13 / 05 / 2024

Construction Week inşaat

Construction Week inşaat

TAV Grubu Üst Yöneticisi (CEO) Sani Şener, Construction Week tarafından inşaat sektöründe Körfez Bölgesi'nin ilk 10 ismi arasında gösterildi.

Seft Construction Architedt İnşaat Mimarlık Elektrik Elektronik Ve Bilişim İth.İhr.Tic.San.Ltd.Şti. kuruldu!

Seft Construction Architedt İnşaat Mimarlık Elektrik Elektronik Ve Bilişim İth.İhr.Tic.San.Ltd.Şti. bugün Esenler'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Ebrar Tuyan Yalçınkaya tarafından kuruldu.

Housing Construction Trading İnşaat Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Housing Construction Trading İnşaat Ve Ticaret Anonim Şirketi bugün Kadıköy'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Şükran Şenol ve Şenol Değerli ortaklığında kuruldu.

My Construction Expert İnşaat Elektrik Otomotiv Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

My Construction Expert İnşaat Elektrik Otomotiv Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Beylikdüzü'nde Mahmut Kulaz tarafından kuruldu.

Rg Construction Mimari İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Rg Construction Mimari İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Bakırköy'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Gürbey Aydemir ve Rıfat Kısar ortaklığında kuruldu.

Tekfen Holding'in Kazakistan'da tadilat ve inşaat işleri yapmak için anlaştı!

Tekfen Holding'in İstek Construction LLP şirketi Kazakistan'da NCOC firması ile, mevcut tesislerde tadilat-inşaat hizmetleri sağlanmasına yönelik 5 yıllık sözleşme imzaladı.

Internatıonal Construction Group İnşaat ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Internatıonal Construction Group İnşaat ve Ticaret Limited Şirketi bugün Bağcılar'da 10 bin TL sermaye bedeli ile Dauren Bozanov tarafından kuruldu. 

Rusya'da dev inşaat projesine Türk talip!

Rusya Federal Yol Ajansı Rosavtodor ve Türk-İtalyan ortaklığı ICA Construction, Rusya'da yol inşaatı yatırımları alanında işbirliği yapmak üzere anlaşmaya vardı.

Rusya'da hangi Türk inşaat firmaları çalışmaya devam edecek?

Rus basını çalışmasına izin verilecek Türk inşaatçıları açıkladı. Buna göre, listede Enka, IC Ictas, Renaissance Construction, Ant Yapı dışında sadece Moskova’da değil diğer bölgelerde de faaliyet gösteren Mebe ve Odak Group gibi şirketler de yer alıyor.

Türk işadamı Rusya'da 10 yılda inşaat devi yarattı!

ESTA Construction 2014 yılında Dünya’nın en büyük ilk 200 İnşaat firması arasındaki yerini alırken aynı zamanda listede Rusya’yı temsil eden iki inşaat firmasından biri oldu.

Burak Kızılhan Construction Week’in Power 100 listesinde!

AE Arma-Elektropanç Yönetim Kurulu Üyesi Burak Kızılhan 3. kez Construction Week’in her yıl belirlediği, bölgenin en etkili 100 ismini kapsayan Power 100 listesine girdi.

Sani Şener inşaat sektöründe Körfez Bölgesi'nin ilk 10 ismi arasında!

TAV Grubu Üst Yöneticisi (CEO) Sani Şener, Construction Week tarafından inşaat sektöründe Körfez Bölgesi'nin ilk 10 ismi arasında gösterildi.

Türk firması Moskova'nın en büyük inşaat pazarını yaptı!

MOSKOVA Belediyesi'nin kapattığı MKAD 65'inci kilometredeki eski inşaat pazarının yerine inşa edilen 150 bin metrekarelik dev inşaat pazarı Sindika'nın yapımı, Türk firması ESTA Construction tarafından gerçekleştirildi...

Seha Yapı'nın Kuzey Irak projesi Zaho’nun kaba inşaatı tamamlandı!

Seha Yapı, Rast Construction Company tarafından geliştirilen New Zakho projesi kapsamında, kaba inşaatı tamamlanan toplam 306 villanın ince inşaatını, elektrik işlerini ve mekanik işlerinin imalatını 23 milyon dolar...

Construction Week inşaat Haberi

Construction Week inşaat

TAV Grubu Üst Yöneticisi (CEO) Sani Şener, Construction Week tarafından inşaat sektöründe Körfez Bölgesi'nin ilk 10 ismi arasında gösterildi.


TAV İnşaat'tan yapılan açıklamaya göre, Şener, endüstrinin prestijli yayınlarından Construction Week tarafından hazırlanan ve inşaat sektöründe Körfez Bölgesi'nin en etkili 100 iş insanının açıklandığı listede 10. sırada yer aldı. Şener, 2015 yılının listesinde ilk 10'da yer alan tek Türk iş insanı oldu.


TAV'ın, havalimanı inşaatında dünyanın en büyük şirketi olduğuna işaret eden dergi, şirketin, Körfez Bölgesi'nde Suudi Arabistan, Birleşik Arap Emirlikleri (BAE) ve Katar başta olmak üzere güçlü bir varlık gösterdiğini bildirdi. Construction Week ayrıca, TAV'ın çok kültürlü bir insan kaynağına sahip olduğunu ve çalışanlarının profesyonel ve kişisel gelişimine yatırım yaptığını ifade etti.


Açıklamada görüşlerine yer verilen TAV Grubu CEO'su Şener, "Bu liste...