17 / 05 / 2024

confetti yeni efes banyo halıları

confetti yeni efes banyo halıları

Banyo halıları üreten Confetti, UNESCO Dünya Mirası Listesi’ne giren İzmir’deki Efes Antik Kenti’nin güzelliğini banyolara taşıyor. Efes’in antik esintilerinden izler yansıtan banyo halıları, evinize mistik bir hava katacak.

Müze ve ören yerlerine yüzde 45'e varan zam! 1 Temmuz'dan itibaren geçerli! İşte yeni fiyat listesi...

Kültür ve Turizm Bakanlığı tarafından 1 Temmuz tarihinden itibaren geçerli olan yeni müze ve ören yerleri fiyatları açıklandı. Galata Kulesi, Göbeklitepe, Efes Antik Kenti, Göreme Ören Yeri giriş ücretleri ne kadar? İşte müze ve ören yerleri yeni zamlı fiyatları...

Selçuk Efes Meslek Yüksekokulu yarın açılıyor!

Dokuz Eylül Üniversitesi Efes Meslek Yüksekokulu yarın açılıyor. Yeni öğrenim yılının başlaması sebebiyle açılışı yapılacak olan yüksekokulda 61 öğrenci öğrenim görecek.

Dokuz Eylül Üniversitesi Efes Meslek Yüksekokulu açılıyor!

Uzun süredir beklenen Dokuz Eylül Üniversitesi Efes Meslek Yüksekokulu 2016-2017 öğretim yılında kapılarını açıyor. Yeni öğrenim yılının başlaması sebebiyle açılışı yapılacak olan yüksekokulda 61 öğrenci öğrenim görecek.

Efes ve Şirince'de yeni imar planları kabul edildi!

Selçuk Belediye Meclisi Eylül ayı toplantılarının ikinci birleşiminde İZBAN, Şirince ve Efes Koruma Amaçlı İmar Planları konuları yer aldı.

Halı seçerken dikkat edilmesi gerekenler!

Alışveriş trendlerinin kullanım alanı ve zevklere göre değiştiğine dikkat çeken Confetti, yeni evlenecek çiftlere ve banyosunu dekore etmek isteyenlere doğru halı seçimi için önerilerde bulunuyor

Confetti Çelebizade camilere özel halı üretti!

Yurt içi ve yurt dışında birçok caminin zeminlerini ürettiği antibakteriyel halılarla kaplayan Confetti’nin yeni markası Çelebizade, iz ve koku bırakmayan özel tasarımlara sahip. Kalabalık alanlara uygun olarak üretilen Çelebizade cami ve vakıf halıları,

Confetti'den yeni tasarım banyo halıları!

Banyolar için şık ve modern çözümler sunan Confetti, farklı renk ve desenlerde tasarladığı banyo halılarıyla kış mevsiminde bahar havasını estirecek.

Confetti'den yeni özel tasarım proje halıları!

Oteller, eğlence mekanları ve eğitim kurumlarında güvenli ve hijyenik kullanım alanı oluşturan Confetti, özel tasarım proje halıları ile mimarların çözüm ortağı oluyor.

Confetti Efes'i banyolara taşıyor!

Banyo halıları üreten Confetti, UNESCO Dünya Mirası Listesi’ne giren İzmir’deki Efes Antik Kenti’nin güzelliğini banyolara taşıyor. Efes’in antik esintilerinden izler yansıtan banyo halıları, evinize mistik bir hava katacak.

Sunis Hotel 4. yeni otel yatırımını gerçekleştirecek!

Antalya merkezli otel zinciri Sunis Hotels, yatırım rotasını Ege Bölgesi olarak belirledi. 58 milyon Euro'luk yeni yatırımla İzmir Özdere'de inşa edilen 5 yıldızlı Sunis Efes Royal Palace Resort & SPA hizmete açıldı.

Efes Royal Palace Otel açıldı!

ANTALYA’nın lüks otel zincirlerinden olan Sunis Hotels, 58 milyon Euro’luk yeni yatırımla İzmir Sunis Efes Royal Palace Resort & Spa’nın açılışını gerçekleştirdi.

Confetti, EVTEKS Fuarı’nda yeni ürünlerini sergiledi!

Dünyanın ikinci, Türkiye’nin en büyük ev tekstil fuarı “EVTEKS” bu yıl CNR EXPO Yeşilköy’de yirmi birinci kez kapılarını açtı. Confetti fuarda yeni ürün ve koleksiyonlarını ziyaretçilerin beğenisine sundu.

Efes Serapeion Tapınağı 5 milyon Euro'ya canlanacak!

Efes’te arkeolojik kazı, koruma, restorasyon ve tanıtım çalışmaları amacıyla iş dünyasının önde gelen kurumları tarafından kurulan Efes Vakfı, antik kente yeni bir simge yapı kazandırmak için Serapeion Tapınağı’nı ayağa kaldırmayı hedefliyor

confetti yeni efes banyo halıları Haberi

confetti yeni efes banyo halıları

20 yılı aşkın süredir banyo halıları üreten Confetti, UNESCO Dünya Mirası Listesi’ne giren İzmir’deki Efes Antik Kenti’nin büyüleyici güzelliğini banyolarınıza taşıyor. Geçmişi milattan önce 6000 yıllarına kadar dayanan, efsanelere konu olan Efes’in antik esintilerinden izler bulabileceğiniz banyo halıları, evinize mistik bir hava katacak.


İzmir’in Selçuk ilçesindeki Efes Antik Kenti, 21 yıllık bekleyişin ardından UNESCO Dünya Kültür Mirası Listesi'ne girdi. Türkiye’ye büyük gurur yaşatan Efes Antik Kenti, her yıl yüzbinlerce yerli ve yabancı turisti kendine hayran bırakan etkileyici bir mimariye ve kültüre sahip. Çağlar boyunca toplumları etkileyen, birçok sanat eserine ilham veren Efes Antik Kenti’ni Confetti’nin “Efesus” banyo halısı ile siz de evinizde yaşatabilirsiniz. Tekli, ikili ve üçlü setler halinde satışa sunulan Efesus banyo halısı; fıstık yeşili, vişne köpüğü, pembe, pastel...