05 / 05 / 2024

çorlu venara konutları

çorlu venara konutları

Özen Grup, Trakya'da depreme dayanıklı binalar inşa ediyor. Onur Marketler markasıyla perakende sektöründe tanınan Özen Grup, Venara markasıyla inşaat sektörüne girdi.

Güneşli Venara'da hem 36 ay vade hem de yüzde 1 KDV avantajı!

Yüzde 1 KDV avantajı sunulan Venara Güneşli projesinde 36 aya varan vadeyle konut sahibi olunabiliyor. Güneşli Venara'da yer alan konutlar 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon ve 3 oda 1 salon olarak tasarlandı.

Uysal Green Garden'de hemen teslim 3+1 konutlar!

Uysal Yapı tarafından Tekirdağ Çorlu'da inşa edilen Uysal Green Garden'de hemen teslim 3+1 konutların satışları devam ediyor. Peki Uysal Green Garden'da daire fiyatları ne kadar? Uysal Green Garden fiyat listesi. 

TOKİ Tekirdağ Çorlu Kemalettin kuraları bugün çekiliyor!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Tekirdağ Çorlu Kemalettin projesinde yer alan konutların kura çekimleri bugün yapılacak.

TOKİ Tekirdağ Çorlu 2019 kuraları çekildi!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı tarafından Tekirdağ'ın Çorlu ilçesinde hayata geçirilecek olan konutların kura çekilişi yapıldı.

TOKİ Çorlu Muhittin başvuruları 19 Nisan'da sona eriyor!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Tekirdağ Çorlu Muhittin Mahallesi projesinde yer alan konutlar için başvurular 19 Nisan'da sona eriyor.

TOKİ Çorlu Nusratiye başvuruları 19 Nisan'da sona eriyor!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Tekirdağ Çorlu Nusratiye projesinde yer alan konutlar için başvuru dönemi 19 Nisan'da sona eriyor.

Venara Bağcılar Evleri satılık daire!

Venara Bağcılar Konutları İnaş Yapı ve Onur Market ortaklığı ile hayata geçirildi. Projede lansmana özel olarak 60 ay sıfır faizle ödeme yapılabiliyor...

Çorlu Hacı Mehmet Şirikçi Camii hızla yükseliyor!

Çorlu Emlak Konutları Mevkii Vergi Dairesi’nin karşısında inşası devam eden Hacı Mehmet Şirikçi Camii hızla yükselmeye devam ediyor.

Çorlu Emlak Konutları bölgesine yeni park alanları yapılacak!

Çorlu Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü ekipleri bir yandan ilçe genelinde yer alan parkların bakım ve düzenlemelerini yaparken diğer yandan ise yeni park alanları açıyor.

Önerler Panorama Konutları satış ofisi telefon!

Önerler Panorama Konutları satış ofisi telefon numarası 0282 652 64 38 olarak belirlendi. Tekirdağ İl'i Çorlu İlçe' sinde yer alan projede toplam 48 adet daire bulunuyor.

Önerler Panorama Konutları satılık!

Önerler Panorama Konutları satılık daireler 3 oda 1 salon şeklinde dizayn edildi. Toplam 48 adet daireden oluşan proje Tekirdağ İl'i Çorlu İlçe' sinde yer alıyor.

Çorlu koordine sanayi sitesi konut kooperatifi tapuları teslim edildi!

2006 yılında bakanlık onayı ile Yeni Sanayi Sitesi ortaklarınca kurulan Çorlu Koordine Küçük Sanayi Sitesi Konut Yapı Kooperatifinin müteahhit firma ile sözleşme yapılmasından sonra konutlarının bireysel tapuları ortaklara teslim edildi.

Venara Çorlu'da daireler 2016'nın ilk yarısında teslim edilecek!

Üzen Grup, Trakya'da depreme dayanıklı binalar inşa ediyor Onur Marketler markasıyla perakende sektöründe tanınan Özen Grup, Venara markasıyla inşaat sektörüne girdi..

çorlu venara konutları Haberi

çorlu venara konutları

İnaş Yapı ile artık gayrimenkul sektöründe de yer alan Özen Grup, Trakya'da depreme dayanıklı yapılar inşa ediyor. 


İlkar - İnaş İnşaat Yapı AŞ Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Yunus Özen, Venara konut projesinin ilk halkasını Çorlu'da hayata geçirdiklerini belirterek, "Venara Çorlu ile adım attığımız gayrimenkul sektöründe önümüzdeki dönemde İstanbul'da ve Trkya'da farklı bölgelerde de yeni yaşam alanlarına imza atmayı amaçlıyoruz" dedi. Venara Çorlu konut projesinin tanıtım toplantısmda konuşan Yunus Özen yapmış oldukları projede deprem güvenliğinin en üst seviyede olduğunu açıklayarak, konu ile ilgili olarak şu bügileri aktardı; "Trakya Bölgesi Deprem kuşağının içerisinde. 


Deprem fizibilite raporları olmadan burada ruhsat alma şansınız yok. Biz zemini görmeden 30 metre boyunca aşağı iniyoruz. Zeminden kesitler alıp, bu kesitler sayesinde temelimizin demir kalınlıklarının, mühendislik olarak nasıl çıkacağı...