03 / 05 / 2024

Çöp evde çıkan yangın

Çöp evde çıkan yangın

Tokat'ın Niksar ilçesinde "çöp evde" çıkan yangın, ekiplerin müdahalesiyle söndürüldü. Alınan bilgiye göre, Mehmet Akif Ersoy Caddesi'nde İbrahim Dumruk'a ait ahşap evin üst katında henüz belirlenemeyen nedenle yangın çıktı.

Evde salça yapmak isteyenlere müjde! Hassel ev tipi pratik salça makinesi satışa çıktı!

Marketten salça almayıp evde pratik bir şekilde salça yapmak isteyenler için Hassel’den güzel bir haber geldi. Hassel, ev tipi pratik salça makinesini satışa sundu.

Cumhurbaşkanı Erdoğan resmen duyurdu: İstanbul'a 3. tünel geliyor! Büyük İstanbul Tüp Tüneli boğazın altından geçecek!

Cumhurbaşkanı Erdoğan, AK Parti'nin büyük İstanbul mitinginde peş peşe yeni müjdeleri duyurdu. Müjdelerden biri de Büyük İstanbul Tüp Tüneli oldu. Cumhurbaşkanı Erdoğan, İstanbul'a 3. tünel yapılacağını açıkladı. İşte ayrıntılar...

Sosyal yardımlara zam gelecek mi? 65 yaş aylığı, engelli aylığı, evde bakım maaşı tek tek açıklandı! Hemen bakın!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, en düşük emekli maaşının 7 bin 500 TL yapılacağını duyurdu. Bunun ardından sosyal yardımlara zam yapılıp yapılmayacağı gündem oldu. Peki sosyal yardımlara zam gelecek mi? 65 yaş aylığı, engelli aylığı, evde bakım maaşı ne kadar? 

Altında herkesin bilmesi gereken rakam! Analistler kan ter içinde kalarak flaş uyarı yaptı! Hemen tıklayıp, öğrenin!

Altın kahini İslam Memiş altında herkesin bilmesi gereken o rakamı, kan ter içinde resmen açıkladı! Memiş; yatırımcılara altın, dolar, euro ve Bitcoin'de flaş uyarılar yaptı. Hemen tıklayıp, öğrenin!

Xiaomi mi serisi robot süpürgeler peşinden koşturuyor! 23 Eylül 2022 fiyat listesi  

Evde geçirdiği zaman kısıtlı olanların tercihi robot süpürgeler gittikçe pazarda yerini sağlamlaştırdı. Süpürge kategorisinde ön plana çıkan Xiaomi mi serisi ile ürün çeşitliliği ve fiyat aralığı alıcılarını peşinden koşturuyor. İşte  Xiaomi'nin en gözde robot süpürgelerinde son fiyat listesi...  

Gümüş kan kaybediyor! Günlük kayıp yüzde 3'ü geçti! Elinde gümüş olanlar çabuk bakın! Son dakika gümüş fiyatları

Gümüş fiyatkarındaki son dakika gelişmeleri takip ediliyor. Gümüş fiyatları resmen kan kaybediyor. Gümüşte günlük kayıp yüzde 3'ü geçti. Elinde gümüş olanlar çabuk bakın! Gümüş fiyatlarında son dakika 16 Ağusutos 2022...

Yomra Belediye Başkanı'ndan hırsızlık kriteri: Maaşla çalışıp 2 dairesi varsa çalmıştır

İYİ Partili Yomra Belediye Başkanı Mustafa Bıyık, kamu adına görev yapan belediye başkanlarının eğer öncesinde herhangi bir gayrimenkülü ya da malvarlığı yoksa makam maaşıyla mülk sahibi olamayacağını açıkldı. Bıyık, "Maaşla çalışıp 2 dairesi varsa çalmıştır" dedi.

Melih Tavukçuoğlu, Büyük Kulüp'ün İkinci Başkanı oldu!

140 senedir sanatçı, iş insanı, bürokrat ve devlet insanlarını bünyesinde bir araya getiren Büyük Kulüp'te seçim sonucu belli oldu, Gündüz Kaptanoğlu Başkan, Melih Tavukçuoğlu da İkinci Başkan olarak seçildi.

Assos'a sürdürülebilir köy geliyor: Nefes Assos'ta yaşam 2022'de başlayacak!

Türkiye Finans Yöneticileri Vakfı (Finans Kulüp) Başkanı Dr. Önder Halisdemir, 2016 yılında Assos’da Behramkale Antik Kenti’ne bakan yerde 62 dönüm arazi satın almıştı. Arazi üzerinde, beyaz yakalılar için “köye dönüş” etkisi yaratacak bir proje hayata geçiriliyor.

Satın alınan evde gizli ayıp varsa ne yapılmalı?

Gayrimenkul satın alırken görülecek ayıplar açık ayıptır, kullanmaya başladıktan sonra ortaya çıkan ayıplar ise gizli ayıp. Peki satın alınan evde gizli ve açık ayıp varsa ne yapılmalı?

Ağrı'daki Kan ailesi yeni evlerine kavuşmanın sevincini yaşıyor!

Ağrı'da mutfağı ve banyosu olmayan tek odalı evde zor şartlarda yaşayan 3 kişilik Kan ailesi, evlerinin, devletin ve hayırseverlerin desteğiyle büyütülüp onarılmasıyla birlikte sıcak yuvaya kavuşmanın sevincini yaşıyor.

Deniz Akalın, Levanto'daki 140 milyon dolarlık malikanesine taşındı!

Juve'de kulüp başkanı Andrea Agnelli'nin Türk aşkı Deniz Akalın için önlem aldığı iddia edildi. Akalın, Levanto bölgesinde bulunan ve denizin kıyısında herkesten uzakta olan aile yadigarı malikanesine taşındı.

Mesut Mestan: Şu an elimizde bir kuruş gelir getirecek gayrimenkul yok!

Bursaspor'un kulüp başkanı Mesut Mestan, Bursaspor olağan divan kurulu toplantısında konuştu. Mestan, "Bursaspor'un geçmiş yıllarda gelir getirecek birçok gayrimenkulü vardı. Şu an elimizde bir kuruş gelir getirecek gayrimenkul yok" dedi...

Çöp evde çıkan yangın Haberi

Çöp evde çıkan yangın

Komşuların haber vermesi üzerine eve gelen EÜAŞ Almus-Köklüce HES İşletme Müdürlüğü ekipleri, yangına müdahale etti.


Yangın, ekiplerce kısa sürede söndürüldü. 


"Çöp ev" olduğu belirlenen evde, sokaklardan toplanan kağıt, naylon ve kartonların olması nedeniyle yangının kısa sürede büyüdüğü...