06 / 05 / 2024

Contemporary İstanbul sergi

Contemporary İstanbul sergi

Contemporary İstanbul, Aralık Derneği ve bir grup ressam açtıkları resim sergisinin tüm gelirini Milli Eğitim Bakanlığı desteğiyle Kilis’te yapılacak ilkokul için bağışlayacak.

DoubleTree by Hilton Istanbul Ataşehir Ağustos'ta açılıyor!

İstanbul Ataşehir'de Brandium AVM'nin hemen yanında faaliyette bulunan Silence Istanbul Hotel'in tabelası değiştirildi. Otel, önümüzdeki Ağustos'tan itibaren hizmet sunacak.

İstanbul’un hızlı değerlenen semtleri hangileri?

Satış Çözümleri kurucusu Soner Keleş, geçen sene İstanbul'da en çok konut satışı yapılan ilçeler ve pandemi sonrası hızlı değerlenen bölgeleri değerlendirdi...

İBB'den Kanal İstanbul sergisi! Coşkun Aral koordine ediyor!

İBB Genel Sekreter Yardımcısı Mahir Polat, Kadıköy Gazhane binalarının sergi salonunda yapılan inceleme sırasında burada yapılacak ilk serginin Kanal İstanbul ile ilgili olacağını belirtti. 

İstanbul'daki sahra hastaneleri 45 günde tamamlanacak!

Sahra hastaneleri malum büyük depo, sergi salonu, hangar gibi yatay ve geniş binaların dönüştürülmesiyle kuruluyor. İstanbul’da tasarlanan iki sahra hastanesi boş arazilere kuruluyor ve 45 gün süreceği hesaplanıyor.

Gayrettepe-İstanbul Havalimanı Metro Hattı'nın sinyalizasyonunu ASELSAN geliştirecek!

İstanbul metrosunda ASELSAN tarafından geliştirilen sinyalizasyon sistemi kullanılacak. Sistem Kalyon-Kolin-Cengiz Marmaray iş ortaklığı ve ASELSAN işbirliğinde yapılacak...

İstanbul dünyanın kültür ve sanat merkezi olacak!

Contemporary İstanbul Yönetim Kurulu Başkanı Ali Güreli, 2.5 yıllık dönemde gerçekleşen ve yürüyen projelerle İstanbul’un dünyada iddialı bir kültür-sanat merkezine dönüşeceğini anlattı.

TİKA, Afganistan'daki Ulu Cami'nin sergi salonunu restore etti!

Türk İşbirliği ve Koordinasyon Ajansı Başkanlığı (TİKA) Herat Koordinatörlüğünce, Afganistan'ın batısında yer alan Herat vilayetindeki tarihi Ulu Cami'nin sergi salonu baştan aşağı restore edildi.

Arch+Dsgn Summit 2019 kapılarını yarın açıyor!

"Mimarı ve Tasarımda Gelecek" temalı Arch+ Dsgn Summit, mimarlık ve tasarım profesyonellerinin katılımıyla İstanbul Lütfi Kırdar Kongre ve Sergi Sarayı'nda yarın ziyaretçilerini ağırlamaya başlayacak. 

Mimarlar Odası’na Bauhaus sergisi!

Mimarlar Odası İstanbul Büyükkent Şubesi’nde Bauhaus’un 100. yılı nedeniyle bir fotoğraf sergisi düzenlenecek. Sergi 9 Nisan'da başlayacak.

Arch+Dsgn Summit 5-6 Nisan'da gerçekleşecek!

“Mimari ve Tasarımda Gelecek” temasıyla 5-6 Nisan 2019 tarihleri arasında İstanbul Lütfi Kırdar Kongre ve Sergi Sarayı’nda üçüncüsü düzenlenecek Arch+Dsgn Summit, mimarlık ve tasarım profesyonellerinin katılımıyla ziyaretçilerini ağırlayacak.

Mimarlık ve tasarımın geleceği 5-6 Nisan’da konuşulacak!

Mimari ve tasarım zirvesi Arch+Dsgn Summit, bu sene “Mimari ve Tasarımda Gelecek” temasıyla 5-6 Nisan 2019 tarihlerinde İstanbul Lütfi Kırdar Kongre ve Sergi Sarayı’nda gerçekleşecek.

Avcılar Belediyesi Tahtakale'de fuar ve sergi alanı yaptırıyor!

Avcılar Belediyesi, Tahtakale Mahallesi'nde İrtifak/İntifa hakkı: Fuar ve sergi alanı, işyerleri inşası ile Fuar ve sergi alanı vb. alanların işletilmesi işi için ihale düzenliyor...

Balıkesir akıllı kent oluyor!

İstanbul Lütfi Kırdar Sergi Salonu’nda gerçekleştirilen Dijital Şehircilik Zirvesi’ne konuşmacı olarak katılan Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanı Zekai Kafaoğlu, Akıllı Kent Balıkesir Projesi hakkında açıklamalar yaptı. 

Contemporary İstanbul sergi Haberi

Contemporary İstanbul sergi

Contemporary İstanbul ve Aralık Gönüllü Eğitim ve Kültürel Araştırmalar Derneği tarafından Milli Eğitim Bakanlığı desteği ile Kilis'te yapılacak ilkokul projesine finansal destek sağlamak amacıyla düzenlenen serginin açılışı İstanbul Taksim'deki The Sofa Hotel'de gerçekleştirildi. Satılan eserlerin gelirinin projeye aktarılacağı sergi; Kilisli ve Suriyeli çocukların, sosyal ve psikolojik uyumları gözetilerek eğitimlerini sürdürebilmelerini amaçlıyor. Sergide sanatçılar Ahmet Doğu İpek, Ahmet Elhan, Ahmet Güneştekin, Alev Ermiş Mavitan, Ali Bilge Akkaya, Ali Elmacı, Ali Emir Tapan, Ali İbrahim Öcal, Ali Kotan, Ani Çelik Arevyan, Aras Seddigh, Ardan Özmenoğlu, Ayşe Gül Süter, Azade Köker, Bahadır Baruter, Bihrat Mavitan, Burcu Perçin, Burçak Bingöl, Burçin Başar, Buğra Erol, Candaş Şişman, Cenk Akaltun, Ebru Uygun, Ekrem Yalçındağ, Ela Cindoruk, Elvan Alpay, Emin Mete Erdoğan, Erkut Terliksiz, Erol Eskici,...