10 / 05 / 2024

Çorlu TSO kentsel dönüşüm

Çorlu TSO kentsel dönüşüm

Çorlu Ticaret ve Sanayi Odası (Çorlu TSO) 6. Meslek Komitesi tarafından düzenlenen Kentsel Dönüşüm Toplantısı önceki gün Çorlu TSO Konferans Salonu'nda gerçekleştirildi.

Çorlu'da 'Kentsel Dönüşüm Strateji Belgesi' için çalışmalara başlandı!

Çorlu Belediyesi tarafından ‘Kentsel Dönüşüm Strateji Belgesi’nin alımının hazırlıkları için ihaleyi alan yüklenici firma Marmara Şehircilik Kentsel Dönüşüm Proje Geliştirme Yönetim A.Ş. ile toplantı yapıldı.

Çorlu’ya Millet Bahçesi ve kentsel dönüşüm müjdesi!

Bir dizi programa katılmak ve incelemede bulunmak üzere Tekirdağ’a gelen Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum, Çorlu'ya millet bahçesi ve kentsel dönüşüm müjdesi verdi.

Kentsel dönüşümde projelerden harç alınacak mı?

Elazığ TSO Başkan İdris Alan ile yapılan istişare toplantısında, çözüm bekleyen öncelikli sorunlar dile getirilirken, kentsel dönüşümde projelerden harç alınması konusu da gündeme getirildi.

Bingöl Kültür Mahallesi 2. Etap Kentsel Dönüşüm projesi tanıtılacak!

Bingöl Kültür Mahallesi 2. Etap Kentsel Dönüşüm İstişare ve proje tanıtım toplantısı için tüm işadamlarına ve müteahhitlere çağrıda bulunuldu. Bingöl TSO, Kentsel Dönüşüm Komisyonu'nun oluşturulduğunu bildirdi.

Manisa TSO'da kentsel dönüşüm semineri düzenlendi!

Manisa Ticaret ve Sanayi Odası tarafından ‘Kentsel Dönüşüm Semineri’ düzenlendi. Mehdi Hasanzade, kentsel dönüşüm yasasının getirdiği yeni düzenlemeleri ve yasanın uygulamasında ortaya çıkacak fırsatlar ve risklerin değerlendirmesini yaptı.

Manisa TSO'da kentsel dönüşüm anlatılacak!

Manisa Ticaret ve Sanayi Odası üyelerine yönelik seminerlerine devam ediyor. Ocak ayı etkinlik programı çerçevesinde Manisa Ticaret ve Sanayi Odası Bülent Koşmaz Hizmet Binası’nda 21 Ocak 2016 Perşembe günü “Kentsel Dönüşüm Semineri” düzenlenecek.

Ünal Baysan, Çorlu'daki yapı firmalarıyla bir araya geldi!

Çorlu Belediye Başkanı Ünal Baysan; yapılan toplantıda imar planları, yeni yerleşim alanları, kentsel dönüşüm, nüfus artışı, göçün kentleşmeye etkileri konularında, yapı sektöründe faaliyet gösteren firma yetkilileri ile görüş alışverişinde bulundu.

ÇTSO firmaları İkinci 500 Büyük Sanayi Kuruluşu listesine girdi!

İlk binde ÇTSO firmaları İstanbul Sanayi Odası (İSO) tarafından geleneksel hale gelen Türkiye'nin birinci ve ikinci 500 Büyük Sanayi Kuruluşu araştırmasında Çorlu TSO üyesi 21 firma ilk 500'e girdi.

Çorlu TSO'da kentsel dönüşüm toplantısı yapıldı!

Çorlu Ticaret ve Sanayi Odası (Çorlu TSO) 6. Meslek Komitesi tarafından düzenlenen Kentsel Dönüşüm Toplantısı önceki gün Çorlu TSO Konferans Salonu'nda gerçekleştirildi.

Mustafa Yel: Çorlu'da kentsel dönüşüm yapacağız!

Mustafa Yel ayrıca: "Çorlu'muz inşallah bir fuar ve kongre merkezi kazanacak. Kentsel dönüşüm ile ilgili beklentiler var. Çevre ve Şelıireilik Bakanlığımız ile beraber bu çalışmayı yapacağız." dedi.

Orhangazi TSO: Kentsel dönüşüm ada bazlı olmalı!

9. Meslek Gurubu toplantısı 10 Ocak Cumartesi günü saat 10.00 da, Komite Başkanı Ali Osman Yeşilyurt başkanlığında grup üyelerinin yoğun katılımıyla gerçekleştirildi. Kentsel Dönüşüm ada bazlı olmalı denildi.

Mustafa İssi: Kentsel dönüşüm Türkiye için bir fırsat!

Kentsel dönüşümün entegre bir yaklaşımla bölgeyi, alt ve üstyapıyı kapsayacak şekilde bütüncül olarak ele alınması gerektiğini söyleyen Antalya TSO Yönetim Kurulu Üyesi İssi, sivil toplum kuruluşu kapsamında örgütlenilmesi gerekir dedi...

Tekirdağ'da kentsel dönüşüm kapsamında yıkımlar başladı!

Tekirdağ Çevre ve Şehircilik İl Müdürü Ömer Albayrak, Tekirdağ merkez, Şarköy ve Çorlu ilçelerinde ' Kentsel Dönüşüm ' projesi kapsamında yıkım çalışmalarının başladığım söyledi. Tekirdağ il genelinde 21 bina riskli...

Çorlu TSO kentsel dönüşüm Haberi

Çorlu TSO kentsel dönüşüm

Çorlu Ticaret ve Sanayi Odası (Çorlu TSO) 6. Meslek Komitesi tarafından düzenlenen Kentsel Dönüşüm Toplantısı önceki gün Çorlu TSO Konferans Salonu'nda gerçekleştirildi. 


îıışaat ve Depreııı Mühendisi Mehmet Akif Arslan'ın sunumlarıyla gerçekleşen toplantıya: Çorlu TSO Meclis Üyesi ve 6. Meslek Komite Üyesi Serkan Ercili. 6. Meslek Komitesi Başkam Kurtuluş Ay, Komite Üyeleri: Eyüp Çatalkaya ve Ramazan Karadeniz de katıldılar. 


Toplantıda kentsel dönüşümle ilgili olarak yapılabilecek çalışmaların neler olduğu, bu çalışmaların nasıl yapılacağı gibi konularda katılımcılar arasında görüş alışverişinde bulunuldu. 


Avrupa...