuma aktüel ürünler kataloğu

BİM'in indirimli aktüel ürünler kataloğu paylaşıldı. Bu kapsamda BİM kataloğunda kız/erkek çocuk mont 299 TL, kase 11 TL, fanlı ısıtıcı 329 TL fiyatıyla satışa çıktı.

Ev hanımları emekli oluyor! Prim desteği, çocuk sayısı detayları

Milyonlarca ev hanımı artık emekli olabilecek. Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın seçim vaatleri arasında olan ev kadınlarına emeklilik ile ilgili çalışmalarda sona gelindi. Yeni düzenlemede prim desteği ve çocuk sayısına göre yaşın düşürülmesi ve yıpranma tazminatı gibi çalışmaların yapılması planlanıyor.

SGK, 12,5 yıl çalışan bireylere erken emeklilik imkanı sunuyor! EYT beklemek artık tarih oluyor! 

Türkiye'de emeklilik sistemine önemli bir yenilik geliyor. Recep Tayyip Erdoğan başkanlığında yürütülen çalışmalar, emeklilik şartlarına annelik ve çocuk sayısını etkileyici faktörler olarak eklemeyi planlıyor. İşte ev kadınlarını ve çalışan kadınları kapsayan EYT konusundaki önemli düzenlemeler…

A101’de koltuk ve halı yıkama makinesi 2 bin 699 TL’ye, kırtasiye seti 79,90 TL’ye, sıvı deterjan 84,50 TL’ye düştü!

A101, 31 Ağustos’a kadar devam edecek dev indirimlerini duyurdu. Bu kapsamda, koltuk ve halı yıkama makinesi 2 bin 699 TL’ye, kırtasiye seti 79,90 TL’ye, sıvı deterjan 84,50 TL’ye düştü. İşte 31 Ağustos 2023 A101 fiyat listesi...

Bu kadar destek ödemesi daha önce hiç verilmedi! Miktar çocuk sayısına göre belirlenecek

Devlet, gereksinim sahibi vatandaşlara yardım etmek koşuluyla destek ödemeleri yapmayı sürdürmektedir. Son açıklamalara göre, bu destek ödemeleri PTT vesilesi ile doğrudan yapılacak. detaylar haberimizde.

EYT’yi kaçıranlar için erken emeklilik detayları belli oldu! İşte yeni emeklilik tablosu...

SSK ve Bağ-Kur prim eşitlemesiyle beraber erken emeklilik konusunda bazı gelişmeler yaşandı. Önümüzdeki dönemde de emeklilik yaşının özellikle kadınlarda çocuk sayısına göre esnetilmesi, esnafın emekliliği için gerekli prim eşitlemesi gibi yeni gelişmeler yaşanacak.

SED yardımından yararlanmak isteyenler koşun! SED yardımı başvuru sayfası açıldı!

SED yardımı, çocuklu ailelere yine çocuk sayısına göre aylık olarak ödenen yardımdır. SED yardımına başvuracak kişilere duyuru yapıldı. İşte detaylar!

Çocuklu ailelere müjde! Bakanlık bu başvuruyu eksiksiz yapanlara 12 ayda en az 4.250 TL yatacak! İlk ödeme mayısta!

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı tarafından çocuk başına verilen ödemelere ilişkin ayrıntılar araştırılmaya başlandı. 12 ay boyunca çocuk sayısına göre belirlenen tutarlarda ihtiyaç sahiplerine para yatacak. Peki nereden başvurulur ve kimler başvuruda bulunabilir? İşte tüm merak edilenler...

EYT’yi kaçıranlar ve Bağ-Kur’lu esnaf için yeni düzenleme mi geliyor?

Emeklilik yaşının kadınlarda çocuk sayısına göre esnetilmesi, esnafın prim gün sayısının düşürülerek erken emekli imkanı doğması gibi adımlar gündemde. Peki düzenlemeler ne zaman yapılacak, Bakan bu konuda ne dedi? Hemen okuyun!

Ev hanımlarına müjdeli haber! Prim desteği geliyor

Ev hanımlarına prim desteği de sağlanacağı belirtilen beyannamede emeklilik yaşının çocuk sayısına göre aşağı çekileceği ve devletin yıllık prim desteğinin yıllık 12 bin 804 lira olacağı belirtiliyor. İşte tüm detaylar...

A101’de yüzlerde indirim bir güne sığıyor! Stor perde 240 TL’ye, salon halısı 450 TL’ye, pike 120 TL’ye düştü!

A10’de yüzlerde indirim bir güne sığıyor. A101’in yeni indirimli ürünler kataloğu fiyat listesi yayımlanırken, 13 Nisan’dan itibaren stor perde 240 TL, salon halısı 450 TL, pike 120 TL olarak satışa sunulacak. İşte A101 fiyat listesi 13 Nisan 2023...

Confetti çocuk halısı Haberi

Confetti çocuk halısı

Kalabalık alanlarda kullanıma uygun, anti bakteriyel olarak tasarlanan halılarda, kokuları engelleyen halı elyafı polyamid ve tüy bırakmayan Yeni Zelanda yünü kullanılıyor.

Confetti, Çelebizade markası ile cami ve vakıflar için özel tasarım halılar üretmeye başladı.    Hav (tüy) bırakmayan özellikte, kaliteli Yeni Zelanda yünü kullanılan yeni tasarım Çelebizade cami ve vakıf halıları, alev almaz özelliğe sahip. Uzun ömürlü ve sağlam yapısıyla da dikkat çeken cami ve vakıf halıları anti bakteriyel, anti alerjik özellikleriyle kalabalık alanlar için temiz ve hijyenik bir kullanım alanı oluşturuyor. Aynı zamanda iz ve koku yapmayan Çelebizade cami ve vakıf halıları, diğer halılara göre daha sık dokunuyor. Cami halılarında Yeni Zelanda yünü dışında polyamid de kullanılıyor. Polyamid ham maddesine sahip olan cami halıları, çabuk kuruma ve koku yapmama...