27 / 04 / 2024

Conrad İstanbul Bosphorus

Conrad İstanbul Bosphorus

Conrad İstanbul Bosphorus, dünya çapındaki seyahat ve turizm profesyonellerinin oylarıyla belirlenen 2015 Dünya Seyahat Ödülleri tarafından ‘Türkiye’nin En İyi Konferans Oteli’ ve ‘Avrupa’nın En İyi Şehir Oteli’ ödüllerinin sahibi oldu.

Conrad İstanbul Bosphorus’un yangın algılama sistemleri yenilendi!

Boğaz manzarasına hâkim Conrad İstanbul Bosphorus Hotel ’in yangın algılama ve anons sistemleri, Ateksis çözüm ortaklığıyla yeniden yapılandı. Conrad İstanbul Teknik Servis Müdürü, Mustafa Kemal Dalkılıç ile değerlendirdik.

Conrad İstanbul Bosphorus iki ödül birden aldı!

Conrad İstanbul Bosphorus, dünya çapındaki seyahat ve turizm profesyonellerinin oylarıyla belirlenen 2015 Dünya Seyahat Ödülleri tarafından ‘Türkiye’nin En İyi Konferans Oteli’ ve ‘Avrupa’nın En İyi Şehir Oteli’ ödüllerinin sahibi oldu.

Mesa Çengelköy Bosphorus'un örnek dairesi tamam!

İstanbul'un ne değerli semtleri arasında yer alan Çengelköy'de hayata geçirilen Mesa Çengelköy Bosphorus projesinin örnek dairesi tamam. Mesa Çengelköy Bosphorus'ta daireler sınırlı sayıda!

14. Gayrimenkul Fuarı Türk-Arap-Rus Gayrimenkul Yatırım Buluşması 28-29 Mayıs'ta! Eviniz bu fuarda!

Yatırımcıların merakla beklediği Türk-Arap-Rus Gayrimenkul Yatırım Buluşması 28 Mayıs-29 Mayıs 2022 tarihlerinde Hilton İstanbul Bosphorus'ta gerçekleştirilecek. 

14. Gayrimenkul Fuarı 28-29 Mayıs'ta!

13 yıldır gerçekleştirilen Gayrimenkul Fuarı'nın 2022 tarihi belli oldu. 14. Gayrimenkul Fuarı 28-29 Mayıs tarihlerinde İstanbul Bosphorus Hilton'da gerçekleştirilecek.

MESA Çengelköy Bosphorus'ta 60 ay vade ve yüzde 0.99 faiz fırsatı!

MESA imzasıyla İstanbul Çengelköy'de hayata geçirilen MESA Çengelköy Bosphorus projesi Temmuz ayında satışa çıktı. Projede, 60 ay vade ve yüzde 0.99 faiz fırsatı sunuluyor.

Mandarin Oriental Bosphorus İstanbul 22 Ağustos'ta açılıyor! 

Mandarin Oriental, Bodrum'dan sonra Türkiye'deki 2'nci oteli Mandarin Oriental Bosphorus İstanbul 22 Ağustos'ta kapılarını açıyor.

Aydın Doğan, Hilton İstanbul Bosphorus Oteli satıyor!

Hilton İstanbul Bosphorus Oteli'ni Özelleştirme İdaresi Başkanlığı'ndan 255.5 milyon dolara satın alan iş insanı Aydın Doğan, 500 odalı oteli satışa çıkardı.

RE360 Fuarı sektör temsilcilerini bir araya getirdi!

“Gayrimenkulün Büyük Buluşması-RE360” 4 Aralık 2018 tarihinde başladı. Geleceği yeniden inşa etmek isteyen firma sahipleri FourSeasons Hotel İstanbul Bosphorus’ta bir araya geldi.

Hilton 43 yılda 19 adet 5 yıldızlı otel açtı!

Hilton 43 yılda 19 adet 5 yıldızlı otel açtı. Hilton İstanbul Bosphorus Hotel Elmadağ'daki çalışma yaşamı 43'üncü yılına giren Hasan Sabuncu, kariyeri boyunca 13 ülkede açılan 19 beş yıldızlı otelin faaliyete geçmesinde bizzat görev aldı...

Aremas, RE360'ın ana sponsoru oldu!

Four Seasons İstanbul Bosphorus Oteli’nde, 5-6 Aralık tarihleri arasında gerçekleştirilecek olan RE360'ın ana sponsoru Aremas oldu...

Conrad Türkiye’nin en iyi oteli seçildi!

Türkiye’nin en iyi oteli ödülünü alan Conrad İstanbul Bosphorus’un Genel Müdürü Andreas Jersabeck, başarıyla ilgili açıklama yaptı.

Mandarin Oriental, Bosphorus Istanbul 2019’da açılacak!

Mandarin Oriental, Bodrum, yaz sezonuna yeniliklerle girmeye hazırlanırken, Mandarin Oriental, Bosphorus Istanbul’un da 2019 yılında açılması planlıyor.

Kuruçeşme Mandarin Oriental Bosphorus İstanbul 2018'de açılacak!

Kuruçeşme'de inşa edilen Mandarin Oriental Bosphorus İstanbul'un 2018 sonunda açılması hedefleniyor. Seçkin özelliklere sahip butik proje, ses getirecek.

DGD, Novoteli'ne 16.5 milyon euroluk yatırım yaptı!

Mühendislik şirketi DGD, Ankara'da tamamladığı 3 yıldızlı Ibis Otel'in ardından, İstanbul'da dünyanın ilk 5 yıldızlı Novoteli'ni inşa etti. Karaköy'deki Novotel İstanbul Bosphorus için şirket, 16.5 milyon euroluk yatırım yaptı.

Conrad İstanbul Bosphorus Haberi

Conrad İstanbul Bosphorus

Turizm ve otelcilik sektörünün küresel çapta en prestijli ödüllerinden biri olan Dünya Seyahat Ödülleri (World Travel Awards/WTA), 5 Eylül Cumartesi günü İtalya Sardinya’da düzenlenen galada sahiplerini buldu. Bu yıl 22’ncisi düzenlenen organizasyonda Conrad İstanbul Bosphorus, son iki yıldır kimseye bırakmadığı “Türkiye’nin En İyi Konferans Oteli” ödülünü bu sene de alırken, “Avrupa’nın En İyi Şehir Oteli” ödülüne de layık görüldü.


Conrad İstanbul Bosphorus Otel Müdürü Daniele Fabbri ödül töreninde şöyle konuştu: “Hilton Worldwide markasının Türkiye’de lüks segmentte hizmet veren tek oteli olarak misafirlerimize daha kaliteli hizmet sunmak için bu yıl tüm odalarımızı baştan aşağı yeniledik. Conrad Hotels & Resorts’un lüks hizmet kalitesi ve ekibimizin profesyonelliği sayesinde her geçen gün Conrad İstanbul Bosphorus’un marka değerine ve sektörün gelişimine katkıda bulunuyoruz. Bu ödülleri...