27 / 05 / 2024

Coral Travel 2015 hedefleri

Coral Travel 2015 hedefleri

Oti Holding, dünyadaki tur operatörlüğü hizmetlerini Coral Travel altında toplayacak. Şirketin Pazarlama Müdürü Kamçı, "Coral'ı global marka yapacağız" dedi..

World Travel Awards 2015’in ödülleri sahibini buldu!

Dünyanın turizm Oscar’ları olarak gösterilen ‘World Travel Awards 2015’in sahipleri belli oldu. Bu yıl 22. kez düzenlenen ödül töreninde ödüllerin sahipleri açıklandı.

Mercure Topkapı Hotel World Travel Awards'tan 2 ödül aldı!

“World Travel Awards 2015”in sahipleri belli oldu. Bu yıl 22. kez düzenlenen ödül töreninde Türkiye birçok dalda ödüle layık görülürken, ödüllerinin 2’sini Mercure Istanbul Topkapı Hotel aldı.

Dünyanın en iyi otel grubu Marriott Hotels oldu!

World Tourism Forum kapsamında verilen Dünya Turizm Ödülleri sahiplerini buldu. Düzenlenen törende, Doğuş Turizm en iyi yatırım grubu, THY en iyi havayolu şirketi, Coral Travel en iyi tur operatörü, Sheraton Bursa en yeşil otel seçildi..

Gloria Golf Resort en iyi otel seçildi!

CORAL Travel'ın Moskova'da üçüncüsünü düzenlediği Starway World Best Hotel ödül töreninde Özaltın Grubu'na ait Gloria Golf Resort dünyanın en iyi otelleri kategorisinde birincilik ödülüne layık görüldü.

Raffles İstanbul 2015’in en cool otelleri listesinde!

Raffles İstanbul Zorlu Center, son olarak Travel+Leisure Dergisi’nin Amerika edisyonu tarafından yılda bir kez yayınlanan “2015’in En Cool Otelleri” listesine seçildi.

2015'te gezilecek yerler listesinde İstanbul ilk sırada!

İsveç'in popüler seyahat dergisi "Travel News''un hazırladığı ''2015 yılında gezilecek 25 yer'' listesinde birinci sıraya İstanbul yerleşti.

The Palm Travel Agency Turizm Organizasyon İç ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

The Palm Travel Agency Turizm Organizasyon İç ve Dış Ticaret Limited Şirketi 9 Şubat 2015'te, 50 bin TL sermaye ile Beyoğlu'nda, Ali Demirci Müdürlüğü'nde kuruldu.

Bnood Travel Turizm İç ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Bnood Travel Turizm İç ve Dış Ticaret Limited Şirketi 4 Şubat 2015'te, 100 bin TL sermaye ile, S.Abdulla Baswaid Müdürlüğü'nde, Şişli Cumhuriyet Mahallesi'nde kuruldu.

İZTO Travel Turkey 2015'e destek veriyor!

İZTO Başkanı Ekrem Demirtaş da Gaziemir 'deki yeni fuar alanında bu yıl düzenlenecek olan Travel Turkey'e her zamankinden daha kaliteli katılım olmasını istediklerini belirtti.

Coral Travel global marka olmayı hedefliyor!

Oti Holding, dünyadaki tur operatörlüğü hizmetlerini Coral Travel altında toplayacak. Şirketin Pazarlama Müdürü Kamçı, "Coral'ı global marka yapacağız" dedi..

İTO, Travel Turkey 2015 Turizm Fuarı'na destek verecek!

İzmir Ticaret Odası (İTO), İzmir Büyükşehir Belediyesi ile Türkiye Seyahat Acenteleri Birliği tarafından (TÜRSAB) düzenlenecek olan Travel Turkey 2015 Turizm Fuarı nın yüksek katılımla gerçekleşmesi için destek verecek.

İzmir Ticaret Odası, 2015 Turizm Fuarı'na destek verecek!

İzmir Ticaret Odası (İTO), İzmir Büyükşehir Belediyesi ile Türkiye Seyahat Acenteleri Birliği tarafından (TÜRSAB) düzenlenecek olan Travel Turkey 2015 Turizm Fuarı'nın yüksek katılımla gerçekleşmesi için destek verecek.

Rusya'ya kış satışları yüzde 50 daraldı, yaz için erken önlem alınmalı!

Rusya'dan 28 destinasyona Rus turist gönderen Türk sermayeli Coral Travel 'in Genel Müdürü Coşkun Yurt, ekonomik krizdeki Rusya'nın durumunun turizmde de çok belirsiz görüldüğünü bildirdi.

Coral Travel 2015 hedefleri Haberi

Coral Travel 2015 hedefleri

Türkiye'deki tur operatörlüğü faaliyetlerini Odeon markasıyla yürüten ve 2014'te iştiraklerinden biri olan Coral Travel'a geçiş yapan Oti Holding, Coral'ı global bir marka yapmayı hedefliyor. Ukrayna, Polonya ve Gürcistan'da da farklı markalar altında tur operatörlüğü yürüten şirket, bu yıl hepsini Coral çatısı altında toplayacak. Coral Travel İç Pazar Satış ve Pazarlama Müdürü Mehmet Kamçı ile Odeon'dan Coral'a geçiş sürecini ve hedeflerini konuştuk. 


 2014'te Odeon Tur'dan Coral Travel'a doğru bir geçiş yaptınız. Neden böyle bir karar aldınız? 

Oti Holding'in ilk kurulan şirketi Odeon Tur. 2006'ya kadar in-coming yapan Odeon daha sonra iç pazarda da faaliyet göstermeye başladı. 2014'te Odeon'den Coral'a geçiş süreci yaşadık. 2015 başında da Odeon'u yer hizmetleri veren bir marka haline dönüştürdük ve Türkiye'deki tur operatörlüğü faaliyetlerimizi Coral Travel ile devam...