05 / 05 / 2024

Confetti proje halısı

Confetti proje halısı

Confetti, turizm ve eğlence sektöründe faaliyet gösteren büyük mekanlara ferahlık katan duvardan duvara proje halıları ile güvenli, sağlıklı ve ergonomik kullanım alanı oluşturuyor.

Foça Port'ta lansmana özel fırsatlar! Denize sıfır konutlar satışa çıktı!

Sertürk İnşaat tarafından hayata geçirilen Foça Port projesinde lansmana özel fırsatlar sunuluyor. Proje deniz sıfır konumda yükseliyor.

A101’de yüzlerde indirim bir güne sığıyor! Stor perde 240 TL’ye, salon halısı 450 TL’ye, pike 120 TL’ye düştü!

A10’de yüzlerde indirim bir güne sığıyor. A101’in yeni indirimli ürünler kataloğu fiyat listesi yayımlanırken, 13 Nisan’dan itibaren stor perde 240 TL, salon halısı 450 TL, pike 120 TL olarak satışa sunulacak. İşte A101 fiyat listesi 13 Nisan 2023...

TOKİ'den Çanakkale'ye 509 konut ve 25 dükkanlık yeni proje!

TOKİ'den Çanakkale'ye 509 ve 25 dükkanlık yeni proje geliyor. Söz konusu projenin ihalesi yarın saat 11:00'de yapılacak.

TOKİ'den Gaziantep'e 786 konutluk yeni proje!

TOKİ'den Gaziantep'e 786 konutluk yeni proje geliyor. Söz konusu projenin ihalesi 4 Kasım 2022 tarihinde yapılacak.

Tan Urla Mayıs'ta satışta!

Tanyer Yapı tarafından hayata geçirilen Tan Urla projesinde ön talep için süreç sona erdi. Proje Mayıs ayında lansmana çıkıyor. 

Hotelya'nın dünyadaki toplam proje sayısı 700’e ulaştı!

Dünyanın birçok ülkesinde beş yıldızlı otellere hizmet veren Hotelya, şimdi de Marriott Grubu bünyesindeki The Luxury Collection markasının Reges Çeşme projesine, fit-out işlerini üstlenen More Contract’ın çözüm ortağı oldu. Bu durumda Hotelya’nın tüm dünyadaki toplam proje sayısı 700’e ulaştı.

Konaklama yatırımlarında İstanbul ve Antalya'nın ağırlığı sürüyor!

Türkiye Otelciler Birliği'nin (TÜROB) tarafından yapılan araştırmaya göre, konaklama sektörü yatırımlarında 9 ayda proje sayısında düşüş olurken, yatırım tutarı yüzde 7,5 oranında arttı

Emlak Konut'un Kanal İstanbul güzergahındaki proje haritası!

Kanal İstanbul projesi gayrimenkul sektöründe hareketlilik yarattı. Türkiye'nin öncü firmalarından Emlak Konut'un dev proje çevresindeki proje sayısı dikkat çekiyor. Şirketin Kanal İstanbul güzergahında zengin bir arsa portföyü bulunuyor. Peki Kanal İstanbul güzergahında hangi projeleri bulunuyor.

Türker Proje esas sözleşme tadili için başvuru yaptı!

Türker Proje Gayrimenkul ve Yatırım Geliştirme A.Ş., esas sözleşme tadili için iznini almak üzere T.C. Gümrük ve Ticaret Bakanlığı'na bugün başvuru yaptı.

Manisa'daki Eski Garaj Yeni Proje’nin sözleşmesi imzalandı!

Manisa Büyükşehir Belediyesinin Manisa’ya kazandıracağı büyük projeler arasında yer alan ‘Eski Garaj Yeni Proje’nin sözleşmesi imzalandı.

Yakuplu-Gürpınar hattında proje yarışı sürüyor!

Gayrimenkulde gelişimin önemli adreslerinden biri de Beylikdüzü sınırlan içindeki Yakuplu-Gürpınar hattı oldu.İrili ufaklı inşaat firmalarınca bölgede geliştirilen 27 yeni konut projesi üretim ve satış aşamasında.

Ant Yapı Rusya'da 4 yeni proje daha tamamladı!

Ant Yapı, Rusya’da ikisi konut, biri terminal binası ve biri de iş merkezi olmak üzere toplam 334 bin metrekare büyüklüğünde dört yeni projeyi daha teslim etti. Ant Yapı hayata geçirdiği proje sayısını 80’e çıkardı.

Lapseki Hükümet Konağı'nın proje toplantısı yapıldı!

Lapseki Hükümet Konağıʼnın genel gidişatı ve projenin devamı konusunda proje müellifleri ile toplantı yapıldı. Toplantı sonucunda tarafların proje devamlılığındaki rollerinin ve görevlerinin üstünden geçildi.

Confetti proje halısı Haberi

Confetti proje halısı

Banyo halılarıyla ev hanımlarına modern, şık, kullanışlı halılar sunan Confetti, duvardan duvara proje halılarıyla mimarların çözüm ortağı oluyor. Turizm ve eğlence sektöründe faaliyet gösteren büyük mekanlara ferahlık katan duvardan duvara proje halıları, güvenli, sağlıklı ve ergonomik kullanım alanı oluşturuyor.


Mimarlar özellikle tasarladıkları mekanlarda tercih ettikleri ürünlerin kullanışlı, uzun ömürlü ve modern olmasına özen gösteriyor. Turizm ve eğlence sektöründe faaliyet gösteren büyük mekanların mimari projelerinde tercih edilen Confetti, kütüphane, okul ve anaokulları gibi eğitim alanlarına da kullanım imkanı sağlıyor. Duvardan duvara proje halılarıyla başta mimarlara modern çözümler sunan Confetti, 2015 koleksiyonuyla mekanlarda tasarım ve şıklığı bir araya getiriyor.  


Confetti’nin proje tasarım ekibi tarafından mekanlara özel olarak tasarlanan duvardan duvara proje halıları, özellikle kokuyu hapseden yapısıyla kalabalık mekanlar için kullanılıyor. Anti-alerjik, anti-statik...