30 / 04 / 2024

Corendon Turizm avrupanın em iyileri arasında

Corendon Turizm avrupanın em iyileri arasında

Türk girişimci tarafından kurulan Corendon Turizm, geçen yıl elde ettiği 650 milyon dolar ciro ve hizmet verdiği turist sayısıyla Hollanda ve Belçika'nın en büyük ilk 3 tur operatöründen biri oldu.

Kültür ve Turizm Bakanlığı 450 sözleşmeli personel alacağını duyurdu

Kültür ve Turizm Bakanlığı'nın Güzel Sanatlar Genel Müdürlüğü, farklı şehirlerde bulunan birimlerine, sözleşmeli sanatçı alımı yapacaktır. Bu alım, 657 sayılı Devlet Memurları Kanunu çerçevesinde gerçekleştirilecek olup bazı şehirler ve branşlarda belirlenen sayıda sanatçıya ihtiyaç duyulmaktadır.

Kültür ve Turizm Bakanlığı açıkladı! Tam 127 personel alımı yapılacak! Başvuruları kaçırmayın!

Kültür ve Turizm Bakanlığı'nın taşra teşkilatında istihdam edilmek üzere toplamda 127 personel alımı yapılacağı açıklandı. Peki başvurular ne zaman başlıyor?  Kültür ve Turizm Bakanlığı 2023p personel alımı başvuru tarihi belli oldu mu?

Berlinlaku İnşaat Enerji Otomotiv Emlak Turizm Kuyumculuk İnşaat'ın merkez nakli yapıldı!

Berlinlaku İnşaat Enerji Otomotiv Emlak Turizm Kuyumculuk İnşaat Malzemeleri İth.İhr.San.Ve Tic.A.Ş.'nin merkez nakli gerçekleştirildi. Berlinlaku İnşaat Enerji Otomotiv Emlak Turizm Kuyumculuk İnşaat Malzemeleri İth.İhr.San.Ve Tic.A.Ş.'nin merkezi Ümraniye'de yapıldı.

Etiler’de polis ve turizm okullarının arsaları imara mı açılıyor?

Etiler’de polis ve turizm okullarının arsalarının yerlerinde olduğu gibi ‘rant’a kurban edilmek istendiği endişesi gündeme geldi. İşte o yazı...

Dünyanın önde gelen otel yatırımcıları 'Turizm Yatırımları Forumu'na katılacak!

Türkiye Turizm Yatırımcıları Derneği tarafından, Cumhurbaşkanlığı Yatırım Ofisi desteğiyle 28-29 Ocak tarihlerinde düzenlenecek "Tourism Investments Forum 2020" için dünyanın önemli turizm markalarını İstanbul’da bir araya getirecek.

Corendon, Curaçao Adası’nda 150 milyon Euro yatırım yapacak!

Bünyesinde 9 otel, üç havayolu ve tur operatörü bulunan Corendon Turizm Grubu, Karayipler Curaçao Adası'nda toplam 150 milyon euroluk yatırım yapacak. Şirket bu yılın sonunda 1.2 milyar euro ciro hedefliyor...

Deniz GYO Karaköy binasını Aktarlı Turizm'e kiraladı!

Deniz Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı, Karaköy binası, Aktarlı Turizm ve İnşaat İşletmeleri'ne kiraya verildi.

Corendon Turizm'den yurtdışına otel atağı!

Yıldırım Karaer, Corendon Turizm'in yurtdışındaki otel projelerini anlattı. Karaer "Amsterdam’da Corendon Airport City adlı, 600 yatak kapasiteli yeni bir projemiz var. Barselona ve Londra’da iki projemiz var bunlarla ilgili görüşmeleri tamamlamak üzereyiz." dedi.

Muğla turizm alanlarının özelleştirilmesine ilişkin sorunlar Mecliste!

Muğla'da turizm alanlarının özel şirketlere ihale yoluyla devredilmesinin meydana getireceği sorunların araştırılarak alınması gereken önlemlerin belirlenmesi amacıyla bir Meclis araştırması açılmasına ilişkin önerge TBMM'ye sunuldu..

Balıkesir'de turizm alanlarının kentsel dönüşümü konuşuldu!

Balıkesir 2. Kent Sempozyumu'nda, "Turizm Alanlarında Kentsel Koruma ve Dönüşüm" konulu bir panel düzenlendi. Paneli çok sayıda mimar, mühendis ve katılımcı takip etti.

Otel yatırımları İstanbul'un turizm haritasını değiştiriyor!

Turizm sektörünün yaşadığı olumsuzluklara rağmen İstanbul yatırımcıların ilgi odağı olmaya devam ediyor. Şehre yönelik otel yatırımları yeni bölgelere yayılarak turizm haritasını değiştiriyor.

Corendon Turizm Grubu 2 otel daha açtı!

2014 sezonu itibariyle otelcilik sektöründe büyük bir atak yaparak adından sıkça söz ettiren Corendon Turizm Grubu, bünyesine 2 yeni otel daha eklediğini açıkladı.

Mega projeler İstanbul'un turizm haritasını değiştirir mi?

Üçüncü havalimanı, Finans Merkezi, Avrasya Tüneli ve Sabiha Gökçene ikinci pist hayata geçtiğinde İstanbul'un turizm haritası da değişecek gibi görünüyor.

Corendon Turizm avrupanın em iyileri arasında Haberi

Corendon Turizm avrupanın em iyileri arasında

Türk şirketi, Avrupa'nın en iyileri arasında Hollanda'da iki Türk girişimci tarafından kurulan Corendon Turizm, geçen yıl elde ettiği 650 milyon dolar ciro ve hizmet verdiği turist sayısıyla Hollanda ve Belçika'nın en büyük ilk 3 tur operatöründen biri oldu. Corendon, geçen yıl 750 bin Hollanda ve Belçikalı'ya hizmet verirken, bu turistlerden 500 bini tatil için Türkiye'yi tercih etti. Corendon Turizm Grubu Genel Müdürü Berk Güden, Corendom'un, 900'ün üzerinde personeli istihdam eden; Corendon Airlines, Corendon Dutch Airlines, Corendon Touristic, Corendon Travel Holland, Corendon Travel Belgium ve Corendon Hotels'i bünyesinde barındıran; Avrupa'nın bir çok ülkesinde operasyon merkezleri olan uluslararası bir turizm grubu olduğunu ifade etti. GüdenYıldıray Karaer ve Atılay Uslu adında iki Türk girişimci tarafından, 1997'de Hollanda'da kurulan Corendon'un, Hollanda'da sektörün her...