02 / 05 / 2024

Çorlu Demirköy mesire alanı

Çorlu Demirköy mesire alanı

Çorlu Demirköy Orman İşletme Müdürlüğü sınırları dahilinde C Tipi Mesire Yeri olarak projesi düzenlenen ve inşaatına ve yapımına başlanan Enver Kara Mesire alanında çalışmalarda sona gelindi.

Ruhsatsız ve imara aykırı yapılan o bungalov evler 6 kişiye mezar olmuştu! Sahibine istenilen ceza belli oldu!

Kırklareli'nin Demirköy ilçesine bağlı İğneada beldesinde geçen yıl meydana gelen selde yıkılan ve ruhsatsız işletildiği tespit edilen bungalov ev sahibinin aldığı ceza belli oldu.

Milli Emlak'tan Çorlu'da yüzde 20 indirim ve 8 taksitle konut imarlı arsa!

Çorlu Milli Emlak Müdürlüğü, Tekirdağ Çorlu'da yer alan konut imarlı arsayı satışa çıkardı. Arsa için yüzde 20 indirim ve 8 taksit imkanı sağlanıyor.

Demirköy Turizm Tarım Gayrimenkul Anonim Şirketi kuruldu!

Demirköy Turizm Tarım Gayrimenkul Anonim Şirketi Şişli'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Birol Kkocagöz ve Mehmet Kamil Atkın ortaklığında kuruldu.

Bungalov evler 6 kişiye mezar olmuştu! Ruhsatsız kamp yeriyle ilgili soruşturmada 2 kişi tutuklandı!

Kırklareli'nin Demirköy ilçesine bağlı İğneada beldesinde ruhsatsız şekilde işletilen kamp yeriyle ilgili soruşturmada 2 kişi tutuklandı. İşte son dakika detayları...

İğneada Yaşam Bahçeleri 500 bin TL'den başlayan fiyatlarla satışta!

Arsago güvencesi ile Demirköy İğneada’da hayata geçirilen Yaşam Bahçeleri 500 bin TL'den başlayan fiyatlarla satışta! İşte İğneada Yaşam Bahçeleri ile ilgili ayrıntılar...

Çorlu Edition Önerler villa projesi satışta! Yeni proje...

TK Proje Mühendislik imzasıyla Çorlu'da yükselen Çorlu Edition Önerler villa projesi satışa çıktı. İşte projeye ilişkin tüm detaylar...

TOKİ Kırklareli Demirköy’de 114 sosyal konut!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, dar gelirlinin yüzünü güldürecek ucuz konut müjdesi vererek, “Cumhuriyet tarihinin en büyük sosyal konut hamlesini başlatıyoruz. Bu adım son dönemde ciddi şikâyet konusu olan kiraların düşmesine de yol açacaktır” açıklamasında bulundu.

Kırklareli Demirköy'in konut ihtiyacı artıyor!

Kırklareli  Demirköy Belediye Başkanı Recep Gün, ilçenin konut ihtiyacının arttığını dile getirerek TOKİ konutlarının ilçeye kazandırılması için çalışmalara başladıklarını dile getirdi.

Çatalca'da 21.6 milyon TL'ye 20 yıllığına kiralık mesire yeri!

Çatalca Orman İşletme Müdürlüğü İstanbul Çatalca'daki Fındıkdere B Tipi Mesire Yeri işletme hakkını 20 yıl süre ve 21 milyon 600 bin TL bedelle kiraya verecek.

Emlak Konut GYO Çorlu parselleri yıl sonu değerleme raporu!

Emlak Konut GYO, Tekirdağ İli, Çorlu İlçesi, Kazimiye Mahallesi'nde yer alan 4 adet parsel için hazırlatılan 2020 yıl sonu değerleme raporunu yayınladı. 

İzmir'de mesire alanı 20 yıllığına kiraya veriliyor!

İzmir Orman İşletme Müdürlüğü'nce Buca Orman İşletme Şefliği Amenajman Planı 318-319 No.lu bölme içerisinde kalan çiftlik B Tipi Mesire Yeri işletme hakkı 20 yıllığına kiraya veriliyor!

Fatih Dökümhanesi'ndeki tarihi cami Ayasofya Cami ile aynı gün açılacak!

Kırklareli'nin Demirköy ilçesinde, İstanbul'un fethinde kullanılan top ve güllelerin döküldüğü Fatih Dökümhanesi'ndeki tarihi cami Ayasofya Cami ile aynı gün açılacak...

Ankara-İstanbul hızlı tren hattı mesafesi 14 dakika kısalıyor!

Adil Karaismailoğlu, Ankara-İstanbul Hızlı Tren Projesi kapsamında yapımı devam eden Demirköy mevkisindeki T26 Tüneli'nin şantiyesinde inceleme yaptı. Karaismailoğlu, Ankara-İstanbul YHT hattında Bozüyük-Bilecik arasında bulunan tünel bittiğinde 14 dakikalık bir zaman kazanılacağını belirtti...

Çorlu Demirköy mesire alanı Haberi

Çorlu Demirköy mesire alanı

Çorlu Demirköy Orman İşletme Şefliği sorumluluk alanında bulunan mesire yerindeki yapı denetim faaliyetlerini son durumu görmek için Demirköy’e giden Orman Bölge Müdürü Zekeriya Mere, çalışmalar hakkında İşletme Müdürü İhsan Ceylan’dan bilgi aldı.


Yapımında sona gelinen mesire alanının incelenmesinde Bölge Müdürü Zekeriya Mere’ye, İstanbul Orman Fakültesinden öğretim üyeleri, Marmara Araştırma Enstitüsü Mühendisleri ve Orman Bölge Müdürlüğü, Makine İkmal Şube Müdürlüğü Mühendisleri ve Teknik Personelinden oluşan bir heyet eşlik etti.

Konuya ilişkin bir değerlendirme yapan Orman Bölge Müdürü Zekeriya Mere, mesire yerinin en güzel ve en hızlı şekilde bitirilip yakın tarihte vatandaşların hizmetine açılacağını söyledi.

Mere, tamamlandığında hem Demirköy halkın hem de bölgeye gelenlere hizmet edecek olan Enver Kara Mesire Alanı’nda çalışmaların güzel gittiğini söyleyerek emeği geçenlere teşekkür etti.




Çorlu...